George_Cockney Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , Θα το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται , εδώ και ένα μήνα δημιούργησα REVOLUT, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα , στην Ελλάδα την φορτώνω κανονικά , δεν υποστηρίζει όμως τον ΠΑΝΑΜΑ για να προσθέσω Παναμέζικο IBAN. Σκεφτικά λοιπόν όταν θέλω να χρησιμοποιήσω χρήματα από τον ΠΑΝΑΜΑ να τα ανεβάζω στην Paypal και μετά να τα κατεβάζω στο IBAN της REVOLUT, εδώ να αναφέρω ότι η Paypal είναι ελληνική και εννοείται ότι γνωρίζω ότι θα υπάρξει συνάλλαγμα αλλά εμένα με απασχολεί ότι δεν έχω βρει ακόμα την επιλογή να φορτώνω το balance της paypal . Γνωρίζει κανείς εδώ μέσα πως γίνεται ? Με απλές διαδικασίες εννοείται . Ευχαριστώ . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από George_Cockney
spartak1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δε μπορείς να στείλεις τραπεζικό έμβασμα απο Παναμα στο Iban της revolut (μέσω swift);
NikosKallithea Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, George_Cockney είπε Καλησπέρα , Θα το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται , εδώ και ένα μήνα δημιούργησα REVOLUT, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα , στην Ελλάδα την φορτώνω κανονικά , δεν υποστηρίζει όμως τον ΠΑΝΑΜΑ για να προσθέσω Παναμέζικο IBAN. Σκεφτικά λοιπόν όταν θέλω να χρησιμοποιήσω χρήματα από τον ΠΑΝΑΜΑ να τα ανεβάζω στην Paypal και μετά να τα κατεβάζω στο IBAN της REVOLUT, εδώ να αναφέρω ότι η Paypal είναι ελληνική και εννοείται ότι γνωρίζω ότι θα υπάρξει συνάλλαγμα αλλά εμένα με απασχολεί ότι δεν έχω βρει ακόμα την επιλογή να φορτώνω το balance της paypal . Γνωρίζει κανείς εδώ μέσα πως γίνεται ? Με απλές διαδικασίες εννοείται . Ευχαριστώ . Αν καταλαβα θελεις να στειλεις στο ππ λεφτα απα τον παναμα, για να γινει αυτο πρεπει να συνδεσεις ενα τραπεζικο σου λογαριασμο του παναμα στο ππ, οποτε μετα στελνεις Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα σε αφησει να κανεις κατι τετοιο το ππ Επίσης προσεξε μην το θεωρησουν καπως αυτο στο ππ και σε κλειδωσουν
George_Cockney Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ στην ουσία θέλω να κάνω Pop up από την Visa η οποία είναι συνδεδεμένη στην paypal αλλά δεν ξέρω πως γίνεται
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, George_Cockney είπε Εγώ στην ουσία θέλω να κάνω Pop up από την Visa η οποία είναι συνδεδεμένη στην paypal αλλά δεν ξέρω πως γίνεται Γιατί δεν συνδέεις την visa στην revolut?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, George_Cockney είπε Εγώ στην ουσία θέλω να κάνω Pop up από την Visa η οποία είναι συνδεδεμένη στην paypal αλλά δεν ξέρω πως γίνεται Δεν μπορείς απο καρτα να ανεβάσεις χρήματα στο ππ, μονο με έμβασμα απο τραπεζικο λογαριασμό Τα χρήματα στο balance σε τι σου χρειάζονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα