Μάκαρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Τι γινεται ρε παιδια με αλτηρες/βαρη κτλ ? Ολοι στην γυμναστικη το εχουν ριξει ? Ειπα να αγορασω τωρα που θα ανοιξουν τα καταστηματα γτ το γυμναστηρια βλεπω να ανοιγουν Μαρτη-Απριλη και σε οτι καταστημα εχω μπει ειναι ολα sold out!!!!
Froskeas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Των φρονίμων τα παιδιά, πριν λαπαδιάσουν κάνουν βάρη 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Λες να βγαλω την συλλογη μου στη μαυρη αγορα να κονομησω; εχω και 2 κιλα μαυροματικα, μαυραγοριτης θα γίνω.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, Μάκαρος said: Τι γινεται ρε παιδια με αλτηρες/βαρη κτλ ? Ολοι στην γυμναστικη το εχουν ριξει ? Ειπα να αγορασω τωρα που θα ανοιξουν τα καταστηματα γτ το γυμναστηρια βλεπω να ανοιγουν Μαρτη-Απριλη και σε οτι καταστημα εχω μπει ειναι ολα sold out!!!! αργα το σκεφτηκες δυστυχως.κανε ασκησεις με body weight
Μάκαρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, poulinos είπε αργα το σκεφτηκες δυστυχως.κανε ασκησεις με body weight Το καταλαβα χαχα. Υπηρχαν αλλες οικονομικες υποχρεωσεις αλλιως θα ειχα αγορασει νωριτερα. Απλως δεν περιμενα να εξαντληθουν σε τετοιο βαθμο. Anyway κατι θα βρουμε σιγα σιγα
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, Μάκαρος said: Το καταλαβα χαχα. Υπηρχαν αλλες οικονομικες υποχρεωσεις αλλιως θα ειχα αγορασει νωριτερα. Απλως δεν περιμενα να εξαντληθουν σε τετοιο βαθμο. Anyway κατι θα βρουμε σιγα σιγα μπα.και προηγουμενη καραντινα εφυγαν αερα διοτι ακομα και οταν ανοιξαν τα gym πολλοι δεν πηγαιναν.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από Mrs. Hyde
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, poulinos είπε μπα.και προηγουμενη καραντινα εφυγαν αερα διοτι ακομα και οταν ανοιξαν τα gym πολλοι δεν πηγαιναν. Ναι,λες και καναν στο σπιτι. Τα πηραν για να'χουμε να λεμε οτι κανουμε γυμναστικη στο σπιτι,και για κανα στορυ " work hard play hard και στην καραντινα". Οχι οτι ειχαν να κανουν γυμναστικη απο το λυκειο.
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 8 minutes ago, StamTheMan said: Ναι,λες και καναν στο σπιτι. Τα πηραν για να'χουμε να λεμε οτι κανουμε γυμναστικη στο σπιτι,και για κανα στορυ " work hard play hard και στην καραντινα". Οχι οτι ειχαν να κανουν γυμναστικη απο το λυκειο. αλλοι κανουν αλλοι δεν κανουν αλλοι θα κανουν μισο μηνα.προσωπικα δεν με πειραζει.ο καθενας κανει τις επιλογες του.ισως μετα βγουν αρκετα σε αγγελιες
StamTheMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, poulinos είπε αλλοι κανουν αλλοι δεν κανουν αλλοι θα κανουν μισο μηνα.προσωπικα δεν με πειραζει.ο καθενας κανει τις επιλογες του.ισως μετα βγουν αρκετα σε αγγελιες Να'ναι καλα τα παιδια,που θα τα δωσουν μετα μισοτιμης,γιατι μου λειπει ενα ελλειπτικο και μερικες βαριες πλακες.
bill999r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Το καταλαβα χαχα. Υπηρχαν αλλες οικονομικες υποχρεωσεις αλλιως θα ειχα αγορασει νωριτερα. Απλως δεν περιμενα να εξαντληθουν σε τετοιο βαθμο. Anyway κατι θα βρουμε σιγα σιγα Κοίτα jumbo, έχουν τα πάντα και σε καλές τιμές
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 15 hours ago, StamTheMan said: Να'ναι καλα τα παιδια,που θα τα δωσουν μετα μισοτιμης,γιατι μου λειπει ενα ελλειπτικο και μερικες βαριες πλακες. Ολοι κερδισμενοι 2
Μάκαρος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, bill999r είπε Κοίτα jumbo, έχουν τα πάντα και σε καλές τιμές Jumbo δεν λειτουργουν. Το eshop το εχουν κλεισει καιρο τωρα και μεσω click away ανακοινωσαν πως δεν θα λειτουργησουν Σε γνωστο καταστημα με ειδη γυμναστικης που εστειλα mail και απαντησαν σημερα, μου ειπαν πως πληρη επαρκεια θα εχουν προς τα τελη Γεναρη 1
bill999r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Α δεν το ήξερα φίλε. Εγώ στην προηγούμενη καραντίνα από εκεί εξοπλίστηκα αρκετά οικονομικό σε σχέση με τα υπόλοιπα κατάστηματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Άνοιξαν ξανά οι παραγγελίες στα Jumbo. Όποιος θέλει να πάρει κάτι, ας σπεύσει, γιατί βλέπω να κλείνουν ξανά λόγω φόρτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα