kostasgpa Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Επιγραμματικά, η ιστορία έχει ως εξής. Έκανα ηλεκτρονική παραγγελία και παρέλαβα τηλεόραση curved η οποία είχε καμμένα pixels. Η εταιρεία ενώ έχει αποθήκες στην Αθήνα, αρνείται να την παραλάβει από ιδιώτες αλλά μόνο από εταιρείες courier (λόγω κοβιντ). Απευθύνθηκα σε πολλές εταιρείες courier αλλά όλες αρνήθηκαν να αναλάβουν ευθύνη αποστολής στο service ενώ είναι αποσφραγισμένη. Επίσης μερικές παραδέχτηκαν ότι θα μου τη σπάσουν και δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη. Εγώ έχω μείνει με την τηλεόραση, οι μέρες περνάνε και δεν μπορώ να την στείλω με κανέναν τρόπο αλλά αρνούνται από την εταιρεία που την πουλησε να μου στείλουν έστω κάποιον υπάλληλό τους να την παραλάβει αυτός. Θέλω να τους καταγγείλω για αυτόν τον λόγο. Που να απευθυνθώ; Ευχαριστώ.
ktikti Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Επιγραμματικά, η ιστορία έχει ως εξής. Έκανα ηλεκτρονική παραγγελία και παρέλαβα τηλεόραση curved η οποία είχε καμμένα pixels. Η εταιρεία ενώ έχει αποθήκες στην Αθήνα, αρνείται να την παραλάβει από ιδιώτες αλλά μόνο από εταιρείες courier (λόγω κοβιντ). Απευθύνθηκα σε πολλές εταιρείες courier αλλά όλες αρνήθηκαν να αναλάβουν ευθύνη αποστολής στο service ενώ είναι αποσφραγισμένη. Επίσης μερικές παραδέχτηκαν ότι θα μου τη σπάσουν και δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη. Εγώ έχω μείνει με την τηλεόραση, οι μέρες περνάνε και δεν μπορώ να την στείλω με κανέναν τρόπο αλλά αρνούνται από την εταιρεία που την πουλησε να μου στείλουν έστω κάποιον υπάλληλό τους να την παραλάβει αυτός. Θέλω να τους καταγγείλω για αυτόν τον λόγο. Που να απευθυνθώ; Ευχαριστώ. http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportSample.html η καταγγελία σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορει να αποσταλει (e-mail). τηλ επικοινωνιας 210 6460862, 210 6460814, 210 6460612, 210 6460734, 210 6460458 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα