dkmaster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Alxnks είπε 4. Όχι δεν είναι voip. Είσαι σίγουρος ότι ζεις στην Ελλάδα; Γιατί αν ναι, περίεργο να μην το έχεις ακούσει, είναι κάτι που γίνεται πολλά χρόνια τώρα (σίγουρα άνω των 5). https://www.vodafone.gr/c2c-new-doubleplay-18-90-be/?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=brand-exact&c_name=20201104-double-play&s_kwcid=AL!8229!3!465835752236!e!!g!!vodafone&gclid=EAIaIQobChMIlMyNj-7t7QIVkOh3Ch00QADXEAAYASAAEgIwM_D_BwE Για πάρε ένα τηλ και δες αν αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρούτερ με χρησιδανειο. Και δεν είναι οι μόνοι, και η wind δεν δίνει πάντα (σίγουρο μιας και ήταν ο προηγούμενος πάροχος) και φαντάζομαι και οι άλλοι επίσης. Τον τελευταίο χρόνο δε ζω Ελλάδα, αυτό είναι αλήθεια. Μίλησα με το chat της vodafone και έχεις δίκαιο, δεν περιλαμβάνει router με χρησιδάνειο το συγκεκριμένο πακέτο. Βέβαια μόλις αλλάξει σε voip η τηλεφωνία υποχρεωτικά θα πρέπει να προμηθευτείς από τον πάροχο όπως με ενημέρωσαν. Δεν παρέχουν εξοπλισμό για συνδέσεις στα 24mbit πλέον, απλά θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική αναβάθμιση του πακέτου μόλις γυρίσει σε voip η τηλεφωνία για να πάρεις εξοπλισμό από τη vodafone. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από dkmaster
Alxnks Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, dkmaster είπε Τον τελευταίο χρόνο δε ζω Ελλάδα, αυτό είναι αλήθεια. Μίλησα με το chat της vodafone και έχεις δίκαιο, δεν περιλαμβάνει router με χρησιδάνειο το συγκεκριμένο πακέτο. Βέβαια μόλις αλλάξει σε voip η τηλεφωνία υποχρεωτικά θα πρέπει να προμηθευτείς από τον πάροχο όπως με ενημέρωσαν. Μάλλον δεν διάβασες όλο μου το μήνυμα, αλλά δεν πειράζει. Δεν είναι κάτι καινούριο, στον ένα χρόνο που λες ότι λείπεις, αλλά τουλάχιστον 5 χρόνια που το κάνω εγώ (ίσως και παραπάνω) και σε δύο παρόχους που ξέρω εγώ και το έχω κάνει. Τέλος πάντων. Λογικά ότι είχαμε να πούμε το είπαμε στο παρόν θέμα. Καλή συνέχεια από μένα
dkmaster Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Alxnks είπε Μάλλον δεν διάβασες όλο μου το μήνυμα, αλλά δεν πειράζει. Δεν είναι κάτι καινούριο, στον ένα χρόνο που λες ότι λείπεις, αλλά τουλάχιστον 5 χρόνια που το κάνω εγώ (ίσως και παραπάνω) και σε δύο παρόχους που ξέρω εγώ και το έχω κάνει. Τέλος πάντων. Λογικά ότι είχαμε να πούμε το είπαμε στο παρόν θέμα. Καλή συνέχεια από μένα Δεν έχω ασχοληθεί διότι τα τελευταία 5 χρόνια έχω voip τηλεφωνία και πρέπει να έχω το ρούτερ του παρόχου (πέραν των παραθύρων για ρούτερ του εμπορίου).
dr_oid Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Alxnks είπε Δεν ξέρω γιατί δεν καταλαβαίνεις τον προβληματισμό μου. Είναι ξεκάθαρο...κάποιος έχει ιδιοκτησία εντός της ιδιοκτησίας σου. Επίσης...αυτό λογικά σημαίνει ότι υπάρχει και η υποχρέωση να έχει απρόσκοπτη είσοδο στην ιδιοκτησία σου για την ιδιοκτησία του, ε; Οποτε θέλει, ότι ώρα θέλει, όποιος θέλει (συνεργάτης του ή και καλά συνεργάτης του) μπαίνει στην ιδιοκτησία σου. Όχι εκτός, που συνήθως είναι τα κουτια των παροχών, αλλά εντός της ιδιοκτησίας...στους κοινόχρηστους πια χώρους και μια ανάσα από την οποιαδήποτε πόρτα διαμερίσματος (από τη στιγμή που είναι πχ σε κάθε όροφο κτλ). Ακόμα και τη ΔΕΗ αν σκεφτούμε, είναι ακριβώς μέσα από την είσοδο, δεν ανεβαίνει πάνω σε ορόφους σπιτιών κτλ, δεν πηγαινοέρχεται όπου θέλει. Οι σκάλες είναι "κοινόχρηστος χώρος" της πολυκατοικίας δεν παραχωρείς ιδιοκτησία σου, γιατί πολύ απλά δεν είναι. Επίσης αυτό που ισχύει για τα εν λόγω ftth κουτιά είναι το ίδιο με τις εγκαταστάσεις για την θερμανση, την αποχέτευση ή το ρεύμα της οικοδομής. 1
livornian7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 ποσο θα ηθελα να ειχα και γω ενα τετοιο κουτακι διανεμητη του ΟΤΕ!!
nan78 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dr_oid είπε Οι σκάλες είναι "κοινόχρηστος χώρος" της πολυκατοικίας δεν παραχωρείς ιδιοκτησία σου, γιατί πολύ απλά δεν είναι. Sorry για την παρέμβαση αλλά δεν είναι; "κοινόχρηστος χώρος" των κατοίκων της πολυκατοικίας είναι, δεν είναι δημόσιος. Απλώς δεν είναι αποκλειστικά ιδιοκτησία σου, είναι "και" ιδιοκτησία σου... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από nan78
SPYRER_007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Όπως προαναφερθηκε, ακριβως οπως συμβαινει και με το φυσικο αεριο, ΔΕΝ χρειαζεται να συναινεσει ουτε ολοκληρο το κτιριο, ουτε το 51% οπως καποιοι λανθασμενα ειπαν. Εαν 1 ενοικος θελει, γινεται εγκατασταση σε αυτον και ΠΡΟεγκατασταση σε ολους τους οροφους Το μονο φαουλ στην ολη ιστορια ειναι αυτο.Η εγκατασταση αφορα μονο τον συνδρομητη και καμια αλλη παρεμβαση δεν θα επερεπε να γινεται στους υπολοίπους ορόφους εφόσον δεν υπαρχει αλλος χρηστης προς το παρόν.Μπορουν λοιπον ολοι οι μη συνδρομητές να ξηλώσουν την εγκατάσταση απο τούς αροφους τούς αλλα δεν μπορουν να πειράξουν την εγκατάσταση του συνδρομητη
vorlon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω έχω μια απορία. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος ένοικος θέλει άλλο πάροχο τι γίνετε? Ερχέται και περνάει ο άλλος πάροχος άλλα κουτιά σε κάθε όροφο ή χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα? Τί γίνεται αν στον ίδιο όροφο ο καθένας θέλει και διαφορετικό πάροχο? Γεμίζεις κουτία στους τοίχους? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από vorlon
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 11 minutes ago, SPYRER_007 said: Το μονο φαουλ στην ολη ιστορια ειναι αυτο.Η εγκατασταση αφορα μονο τον συνδρομητη και καμια αλλη παρεμβαση δεν θα επερεπε να γινεται στους υπολοίπους ορόφους εφόσον δεν υπαρχει αλλος χρηστης προς το παρόν.Μπορουν λοιπον ολοι οι μη συνδρομητές να ξηλώσουν την εγκατάσταση απο τούς αροφους τούς αλλα δεν μπορουν να πειράξουν την εγκατάσταση του συνδρομητη Αν όμως έκαναν την αίτηση οι υπόλοιποι αφού είχε λήξει η επιδότηση (παγίου κι εγκατάστασης) και τους έλεγαν ότι θέλουν περισσότερα χρήματα για την εγκατάσταση σε σχέση με το να είχαν έτοιμες τις ίνες (σε αναμονή) από αίτηση άλλου διαμερίσματος στην πολυκατοικία τι θα έλεγαν οι υποψήφιοι χρήστες? 😛 Άσε λοιπόν να είναι σε αναμονή, ποτέ δεν ξέρεις. Φίλος στο Λουξεμβούργο μου λέει ότι ο πάροχος εκεί φέρνει την ίνα μέχρι το "πεζοδρόμιο" κι ότι για να έρθει "μέσα" είναι με έξοδα του συνδρομητή και με δικό του ηλεκτρολόγο/εργολάβο. 4ψηφίο πόσο για να γίνει κάτι τέτοιο (ναι ok τιμές Lux) κι εδώ γκρινιάζουμε που τις ετοιμάζουν για όλη την πολυκατοικία και με επιδότηση κιόλας. Μας χαρίζουν τον γάιδαρο και τον κοιτάζουμε στα δόντια... 7 3
dr_oid Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, nan78 είπε Sorry για την παρέμβαση αλλά δεν είναι; "κοινόχρηστος χώρος" των κατοίκων της πολυκατοικίας είναι, δεν είναι δημόσιος. Απλώς δεν είναι αποκλειστικά ιδιοκτησία σου, είναι "και" ιδιοκτησία σου... Δεν είπα οτι είναι δημόσιος χώρος. Ανέφερα "Δεν είναι ιδιοκτησία σου". Είναι ένας ιδιωτικός χώρος στον οποίο έχουν συγκυριότητα όλοι οι ιδιοκτήτες. Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, vorlon said: Εγω έχω μια απορία. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος ένοικος θέλει άλλο πάροχο τι γίνετε? Ερχέται και περνάει ο άλλος πάροχος άλλα κουτιά σε κάθε όροφο ή χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα? Χρησιμοποιεί την υπάρχουσα υποδομή. Ουσιαστικά την μισθώνει από τον πάροχο "χονδρικής" που έχει κάνει τα έργα σε όλη την περιοχή.
SPYRER_007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Thresh είπε Αν όμως έκαναν την αίτηση οι υπόλοιποι αφού είχε λήξει η επιδότηση (παγίου κι εγκατάστασης) και τους έλεγαν ότι θέλουν περισσότερα χρήματα για την εγκατάσταση σε σχέση με το να είχαν έτοιμες τις ίνες (σε αναμονή) από αίτηση άλλου διαμερίσματος στην πολυκατοικία τι θα έλεγαν οι υποψήφιο χρήστες? 😛 Προφανως αυτος που θα ξηλωσει την εγκαταστση ειτε εινα χαζος ειται δεν γνωριζει τα ωφελη της ινας λογο ηλικιας.Ωστοσω οι χαζοι παντα υπαρχουν και εχουν και αυτοι δικαιωματα.Ας βγαλουν ακροι οι επομενοι..... 1
testit Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Στις 21/12/2020 στις 1:23 ΜΜ, Panos_L είπε Στο οτι θα το συνηθησουν πονταρω γιατι με covid συνελευση δεν παιζει να γινει οποτε θα περασει λιγος καιρος. μέχρι 3 απριλίου ή 3 μαρτίου, η γενική συνέλευση γίνεται νόμιμα με τηλεδιάσκεψη/webex/zoom. και ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να παραταθεί. αυτό περιλαμβανόταν σε ένα πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας-δεν ξέρω αν ψηφίστηκε ήδη!
vorlon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, testit είπε μέχρι 3 απριλίου ή 3 μαρτίου, η γενική συνέλευση γίνεται νόμιμα με τηλεδιάσκεψη/webex/zoom. και ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να παραταθεί. αυτό περιλαμβανόταν σε ένα πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας-δεν ξέρω αν ψηφίστηκε ήδη! Εδώ μας λέει οτι αντιδρούν στις οπτικές ίνες, θα κάνουν και γενική συνέλευση μέσω zoom.......; 😁😁😁😁 Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από vorlon 1
nan78 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, dr_oid είπε Δεν είπα οτι είναι δημόσιος χώρος. Ανέφερα "Δεν είναι ιδιοκτησία σου". Είναι ένας ιδιωτικός χώρος στον οποίο έχουν συγκυριότητα όλοι οι ιδιοκτήτες. Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου. Ναι, δεν νομίζω ότι διαφωνούμε και ίσως το ψειρίζω λίγο αλλά έτσι όπως το είπες αρχικά, δεν μου ακούστηκε σωστό. Είναι ιδιοκτησία σου, απλώς όχι μόνο δική σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις