greatst Δημοσ. χθες στις 12:14 μμ Δημοσ. χθες στις 12:14 μμ 25 λεπτά πριν, Kassandros είπε Οι νέοι συντελεστές : https://search.et.gr/el/fek/?fekId=781921 Σε ευχαριστούμε! Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ο μειωμένος συντελεστής 0,57 στην περίπτωσή μου (έλπιζα σε μηχανογραφικό λάθος ).
EchiDNA Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ 17 ώρες πριν, paiktaras69 είπε μέσα στο Mythermansi δεν εφμανιζεται κάτι σε εμένα κάτω από το πεδίο που εχω περάσει τα παραστατικά Όταν πατάς εκεί που δείχνει το βελάκι.
HERTHAN Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Εχει συμβει σε κανεναν αλλον το παρακατω? Ενω εχω καταχωρησει 3 παραστατικα..... στις διασταρουμενες αγορες μου εμφανιζει μονο τα δυο παραστατικα Δεν μου εμφανιζει μονο το τελευταιο με τα 276,00 ευρω.Τα εχω τσεκαρει ολα με αριθμο παραστατικου κλπ και δεν μου το εμφανιζει. Ολα ανεβηκαν την ιδια ημερα και η αιτηση υποβληθηκε την ιδια ημερα με τις ημερομηνιες να ειναι μεσα στο διαστημα που απαιτειται.
alefther Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Εχει συμβει σε κανεναν αλλον το παρακατω? Ενω εχω καταχωρησει 3 παραστατικα..... στις διασταρουμενες αγορες μου εμφανιζει μονο τα δυο παραστατικα Δεν μου εμφανιζει μονο το τελευταιο με τα 276,00 ευρω.Τα εχω τσεκαρει ολα με αριθμο παραστατικου κλπ και δεν μου το εμφανιζει. Ολα ανεβηκαν την ιδια ημερα και η αιτηση υποβληθηκε την ιδια ημερα με τις ημερομηνιες να ειναι μεσα στο διαστημα που απαιτειται. χρησιμοποιουν οσα χρειαζονται για να φτασεις το μεγιστο ποσο που δικαιουσαι, αν το καλυπτουν 2 χρησιμοποιουν 2 και ας εχεις ανεβασει 10 1
HERTHAN Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 12 λεπτά πριν, alefther είπε χρησιμοποιουν οσα χρειαζονται για να φτασεις το μεγιστο ποσο που δικαιουσαι, αν το καλυπτουν 2 χρησιμοποιουν 2 και ας εχεις ανεβασει 10 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αδερφε. Απο τα 234,50 περυσι φετος με πηγαν στα 162,50 ευρω που δικαιουμαι. Ελπιζω του χρονο να με ριξουν κατω απο τα 100 ευρω. 1
Mule206 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 10 ώρες πριν, HERTHAN είπε Εχει συμβει σε κανεναν αλλον το παρακατω? Ενω εχω καταχωρησει 3 παραστατικα..... στις διασταρουμενες αγορες μου εμφανιζει μονο τα δυο παραστατικα Δεν μου εμφανιζει μονο το τελευταιο με τα 276,00 ευρω.Τα εχω τσεκαρει ολα με αριθμο παραστατικου κλπ και δεν μου το εμφανιζει. Ολα ανεβηκαν την ιδια ημερα και η αιτηση υποβληθηκε την ιδια ημερα με τις ημερομηνιες να ειναι μεσα στο διαστημα που απαιτειται. Που τις βλέπετε τις διασταυρουμενες; Μπαίνω στο mythermansi και δε βλέπω κάτι πέρα από τα παραστατικά που έχω ανεβάσει.
teo_3 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τραγικός ο επαναυπολογιμός των συντελεστών. Και φαντάσου ότι είχε και κρύο φέτος που τράβηξε, που να γινόταν αυτό πέρυσι ή πρόπερσυ.
dimshumi_16 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, σε εμένα για το ρεύμα δεν εμφανίζει τίποτα στα παραστατικά. Είναι λογικό αυτό ή δεν έχει μεταφέρει κάτι η ΔΕΗ; Προκαταβολή είχα πάρει κανονικά. ευχαριστω πολύ Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από dimshumi_16
ekrepali Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, dimshumi_16 said: Καλημέρα σας, σε εμένα για το ρεύμα δεν εμφανίζει τίποτα στα παραστατικά. Είναι λογικό αυτό ή δεν έχει μεταφέρει κάτι η ΔΕΗ; Προκαταβολή είχα πάρει κανονικά. ευχαριστω πολύ Aν είχες ενεργό Κοτ όταν έκανες την αίτηση για το επίδομα θέρμανσης... δε δικαιούσαι επίδομα. Αν δικαιουσαι και δεν έστειλε η ΔΕΗ τους λογαριασμούς... πρήξε τους τα @@ γραπτώς γιατί έχουν μια τελευταία προθεσμία τον Ιούλιο. 15 hours ago, HERTHAN said: Ευχαριστω για την αμεση απαντηση αδερφε. Απο τα 234,50 περυσι φετος με πηγαν στα 162,50 ευρω που δικαιουμαι. Ελπιζω του χρονο να με ριξουν κατω απο τα 100 ευρω. Του χρόνου δήλωσε ότι μένεις στη κορφή του Ολύμπου. 😆 Η λογίστρια του συγχωρεμένου του παππού μου, εδώ και χρόνια έβαζε άλλο ταχυδρομικό κώδικα. Απορώ πώς δε γινοταν διασταύρωση... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από ekrepali 1
dimshumi_16 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Προκαταβολή πήρα κανονικά οπότε δεν έχω ΚΟΤ. Θα δείξει μέχρι μεσημέρι. Εκτός και αν για ρεύμα δεν φαίνονται οι διασταυρωμένες.
bill27 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ούτε σε εμένα εμφανίζεται κάτι για το ρεύμα καί δεν έχω ΔΕΗ καί έχω πάρει προκαταβολή, ο δεδηε νομίζω πρέπει να στείλει τούς λογαριασμούς τώρα τί ακριβώς παίζει δεν γνωρίζω , Έχει πιστωθεί σε κάποιον τά χρήματα; Πάντως διάβασα πως τά δεδομένα από το δεδηε ανεβαίνουν αυτόματα εμείς δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε παραστατικά.
ekrepali Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, bill27 said: Ούτε σε εμένα εμφανίζεται κάτι για το ρεύμα καί δεν έχω ΔΕΗ καί έχω πάρει προκαταβολή, ο δεδηε νομίζω πρέπει να στείλει τούς λογαριασμούς τώρα τί ακριβώς παίζει δεν γνωρίζω , Έχει πιστωθεί σε κάποιον τά χρήματα; Πάντως διάβασα πως τά δεδομένα από το δεδηε ανεβαίνουν αυτόματα εμείς δεν χρειάζεται να ανεβάσουμε παραστατικά. - Η ΑΑΔΕ στέλνει στον ΔΕΔΔΗΕ λίστα με τις παροχές ρεύματος που έχουν κάνει αίτηση για επίδομα θέρμανσης - Ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει στους παρόχους λίστα με τις αριθμές παροχών που έχουν έχουν κάνει αίτηση για επίδομα θέρμανσης και δεν είχαν ΚΟΤ κατά την ημερομηνία διασταύρωσης. - Ο Πάροχος στέλνει στον ΔΕΔΔΗΕ τους λογαριασμούς - Ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει τα στοιχεία στην ΑΑΔΕ - Η ΑΑΔΕ κάνει τις εκκαθαρίσεις Σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να γίνει στραβή... κι άντε μετά βγάλε άκρη. Συμβουλή είναι να κινητοποιηθείτε από τώρα... αρχικά ρωτάτε τον πάροχο γιατί δεν έχει στείλει τους λογαριασμούς. Αν απαντήσει ο πάροχος ότι τους έστειλε, μετά επικοινωνείτε γραπτώς με τον ΔΕΔΔΗΕ κλπ. Κι αν δεν έχουν ανέβει οι λογαριασμοί και δεν έχουν έχουν γίνει σωστά οι διασταυρώσεις μέχρι και την τελική εκκαθάριση του Ιουλίου, μετά υπάρχει δικαίωμα ένστασης τον Αύγουστο.
bill27 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε - Η ΑΑΔΕ στέλνει στον ΔΕΔΔΗΕ λίστα με τις παροχές ρεύματος που έχουν κάνει αίτηση για επίδομα θέρμανσης - Ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει στους παρόχους λίστα με τις αριθμές παροχών που έχουν έχουν κάνει αίτηση για επίδομα θέρμανσης και δεν είχαν ΚΟΤ κατά την ημερομηνία διασταύρωσης. - Ο Πάροχος στέλνει στον ΔΕΔΔΗΕ τους λογαριασμούς - Ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει τα στοιχεία στην ΑΑΔΕ - Η ΑΑΔΕ κάνει τις εκκαθαρίσεις Σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να γίνει στραβή... κι άντε μετά βγάλε άκρη. Συμβουλή είναι να κινητοποιηθείτε από τώρα... αρχικά ρωτάτε τον πάροχο γιατί δεν έχει στείλει τους λογαριασμούς. Αν απαντήσει ο πάροχος ότι τους έστειλε, μετά επικοινωνείτε γραπτώς με τον ΔΕΔΔΗΕ κλπ. Κι αν δεν έχουν ανέβει οι λογαριασμοί και δεν έχουν έχουν γίνει σωστά οι διασταυρώσεις μέχρι και την τελική εκκαθάριση του Ιουλίου, μετά υπάρχει δικαίωμα ένστασης τον Αύγουστο. Εφόσον έχει δωθεί η προκαταβολή όλα τά παραπάνω που αναφέρεις έχουν γίνει ήδη μία φορά οπότε λίγο κουφό να έχει γίνει κάτι λάθος σε αυτές τις διαδικασίες.
ekrepali Δημοσ. πριν από 3 λεπτά Δημοσ. πριν από 3 λεπτά (επεξεργασμένο) 2 hours ago, bill27 said: Εφόσον έχει δωθεί η προκαταβολή όλα τά παραπάνω που αναφέρεις έχουν γίνει ήδη μία φορά οπότε λίγο κουφό να έχει γίνει κάτι λάθος σε αυτές τις διαδικασίες. H προκαταβολή δεν έχει καμιά σχέση με τον πάροχο... μπορεί ο πάροχος πχ λόγω σφάλματος να μην έχει ενημερωθεί απ'τον ΔΕΔΔΗΕ ότι είσαι δικαιούχος επιδόματος θέρμανσης. Επεξ/σία πριν από 1 λεπτό από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα