Ducatista Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Καλησπέρα. Και εγώ στην ίδια κατάσταση. Περιμένω επιστροφή 400€ (χωρίς να έχω πατήσει το κουμπί συμψηφισμού προφανώς, έως 1/12). Στον παραπάνω κύριο που είναι εν αναμονή των 3000€, θα έλεγα να μην ανησυχεί. Με βάση την περσινή επιστροφή που είχα, πήγαν όλα καλά (7.100€ σε εμένα και 2.500€ στη σύζυγο). Καλησπέρα φίλε μου.. οχι δεν ανησυχώ απλα εχω εκνευριστεί επειδή όταν είναι να δώσουν θέλουν 100 παραμέτρους ενώ όταν παίρνουν ειναι εύκολα ολα με ενα κουμπί.. αυτό....
DimosthenisG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Ducatista είπε Καλησπέρα φίλε μου.. οχι δεν ανησυχώ απλα εχω εκνευριστεί επειδή όταν είναι να δώσουν θέλουν 100 παραμέτρους ενώ όταν παίρνουν ειναι εύκολα ολα με ενα κουμπί.. αυτό.... και παρόλο αυτα τα χρεη των πολιτων ειναι 100 δις.
Hiddenite Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Ακούσαμε και κάτι ευχάριστο. Και εμένα πάντως δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά θέλω να πληρώσω τα τρέχοντα εφκα. Αν κάποιος δει επιστροφή ας ενημερώσει και εδώ...
Ducatista Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Hiddenite είπε Ακούσαμε και κάτι ευχάριστο. Και εμένα πάντως δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά θέλω να πληρώσω τα τρέχοντα εφκα. Αν κάποιος δει επιστροφή ας ενημερώσει και εδώ... Εύχομαι να σε ενημερώσω πρώτος:) 5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε και παρόλο αυτα τα χρεη των πολιτων ειναι 100 δις. Αστα φίλε!
peiraiask Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 αν παω ο ιδιος στο εφκα μεσω ραντεβου ή στειλω λογιστη υπαρχει πιθανοτητα να γινουν πιο γρηγορες οι πιθανες επιστροφες ; για εφκα υπαρχει καταστημα στον πειραια; ή μονο στην αθηνα;
Ducatista Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, peiraiask είπε αν παω ο ιδιος στο εφκα μεσω ραντεβου ή στειλω λογιστη υπαρχει πιθανοτητα να γινουν πιο γρηγορες οι πιθανες επιστροφες ; για εφκα υπαρχει καταστημα στον πειραια; ή μονο στην αθηνα; Καλησπέρα φίλε! Θεωρω οτι δεν θα γίνει κάτι πιο γρήγορα επειδή γίνεται πίστωση στον λογαριασμό θα πάνε λογικα αναλογα με την κατηγορία αν υπάρξει κάτι τέτοιο αλλιως θα γίνουν όλες μαζί. τωρα για τις πιθανές επιστροφές που λες δεν εχεις εικονα της εκκαθαρισης σου;
peiraiask Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, Ducatista είπε Καλησπέρα φίλε! Θεωρω οτι δεν θα γίνει κάτι πιο γρήγορα επειδή γίνεται πίστωση στον λογαριασμό θα πάνε λογικα αναλογα με την κατηγορία αν υπάρξει κάτι τέτοιο αλλιως θα γίνουν όλες μαζί. τωρα για τις πιθανές επιστροφές που λες δεν εχεις εικονα της εκκαθαρισης σου; δεν χρειαζεται να πηγαινουμε καθολου; ενας λογιστης απο το γραφειο του μπορει να τα αναλυσει ολα; μαλλον θα παω απο δευτερα να ρωτησω σε λογιστη. ευχαριστω να σαι καλα καλες γιορτες σε ολους κιολας
xrist0s4 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλύτερα να κάνανε ιδιωτικες τις ασφαλίσεις όπως με τα αμάξια κ ότι πλήρωνε ο καθένας να είχε τις ανάλογες παροχές..
Ducatista Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Καλύτερα να κάνανε ιδιωτικες τις ασφαλίσεις όπως με τα αμάξια κ ότι πλήρωνε ο καθένας να είχε τις ανάλογες παροχές.. Αν γινόταν αυτο με τα δεδομένα του σήμερα αύριο ο εφκα θα έβαζε λουκέτο... και όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό τον φορέα το ίδιο συντάξεις κλπ
xrist0s4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Ducatista είπε Αν γινόταν αυτο με τα δεδομένα του σήμερα αύριο ο εφκα θα έβαζε λουκέτο... και όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό τον φορέα το ίδιο συντάξεις κλπ Ας έβαζε, ότι παροχές έχω εγώ σε ένα νοσοκομείο έχει κ ένας αλλοδαπός ένας Ρομά η ένας ανασφαλιστος.. για σύνταξη δεν ξέρουμε τι κ εάν.
Weiss Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/asfalistikes-isfores-pii-ke-posi-epangelmaties-tha-paroun-epistrofi-isforon/ Από αύριο αρχίζουν τις επιστροφές, μέχρι τέλος του χρόνου πρέπει να μπουν τα λεφτά σε όλους.
Ducatista Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, Weiss είπε https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/asfalistikes-isfores-pii-ke-posi-epangelmaties-tha-paroun-epistrofi-isforon/ Από αύριο αρχίζουν τις επιστροφές, μέχρι τέλος του χρόνου πρέπει να μπουν τα λεφτά σε όλους. Αύριο και μεθαύριο δηλαδη! Τυχόν υπόλοιπα χρεωστικα δικα μας να τα αφήσουμε και να κάνουμε δική μας εκκαθαριση σε 2 3 χρόνια η εμείς δεν μπορουμε;
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 https://www.taxheaven.gr/news/52260/epistrofes-eisforwn-meta-thn-ekkaoarish-2019-proypooesh-h-kataxwrhsh-iban-mexri-14012021-ston-e-efka Από Τετάρτη 30/12 πράγματι, θα γίνει η πίστωση. Μια μικρή διόρθωση μόνο : Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα ολοκληρωθεί εντός του 2019. Η μόνη ημερομηνία πλέον της 31ης Δεκεμβρίου, είναι η 14η Ιανουαρίου ως καταληκτική και αναφορικά με τη δήλωση του ΙΒΑΝ, για όσους μέχρι σήμερα δεν το έχουν πράξει.
Ducatista Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε https://www.taxheaven.gr/news/52260/epistrofes-eisforwn-meta-thn-ekkaoarish-2019-proypooesh-h-kataxwrhsh-iban-mexri-14012021-ston-e-efka Από Τετάρτη 30/12 πράγματι, θα γίνει η πίστωση. Μια μικρή διόρθωση μόνο : Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα ολοκληρωθεί εντός του 2019. Η μόνη ημερομηνία πλέον της 31ης Δεκεμβρίου, είναι η 14η Ιανουαρίου ως καταληκτική και αναφορικά με τη δήλωση του ΙΒΑΝ, για όσους μέχρι σήμερα δεν το έχουν πράξει. Μπήκα στον εφκα και γράφει περιπου 1310 και κατι ψιλά σαν επιστροφή για 30/12/20 ενώ το ποσο απο 18 κ 19 ειναι κατι παραπάνω απο το διπλό.. τι έγινε παλι??
Hiddenite Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Ducatista είπε Μπήκα στον εφκα και γράφει περιπου 1310 και κατι ψιλά σαν επιστροφή για 30/12/20 ενώ το ποσο απο 18 κ 19 ειναι κατι παραπάνω απο το διπλό.. τι έγινε παλι?? Μήπως έγινε εκκαθάριση αποκλειστικά για το 2019; Ικανούς τους έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα