thephotoshoped Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πραγματικά καλό σαπούνι / κρέμα ξυρίσματος διότι έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και έχω μόνιμα ερεθισμούς. Τώρα χρησιμοποιώ το TOBS το μαύρο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η μηχανή μου είναι η Rockwell Razors 6C και έχω την σκάλα 4 . Από λεπίδες έχω καταλήξει στις permasharp αφού τις δοκίμασα κυριολεκτικά όλες και μόνο αυτές μου έκατσαν καλά . Γενικα ξυρίζομαι περίπου 7 χρόνια με ΠΞ όμως πάντα έχω ερεθισμούς και κοψίματα . Ψάχνω ακόμη να βρω τι πάει λάθος .. οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη . Ειμαι από Θεσσαλονίκη και ψωνίζω από kosmosman. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ;
kostasbm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 κανείς κόντρα??? πολλοί έχουν θέματα με το κόντρα ξύρισμα... ρώτησε σε κάποιο παραδοσιακό κουρείο .. για το σαπούνι που δουλεύουν
thephotoshoped Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, kostasbm είπε κανείς κόντρα??? πολλοί έχουν θέματα με το κόντρα ξύρισμα... ρώτησε σε κάποιο παραδοσιακό κουρείο .. για το σαπούνι που δουλεύουν Ναι κάνω γιατί δεν αντέχω να μην είναι τελείως smooth το δέρμα . Ξυρίζομαι κάθε πρωί . Παραδοσιακό Κουρειο λίγο δύσκολο να βρω .. κάποια πρόταση από κάτι δοκιμασμένο ;
evark Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια και έχεις Rockwell κάνε κόντρα με τη πλάκα 2, απλά γύρισε την 4 ανάποδα. Μακράν η καλύτερη μηχανή για κόντρα...Εχω πραγματικά ξεχάσει τους ερεθισμούς. Και κάτι που παρατήρησα τώρα που αποφάσισα να καταναλώσω όλες τις λεπίδες που είχα κάβα. Οι πολύ κοφτερές λεπίδες όπως η permasharp και η feather, ενω μου κάνουν πολύ άνετο ξύρισμα την άλλη μέρα με φαγουρίζει. Ίσως είναι πιο κοφτερές από όσο πρέπει. Δοκίμασε μια πιο ήπια λεπίδα, όχι να σε τραβάει όμως.... πχ Wilkinson μαύρη ή personna (καταλαβαίνεις ότι είναι υποκειμενικό). Κάνε τα πρώτα δύο περάσματα με τη πλάκα 4 όπως κάνεις και στο τελευταίο στη κόντρα γύρνα στο 2. Το σαπουνάκι σου είναι καλό, υπάρχουν και πιο προστατευτικά αλλά δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα και δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από evark
Lanike71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πραγματικά καλό σαπούνι / κρέμα ξυρίσματος διότι έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και έχω μόνιμα ερεθισμούς. Τώρα χρησιμοποιώ το TOBS το μαύρο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η μηχανή μου είναι η Rockwell Razors 6C και έχω την σκάλα 4 . Από λεπίδες έχω καταλήξει στις permasharp αφού τις δοκίμασα κυριολεκτικά όλες και μόνο αυτές μου έκατσαν καλά . Γενικα ξυρίζομαι περίπου 7 χρόνια με ΠΞ όμως πάντα έχω ερεθισμούς και κοψίματα . Ψάχνω ακόμη να βρω τι πάει λάθος .. οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη . Ειμαι από Θεσσαλονίκη και ψωνίζω από kosmosman. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ; Δε μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου ειδικό στο θέμα, αλλά θεωρώ ότι αν έχεις ευαίσθητο δέρμα (όπως κι εγώ), σημαίνει ότι δεν έχεις ανοχή στη λεπίδα. Αυτό σημαίνει ότι και τη σωστή λεπίδα να βρεις, δε μπορείς να τη χρησιμοποιείς όπως θες εσύ, να κάνεις κόντρες, να βάζεις επιθετικές μηχανές κλπ. Στην perma κατέληξα κι εγώ, αλλά ξυρίζομαι με ήπιες μηχανές, για να έχω το μίνιμουμ των ερεθισμών (τέλειο ούτε εγώ πέτυχα ακόμη). Προσωπικά, θα δοκίμαζα να σταματήσω τις κόντρες, ως επόμενο βήμα και θα δοκίμαζα κανένα cella ή Mitcell's ως σαπούνι, που τα έχω δοκιμάσει.
kostasbm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Ναι κάνω γιατί δεν αντέχω να μην είναι τελείως smooth το δέρμα . Ξυρίζομαι κάθε πρωί . Παραδοσιακό Κουρειο λίγο δύσκολο να βρω .. κάποια πρόταση από κάτι δοκιμασμένο ; μπορεί να μην φταίει το δέρμα αλλά η ώρα ξυρίσματος,πρωι η βράδυ...κατα κανόνα πρωί αλλά εγώ είχα διαπιστώσει ότι το βράδυ ήταν καλύτερα μετά το μπάνιο για μένα , πολλοι βάζουν βρεγμενη ζέστη πετσέτα στο πρόσωπο για 1-2 λεπτά το Wilkinson το μαυρο ειναι πολυ καλο...... πρεπει να δοκιμασεις τη λυση της ηλεκτρικης να δεις αν σε ικανοποιει....λογω δουλειας και συναναστροφης με Γαλλους μου τα ειχαν ζαλισει με το καλο ξυρισμα στη δουλεια..οποτε δοκιμασα ηλεκτρικη και μου εφυγε το αγχος του καθημερινου(μια φορα την εβδομαδα παραδοσιακο) ..... έχεις πάει σε δερματολόγο για τσεκ???
thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, kostasbm είπε μπορεί να μην φταίει το δέρμα αλλά η ώρα ξυρίσματος,πρωι η βράδυ...κατα κανόνα πρωί αλλά εγώ είχα διαπιστώσει ότι το βράδυ ήταν καλύτερα μετά το μπάνιο για μένα , πολλοι βάζουν βρεγμενη ζέστη πετσέτα στο πρόσωπο για 1-2 λεπτά το Wilkinson το μαυρο ειναι πολυ καλο...... πρεπει να δοκιμασεις τη λυση της ηλεκτρικης να δεις αν σε ικανοποιει....λογω δουλειας και συναναστροφης με Γαλλους μου τα ειχαν ζαλισει με το καλο ξυρισμα στη δουλεια..οποτε δοκιμασα ηλεκτρικη και μου εφυγε το αγχος του καθημερινου(μια φορα την εβδομαδα παραδοσιακο) ..... έχεις πάει σε δερματολόγο για τσεκ??? Ποια ηλεκτρική χρησιμοποιείς ; Ίσως να δοκιμάσω και αυτή τη λύση εχω πάει σε δερματολόγο αλλά μου είπε έτσι είναι ο τύπος της επιδερμίδας μου .
kostasbm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Ποια ηλεκτρική χρησιμοποιείς ; Ίσως να δοκιμάσω και αυτή τη λύση εχω πάει σε δερματολόγο αλλά μου είπε έτσι είναι ο τύπος της επιδερμίδας μου . έχω την 7000 ...έχει και τη σειρά 9000.....στεγνό και βρεγμένο ξύρισμα.......
thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, kostasbm είπε έχω την 7000 ...έχει και τη σειρά 9000.....στεγνό και βρεγμένο ξύρισμα....... Αυτήν εδώ έτσι ; https://www.skroutz.gr/s/27825083/Philips-Series-7000-S7786-55-Wet-Dry-Blue-Black-Ξυριστική-Μηχανή-Προσώπου-Επαναφορτιζόμενη.html
kostasbm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε Αυτήν εδώ έτσι ; https://www.skroutz.gr/s/27825083/Philips-Series-7000-S7786-55-Wet-Dry-Blue-Black-Ξυριστική-Μηχανή-Προσώπου-Επαναφορτιζόμενη.html ναι///αν έχει κάποιο μαγαζί να πας από κοντά να δεις τη σειρά όλη......
free@last Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πραγματικά καλό σαπούνι / κρέμα ξυρίσματος διότι έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και έχω μόνιμα ερεθισμούς. Τώρα χρησιμοποιώ το TOBS το μαύρο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Εγώ σώθηκα από τους ερεθισμούς όταν αρχισα να χρησιμοποιώ σαπούνια με υψηλή προστασία και μεταξυριστική ολισθηρότητα,όπως εχω ξαναγράψει.. Και κάνω δύο χέρια εκ των οποίων το δεύτερο είναι πάντα κόντρα,οπότε παλιότερα υπέφερα με κάποιες λεπίδες ή κάποιες πιο οικονομικές κρέμες και σαπούνια. Πάρε ένα Zingari Man,ένα Barrister and Mann ή ένα Arianna and Evans και θα δεις από το πρώτο ξύρισμα μεγάλη διαφορά.Θα σε ευχαριστεί το δέρμα σου. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από free@last 1
thephotoshoped Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, free@last είπε Εγώ σώθηκα από τους ερεθισμούς όταν αρχισα να χρησιμοποιώ σαπούνια με υψηλή προστασία και μεταξυριστική ολισθηρότητα,όπως εχω ξαναγράψει.. Και κάνω δύο χέρια εκ των οποίων το δεύτερο είναι πάντα κόντρα,οπότε παλιότερα υπέφερα με κάποιες λεπίδες ή κάποιες πιο οικονομικές κρέμες και σαπούνια. Πάρε ένα Zingari Man,ένα Barrister and Mann ή ένα Arianna and Evans και θα δεις από το πρώτο ξύρισμα μεγάλη διαφορά.Θα σε ευχαριστεί το δέρμα σου. Μόλις πήρα ένα σαπούνι και από τις 3 εταιρίες που πρότεινες και θα τα δοκιμάσω άμεσα . Ήμουν προβληματισμένος σχετικά με την ηλεκτρική ξυριστική και διάβασα παντού ότι το baby smooth skin δε μπορείς να το πετύχεις με καμία . Ειδικά σε σύγκριση με το παραδοσιακό ξύρισμα . Έχοντας συνηθίσει τόσα χρόνια κόντρες , απαλό δέρμα , καθόλου γκριζάρισμα από γενιά είπα πως δε μπορώ να αλλάξω . 1
evark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 και τη κόντρα με τη πλάκα 2, η 4 είναι αρκετά επιθετική για κόντρα και δεν υπάρχει λόγος αν έχουν προηγηθεί 2 περάσματα. 2
free@last Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Μόλις πήρα ένα σαπούνι και από τις 3 εταιρίες που πρότεινες και θα τα δοκιμάσω άμεσα . Ήμουν προβληματισμένος σχετικά με την ηλεκτρική ξυριστική και διάβασα παντού ότι το baby smooth skin δε μπορείς να το πετύχεις με καμία . Ειδικά σε σύγκριση με το παραδοσιακό ξύρισμα . Έχοντας συνηθίσει τόσα χρόνια κόντρες , απαλό δέρμα , καθόλου γκριζάρισμα από γενιά είπα πως δε μπορώ να αλλάξω . Wow 😲 πήρες και τα τρία ρε θηρίο;;;Καλώς να τα δεχθείς.. Είναι στην κατηγορία premium και σίγουρα θα δεις τεράστια αλλαγή στο δέρμα αλλά και στο ξύρισμά σου. Μόλις ξυρίστηκα με R89,Zingari Man και bic λεπίδα,απολαυστικό bbs και μάγουλο βερίκοκο 🤪
thephotoshoped Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, free@last είπε Wow 😲 πήρες και τα τρία ρε θηρίο;;;Καλώς να τα δεχθείς.. Είναι στην κατηγορία premium και σίγουρα θα δεις τεράστια αλλαγή στο δέρμα αλλά και στο ξύρισμά σου. Μόλις ξυρίστηκα με R89,Zingari Man και bic λεπίδα,απολαυστικό bbs και μάγουλο βερίκοκο 🤪 Ναι πάντα παίρνω προμήθειες για περίπου 1 χρόνο γιατί δε με βολεύει να κατεβαίνω κέντρο για ανεφοδιασμό . Μαζί με τα σαπούνια πήρα after shave balms και μια 100αδα permasharp καθώς είναι μακράν οι λεπίδες που έκατσαν πιο καλά . Με τα σαπούνια θα προτιμήσω face lathering μάλλον .. Τα συγκεκριμένα τα βρέχεις καθόλου πριν φορτώσεις το πινέλο ; Ή όπως είναι βρεγμένο απλά φορτώνεις και κανείς αφρό ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα