tasep Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Έχω Nova vdsl 100. Εδώ και καιρό έχω πρόβλημα στην γραμμή μου. Αν βγει από το ρεύμα το ρούτερ μετά όταν το συνδέω δεν συγχρονίζει για ώρες ώσπου επανέρχεται. Χωρίς να ξέρω ακριβώς υπολογίζω ότι κάνει περίπου 8-10 ώρες. Μια φορά σε επικοινωνία με τις βλάβες επανήλθε την ώρα που μιλούσαμε. Τις άλλες φορές κλείσαμε ραντεβού για τεχνικό αλλά πριν έρθει το ραντεβού είχε επανέρθει και ακύρωσα την επίσκεψη. Προχθές σε επικοινωνία πάλι με τις βλάβες κανονίσαμε έλεγχο του ρούτερ σε κατάστημα. Χθες λοιπόν μου δώσανε καινούριο ρούτερ και αυτό δεν έχει συγχρονίσει ακόμα από τις 20:00 χθες το βράδυ. Ξέρω ότι έχει πρόβλημα σήμερα η Nova αλλά εγώ το σύνδεσα το νέο ρούτερ χθες που δεν είχε πρόβλημα. Γιατί να το κάνει αυτό το ρούτερ; Έχω το 288Α.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 παντως εφοσον ήδη άλλαξες ρουτερ δεν φταιει αυτο. παρε και δηλωσε βλαβη και ας το λυσουν αυτοι.
tasep Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Το θέμα είναι ότι μέχρι να έρθει ο τεχνικός επανέρχεται η σύνδεση. Πρέπει να το αποσυνδέσω από το ρεύμα και να το συνδέσω λίγο πριν έρθει για να είναι ενεργό το πρόβλημα αλλά καμμιά φορά δεν ξέρεις, μπορεί και να δουλέψει κανονικά και να χρεωθώ άσκοπη επίσκεψη.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tasep είπε Το θέμα είναι ότι μέχρι να έρθει ο τεχνικός επανέρχεται η σύνδεση. Πρέπει να το αποσυνδέσω από το ρεύμα και να το συνδέσω λίγο πριν έρθει για να είναι ενεργό το πρόβλημα αλλά καμμιά φορά δεν ξέρεις, μπορεί και να δουλέψει κανονικά και να χρεωθώ άσκοπη επίσκεψη. πάρε τηλέφωνο οταν δεν εχεις συνδεση και πες τους το θέμα. το βλέπουν οτι δεν απαντάει το ρουτερ. ποσο άτυχος να εισαι ωστε να δουλεψει οταν θα ερθει? 1
tasep Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Το θέμα είναι ότι αυτήν την στιγμή δεν ξέρω αν το πρόβλημα που έχω είναι το ήδη υπάρχων ή το γενικό μπλακάουτ της Νόβα. Είμαι Νεάπολη Θεσσαλονίκης και δεν έχω ίντερνετ μέχρι τώρα.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 5 hours ago, tasep said: Το θέμα είναι ότι αυτήν την στιγμή δεν ξέρω αν το πρόβλημα που έχω είναι το ήδη υπάρχων ή το γενικό μπλακάουτ της Νόβα. Είμαι Νεάπολη Θεσσαλονίκης και δεν έχω ίντερνετ μέχρι τώρα. ηταν γενικο θεμα σε βορεια ελλαδα.β.ποιο firmware εχεις;
tasep Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ήταν, ακόμα δεν έχω συνδεθεί. V1.1.0_GR5.1T8 V1.02
tasep Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Ήρθε ο τεχνικός σήμερα και διαπιστώσαμε ότι συγχρονίζει αν συνδέσω το ρούτερ με κοντό καλώδιο. Η μοναδική πρίζα είναι στο χωλ και στην μεριά του τοίχου που είναι δεν έχει πρίζα ρεύματος κοντά αλλά στον απέναντι τοίχο. Μπέρδεμα δλδ. Πήρα καινούριο καλώδιο 15μ μήπως φταίει το παλιό αλλά δεν συγχρονίζει. Τι μπορώ να κάνω; Τόσο καιρό πως δούλευε;
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 On 15/12/2020 at 15:07, tasep said: Ήρθε ο τεχνικός σήμερα και διαπιστώσαμε ότι συγχρονίζει αν συνδέσω το ρούτερ με κοντό καλώδιο. Η μοναδική πρίζα είναι στο χωλ και στην μεριά του τοίχου που είναι δεν έχει πρίζα ρεύματος κοντά αλλά στον απέναντι τοίχο. Μπέρδεμα δλδ. Πήρα καινούριο καλώδιο 15μ μήπως φταίει το παλιό αλλά δεν συγχρονίζει. Τι μπορώ να κάνω; Τόσο καιρό πως δούλευε; α.δοκιμασε παλι με μικρο καλωδιο για να δεις αν πραγματι ειναι το καλωδιο. β,.αν παιζει με μικρο καλωδιο τοτε παρε καλωδιο δικτυου και χρησιμοποιησε το ως τηλεφωνικο.τα τηλεφωνικα δεν ειναι καλα καλωδια.επισης εχεις παλιο firmware .πρεπει να εχουν φτασει στο τ14 αν θυμαμαι καλα.δεν ειμαι και σπιτι να το δω. 1
tasep Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, poulinos είπε α.δοκιμασε παλι με μικρο καλωδιο για να δεις αν πραγματι ειναι το καλωδιο. β,.αν παιζει με μικρο καλωδιο τοτε παρε καλωδιο δικτυου και χρησιμοποιησε το ως τηλεφωνικο.τα τηλεφωνικα δεν ειναι καλα καλωδια.επισης εχεις παλιο firmware .πρεπει να εχουν φτασει στο τ14 αν θυμαμαι καλα.δεν ειμαι και σπιτι να το δω. Με μικρό καλώδιο δουλεύει, γι' αυτό μου χρέωσαν και την επίσκεψη του τεχνικού, το πρόβλημα ήταν γιατί το καλώδιο 15μ δούλευε με το ρούτερ του ΟΤΕ(το δοκίμασα σε άλλο σπίτι) και όχι το δικό μου. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια λοιπόν να γλιτώσω το τράβηγμα καλωδίων σε όλο το σπίτι ξεβίδωσα την πρίζα του τηλεφώνου και σύνδεσα τα καλώδια σε άλλο ζεύγος και δούλεψε. Έχει 6 θέσεις η πρίζα. Με μικρότερο μέγιστο συγχρονισμό(πριν 175000kbps τώρα 133000kbps) αλλά πιάνω τα 109998kbps που έπιανα.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 το καθε ρουτερ συμπεριφερεται διαφορετικα.εχω πετυχει και περιπτωσεις να αργει πολυ να συγχρονισει.γενικα οχι μεγαλα τηλεφωνικα. δεν ξερω πως ειναι η καλωδιωση σου αλλα σιγουρα κατι του φταιει για να επεσες τοσα Mbit. ακομα το t8 εχεις το firmware? 1
tasep Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Ναι, δεν άλλαξε κάτι. Ας έπεσε δεν με πειράζει όσο είμαι στο vdsl100.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 21 hours ago, tasep said: Ναι, δεν άλλαξε κάτι. Ας έπεσε δεν με πειράζει όσο είμαι στο vdsl100. το τελευταιο ειναι το Firmware Version: V1.1.0_GR5.1T14_V1.1.0_1.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα