Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μικρός πρόλογος: εδώ και τέσσερα χρόνια είχα ADSL στον ΟΤΕ και το κατέβασμα μου ήταν περίπου στο 1,2 με 1,5. Μου κάνουν τότε πρόταση με τα ίδια λεφτά να βάλω VDSL 30 και ανεβαίνει τότε η ταχύτητα κατεβάσματος σε 1,5 με 2,0. Πριν ένα μήνα αλλάζω (ανάθεμα την ώρα) εταιρεία (WIND) που μου προσφέρει πολύ μικρότερο πάγιο και χωρίς να το καταλάβω γίνεται υποβάθμιση στην γραμμή σε ADSL γιατί όπως μου είπαν δεν υποστηρίζει η περιοχή μου VDSL γραμμή και πέφτει η ταχύτητα μου σε 500kb/s. Οκ λέω γυρνάω στον ΟΤΕ.

Πάμε πάλι στον OTE που μαθαίνω ότι πράγματι VDSL50 δεν υποστηρίζεται στην περιοχή και το πρόγραμμα VDSL30 έχει καταργηθεί.....!!!!!!!!! 

Οπότε βάζω ADSL περιμένοντας να έχω την ταχύτητα που είχα πριν τέσσερα χρόνια. Αντί για αυτό όμως παίρνω τα 600kb/s παραμάσχαλα.

Βάζω μια εικόνα με στοιχεία από το router μου αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.....

Untitled.png

Δημοσ.

Έχω δηλώσει ναι. Αλλά ποτέ δεν ενημερώθηκα για την πορεία της. Κάτι που διάβαζα για NSR που πρέπει να πάρεις τον πάροχο για να αλλάξει θα βοηθήσει την κατάσταση?

Όταν παίρνω στην εξυπηρέτηση με πετάνε από το ένα τμήμα στο άλλο και απλά τρώω ώρες στην αναμονή χωρίς αποτέλεσμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Δεν θεωρειται απαραιτητα χαμηλη νομιζω

Έχω την ίδια ταχύτητα με attenuation 44db. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

3 λεπτά πριν, jimbalis είπε

Έχω δηλώσει ναι. Αλλά ποτέ δεν ενημερώθηκα για την πορεία της. Κάτι που διάβαζα για NSR που πρέπει να πάρεις τον πάροχο για να αλλάξει θα βοηθήσει την κατάσταση?

Όταν παίρνω στην εξυπηρέτηση με πετάνε από το ένα τμήμα στο άλλο και απλά τρώω ώρες στην αναμονή χωρίς αποτέλεσμα

Θα μιλήσεις με το 13788 (δωρεάν από οπουδήποτε) το οποίο είναι η Τεχνική Υποστήριξη της Cosmote.

Αρχικά, ζήτα να σε ενημερώσουν για το πόρισμα της τελευταίας βλάβης. Βάσει αυτού, προχώρησε ή όχι σε εκ νέου δήλωση βλάβης για χαμηλή ταχύτητα, όπου ίσως χρειαστεί να έρθει τεχνικός στη γειτονιά ή στο σπίτι σου για να ελέγξει την γραμμή. Μην ασχοληθείς με SNR προς το παρόν.

Δημοσ.

Ακόμα παλεύω. Έχω δηλώσει βλάβη αλλά ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση.

Το ωραίο είναι οτι στο site του ΟΤΕ εκεί που τρέχεις με τον τηλεφωνικό αριθμό σου για να δεις τι διαθεσιμότητα υπάρχει λέει οτι υποστηρίζει 50αρα, ενώ μου είπαν όχι στο τηλέφωνο...

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... 

Δημοσ.

Δωστο βλάβη, εγω επικοινώνησα με τεχνικο (στον νεο παροχο) και αφου αλλάξαμε κάποια προφιλ με διάφορες τιμες στο SNR ειδα διάφορα, με τον προηγούμενο παροχέα με το ζόρι κλείδωνα στα 8 και κατι mbps, οσες φορες τους ενόχλησα δεν έκαναν τίποτα, ολο το έριχναν στην καλωδίωση.

Μόλις τελείωσε το συμβόλαιο τους χαιρέτησα και τώρα πάει σαφως καλύτερα.Εμεινα στο adsl γιατι δεν κανω χρήση ολο τον χρόνο και δεν θελω το 50αρι γιατι ετσι και αλλιως καποια παγια τα πληρώνω χωρις να κάνω χρήση

Αν βολεύεσαι και με τα 24 μην τους χαρίζεις, ενόχλησε τους συνεχεία  

34343443JPG.JPG

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

https://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

συμφωνα με το παραπανω θεωρητικα θα πρεπει να επιανες γυρω στο 22 με 20 εμενα μου φαινεται ξεκαθαρα θελω καλωδιωσης.απαιτησε να ερθει τεχνικος να κανει ελεγχο.μπορει να ειναι θεμα δικο τους (καφαο,box) η και να ειναι θεμα εσωτερικης καλωδιωσης του σπιτιου σου.

Δημοσ.

Σίγουρα θα έπρεπε να παίζεις αρκετά παραπάνω. Ζάλιζε τους...

Hand picked ζεύγη από φίλο τεχνικό του ΟΤΕ (2 γραμμές σε Load Balancing λόγω έλλειψης VDSL στην περιοχή μου)...

2006624218_ADSL1.jpg.5cdd215484878a98f8c756a2acace0bc.jpg

916252602_ADSL2.jpg.2454527661977974009757dd725adc51.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...