Προς το περιεχόμενο

Vodafone tv netflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κάτοχος Vodafone tv για να παρακολουθήσω netflix χρειάζεται έξτρα πληρωμή γνωρίζει κανείς;προσπαθώ να μπω αλλά τζίφος 

Δημοσ.

Τότε ποιος ο λόγος να μπει το netflix στο vodafone tv άμα θέλει  έξτρα συνδρομή τέλος πάντων Ευχαριστώ 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, BrouX είπε

Τότε ποιος ο λόγος να μπει το netflix στο vodafone tv άμα θέλει  έξτρα συνδρομή τέλος πάντων Ευχαριστώ 

θα βγουνε συνδιαστικα πακετα...για να τα εχεις και τα 2...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, BrouX είπε

οι πρώτες 30 μέρες είναι δωρεάν αν δεν είχες πάρει παλιότερα με το ίδιο email , και δεν είναι το μοναδικό που χρεώνεται ξεχωριστά , και οι ταινίες δεν είναι όλες δωρεάν κλπ κλπ . Πολύ πιθανό να βγει κάποιο συνδιαστικό , εγώ το έχω με nova sports μαζί , και είναι καλή φάση για όποιον δεν έχει tv box ή χρησιμοποιεί κινητό ή pc για να δει netflix

11 ώρες πριν, phanispal είπε

Επειδή όλα είναι marketing aka χρήμα;

δεν είναι όλα marketing , σου προσφέρει την υπηρεσία netflix εφαρμογή στο κουτί της , κάτι που γίνεται ήδη με την WIND ( η wind έδωσε προσφορά για 12 μήνες , μετά χρεώνεται ξεχωριστά εκτός και αν γίνει καινούρια προσφορά )

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, SchinasN είπε

δεν είναι όλα marketing , σου προσφέρει την υπηρεσία netflix εφαρμογή στο κουτί της , κάτι που γίνεται ήδη με την WIND ( η wind έδωσε προσφορά για 12 μήνες , μετά χρεώνεται ξεχωριστά εκτός και αν γίνει καινούρια προσφορά )

Δεν ξέρω αν δουλεύεις στη Vodafone, πάντως δε συμφωνώ.

Ο ένας μήνας δωρεάν είναι αστείο, στον δίνει το Netflix ούτως ή άλλως, δε χρειάζεται να έχεις Vodafone για να πάρεις το "δώρο".

Τώρα όσον αφορά στο ότι σου δίνει την εφαρμογή, νταξ δε θα κλάψω απ' τη συγκίνηση.

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, phanispal said:

Ο ένας μήνας δωρεάν είναι αστείο, στον δίνει το Netflix ούτως ή άλλως, δε χρειάζεται να έχεις Vodafone για να πάρεις το "δώρο".

Τώρα όσον αφορά στο ότι σου δίνει την εφαρμογή, νταξ δε θα κλάψω απ' τη συγκίνηση.

Κι όμως για τους Έλληνες παρόχους το λες και βήμα μπροστά.  Η κοσμοτε αν δεν κανω λάθος ακόμα δεν σε αφήνει να βάλεις την εφαρμογή στο δικό τους tv box.

Τώρα δεν ξέρω βεβαια γιατί έπρεπε να βγει ολοκληρη ανακοίνωση γι αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να βγάλουν καλά συνδυαστικά προγράμματα με καλές εκπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

το netflix δεν είναι υπηρεσία της vodafone , είναι ανεξάρτητη υπηρεσία. Το ότι για σένα είναι όλα μάρκετινγκ , είναι μία οπτική την οποία την επεκτείνεις και σε άλλα θέματα , όπως το xbox είναι μάρκετινγκ , το ps5 είναι μάρκετινγκ , το pc είναι μάρκετινγκ. Define όλα είναι μάρκετινγκ. define "όλα"

Δημοσ.

Στο 98% των smart τηλεοράσεων είναι προεγκατεστημένο το Netflix, δε θα υποκλιθώ στη Vodafone με το ανύπαρκτο σήμα και τις άθλιες υπηρεσίες της επειδή το έβαλε στο box της. Να το δώσει δωρεάν για τους συνδρομητές της ή έστω στη μισή τιμή και κάτω, να της βγάλω το καπέλο. Μέχρι τότε τρώει άκυρο.

Δεν είναι marketing ότι διαφημίζει το Netflix, μπερδεύοντας και ψαρεύοντας τους αδαείς;

Να, ο BrouX νόμιζε ότι θα το έχει δωρεάν και πήγε να κάνει login.

Σοβαρά τώρα, θ' ανακαλύψουμε την Αμερική;

Πες πού εργάζεσαι να ξέρω πώς θα συνεχίσω την κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, phanispal είπε

Στο 98% των smart τηλεοράσεων είναι προεγκατεστημένο το Netflix, δε θα υποκλιθώ στη Vodafone με το ανύπαρκτο σήμα και τις άθλιες υπηρεσίες της επειδή το έβαλε στο box της. Να το δώσει δωρεάν για τους συνδρομητές της ή έστω στη μισή τιμή και κάτω, να της βγάλω το καπέλο. Μέχρι τότε τρώει άκυρο.

Δεν είναι marketing ότι διαφημίζει το Netflix, μπερδεύοντας και ψαρεύοντας τους αδαείς;

Να, ο BrouX νόμιζε ότι θα το έχει δωρεάν και πήγε να κάνει login.

Σοβαρά τώρα, θ' ανακαλύψουμε την Αμερική;

Πες πού εργάζεσαι να ξέρω πώς θα συνεχίσω την κουβέντα.

αυτο ακριβως παιδια,προφανως και ξερω πως δουλευει το νετφλιξ και για το 1ο μηνα κτλπ..αλλα οταν σου λεει η vodafone που το εχει κανει βουκινο vodafone tv και νετφλιξ το μυαλο σου παει στο απολυτως λογικο μαζι με την συνδρομη που ηδη πληρωνεις εχεις και νετφλιξ

ειπα και εγω μπας και γλιτωσω κανα 10αρικο αλλα @@

• Like 1
Δημοσ.

Ούτως ή άλλως το Netflix μεγάλη μερίδα χρηστών το μοιράζεται, προσωπικά δεν ξέρω πολλούς να πληρώνουν ~14€/μήνα και να το έχουν μόνοι τους αποκλειστικά.

Που και μόνοι τους να το πληρώνουν επειδή είναι large ή δεν ασχολούνται, σίγουρα πολλοί από αυτούς το δίνουν και αλλού, αφού επιτρέπεται.

Οπότε και μισή τιμή να το βάλει η Vodafone, πάλι δεν το λες και τρελή ευκαιρία.

Εσύ BrouX δεν έχεις κανένα γνωστό να σου δώσει κωδικούς; Και άσε τη Voda να χτυπιέται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...