Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το εχ

1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Δεν τις παρέδωσες εσύ,αλλά σου αφαιρέθηκαν επειδή προφανώς έκανες κάποια χοντρή ξέρεις τι.Αποδεξου το,μην το ξανακανεις και καλές γιορτές. 

Καλά το έχω αποδεχτεί απλά ήθελα να συγουρευτω μήπως και γλυτωνα 34€ 😋

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pcrider είπε

34 ευρώ φίλε μου

Ισως ημουν λιγο αυστηρος. Δε θελω να το βλεπω απο την πλευρα μου μονο, μπορει εσυ να τα εχεις αναγκη αυτα τα λεφτα και να σκεφτεσαι ετσι αλλα δυστυχως ο νομος λεει αλλα. Οπως και να χει καλες γιορτες 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή το διάβασες και κατέληξες ότι είναι το ίδιο;

Εσύ ακολούθησες την διαδικασία ακινησίας;

Καλά έπρεπε να πάω να δώσω τίς πινακίδες και να τους έλεγα ότι τα έχω παράδωσει για λόγους ακινησίας να δω τι θα μου έλεγαν 😎

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pcrider είπε

34 ευρώ φίλε μου δεν είναι Μανουρά είναι πανευκολο όταν κάνεις διακοπή  απλά το λες και δίνεις και τραπεζικό λογαριασμό σού

Άσε που οδηγούσε άλλος τό αμάξι...

Βασικά το νόημα της αφαίρεσης στοιχείων του αυτοκινήτου είναι ακριβώς αυτό, να τιμωρηθείς για κάποιο χρονικό διάστημα με στέρηση του αυτοκινήτου ενώ ταυτόχρονα θα χρεώνεσαι κανονικά όλα τα πάγια έξοδα του (τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα κτλ).

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλές γιορτές σε όλους 👍👍👍

5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Βασικά το νόημα της αφαίρεσης στοιχείων του αυτοκινήτου είναι ακριβώς αυτό, να τιμωρηθείς για κάποιο χρονικό διάστημα με στέρηση του αυτοκινήτου ενώ ταυτόχρονα θα χρεώνεσαι κανονικά όλα τα πάγια έξοδα του (τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα κτλ).

😁ναι ένταξει

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κόψτου τον κwλο!!

Χα ΧΑ τής μάνας μου ? 😁

Επεξ/σία από Pcrider
Δημοσ.

Βρε παιδιά ηρεμήστε. Συζήτηση κάνουμε και καταθέτουμε απόψεις και δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να συμφωνούν.

Ναι να τιμωρηθεί κάποιος γιατί έκανε μία παράβαση δεν υπάρχει καμία αντίρρηση. Αλλά νομίζω ότι κάπου πρέπει να υπάρχει και κάποιος νόμος που λέει δεν μπορεί κάποιος να τιμωρείται δύο φορές για την ίδια παράβαση και εν προκειμένω εδώ ο TS τιμωρήθηκε με αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για την παράβαση , αλλά τιμωρείται και για δεύτερη φορά μη μπορώντας να γλυτώσει τα ασφάλιστρα και τα τέλη κυκλοφορίας αφού δεν μπορεί να παραδώσει πινακίδες για αφαίρεση.

Ναι θα μου πείτε τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του αλλά γιατί το κράτος ζητάει να είμαστε συνεπείς απέναντί του ακόμη και για ένα ευρώ και εμείς να πούμε δε βαριέσαι;;;;

• Thanks 1
Δημοσ.

Πριν 20 μέρες έστειλα το αυτοκίνητό μου σε συνεργείο σε άλλο νομό και αφού ενημερώθηκα για το κόστος επισκευής αποφάσισα να μην το φτιάξω (σύντομα τουλάχιστον). Είχα στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να καταθέσω ηλεκτρονικά τις πινακίδες, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα (προσπάθησα να το κάνω πριν λίγο και έφαγα "άκυρο"). Εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας που είναι 920 € (2500 cc) θέλω να γλιτώσω και από την ασφάλεια (έστω και για 30 μέρες) που λήγει τώρα και θα πρέπει να ανανεωθεί εφόσον το όχημα θεωρητικά κυκλοφορεί. Τι κάνω;

Δημοσ.

1.Tα   34   ευρω   επιστροφη   απο   που   προκυπτουν?

Αν  στο   ειπε   η  ασφαλεια  (σχεδον  απιθανο)   οκ   αλλα  αν   εκανες   διαιρεση   με   τους   μηνες   και   εβγαλες   αποτελεσμα

τοτε   ειναι   εντελως   αυθαιρετο. Επιστρεφουν   μονο   τα   καθαρα   ασφαλιστρα....ουτε   φπα   ουτε   κρατησεις   κλπ.

2.Αφαιρουν   πινακιδες   μονο   οταν   το  αυτοκινητο   ειναι   στο  ονομα   του   οδηγου.

Το   γνωριζω   απο  αναλογη   εμπλοκη   μου   οπου  τελικα   μου   πηραν   το  διπλωμα.

4  φορες   εχει  γινει   αυτο   και  οταν  δηλωσα   οτι  ειναι  αυτοκινητο  τριτου   δεν  πηραν  πινακιδες.

Δημοσ.

Απλά σκέψου ότι εάν το κλέψουν, πάρει φωτιά κλπ κλπ, δεν θα πάρεις ευρώ έστω και εάν η αξία του οχήματος είναι ένα 500αρικο!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

1.Tα   34   ευρω   επιστροφη   απο   που   προκυπτουν?

Αν  στο   ειπε   η  ασφαλεια  (σχεδον  απιθανο)   οκ   αλλα  αν   εκανες   διαιρεση   με   τους   μηνες   και   εβγαλες   αποτελεσμα

τοτε   ειναι   εντελως   αυθαιρετο. Επιστρεφουν   μονο   τα   καθαρα   ασφαλιστρα....ουτε   φπα   ουτε   κρατησεις   κλπ.

2.Αφαιρουν   πινακιδες   μονο   οταν   το  αυτοκινητο   ειναι   στο  ονομα   του   οδηγου.

Το   γνωριζω   απο  αναλογη   εμπλοκη   μου   οπου  τελικα   μου   πηραν   το  διπλωμα.

4  φορες   εχει  γινει   αυτο   και  οταν  δηλωσα   οτι  ειναι  αυτοκινητο  τριτου   δεν  πηραν  πινακιδες.

Eπρεπε να δηλωσεις ότι δεν είναι στο ονομα σου;Δεν έβλεπαν την άδεια κυκλοφορίας;

Αν και αυτό δεν ισχύει,μια χαρά παίρνουν πινακίδες σε όποιου το όνομα και να είναι αν το δικαιολογεί η παράβαση.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eπρεπε να δηλωσεις ότι δεν είναι στο ονομα σου;Δεν έβλεπαν την άδεια κυκλοφορίας;

Αν και αυτό δεν ισχύει,μια χαρά παίρνουν πινακίδες σε όποιου το όνομα και να είναι αν το δικαιολογεί η παράβαση.

Ακριβως!

Μολις  ειδαν  την   αδεια   αναιρεσαν   και  δεν  πηραν  πινακιδες   παρα   μονο   με  καλεσαν   και   μου  πηραν  το  διπλωμα.

Παραβαση   οριου  ταχυτητας   ηταν   στην   αττικη   οδο   και  στην  ολυμπια   οδο.

Ισως   επειδη   δεν  ηταν   εκεινη   την  στιγμη   αλλα   κληθηκε   απο  το   οικειο   αστυνομικο   τμημα.

Παντως   και   σε   παρανομη   σταθμευση   αν   παει  καποιος   που  δεν  ειναι   στο   ονομα   του   και   δηλωσει

φταιξιμο  τοτε   η  κληση   βεβαιωνεται   σ  αυτον  και  οι  πινακιδες   επιστρεφονται.

Δεν   ειναι  λογικο   να   τιμωρειται    τριτος   και   πιθανον   να  ειναι  αυθαιρετο.

Και  πριν   πολλα  χρονια   παλι   για   οριο  ταχυτητας   στο  υψος  της   μαγουλας   οταν   διαπιστωσε   οτι  δεν  ηταν

στο  ονομα   μου   κρατησε   μονο   το  διπλωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...