spirosta Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Τι γνωρίζετε για αυτό το UPS?Είναι καλό?Σκέφτομαο να το πάρω μεταχειρισμένο από έναν φίλο στην μισή τιμή και με καινούργιες μπαταρίες?Κάποιος που να γνωρίζει από το θέμα έχει να μου προτείνει κάτι? Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
mpentenis Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 poso kairo to exei? to idio exw 3 xronia, twra tin epaije :/ poly kalo pantws, standard 8a parw to idio!
Nfountou Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Exw duo MGE k eimai arketa ikanoipoihmenos... Go for it ftanei na einai se kalh katastash...
kirimis Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Και εγω ειμαι κατοχος του εν λογο MGE εδω και 1 χρονο... και επισης δηλωνω ευχαριστημενος! προχωρα αφοβα εφοσον ειναι ενταξει!
Nfountou Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Genika ta MGE einai kala... O filos sou giati to dinei? Poso palio einai? Giati exei alaksei bataries? Einai original oi bataries pou evale? 8a protimousa ena kainourio sth thesh sou...
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δηλαδή μόνο εγώ έχω πρόβλημα με αυτό το ups; Τόσο γκαντέμης είμαι; Δεν έχει τύχει σε κανέναν να μην κρατά το μηχάνημα ανοιχτό, όταν το ρεύμα κάνει στιγμιαίες διακοπές ή απότομες βυθίσεις τάσης; Εμένα μου συμβαίνει 1 στις 5 φορές... Λέτε να φταίει κάτι άλλο στο pc μου και όχι το ups; (π.χ. μπορεί να είναι θέμα τροφοδοτικού; )
kirimis Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δηλαδή μόνο εγώ έχω πρόβλημα με αυτό το ups; Τόσο γκαντέμης είμαι; Δεν έχει τύχει σε κανέναν να μην κρατά το μηχάνημα ανοιχτό' date=' όταν το ρεύμα κάνει στιγμιαίες διακοπές ή απότομες βυθίσεις τάσης;Εμένα μου συμβαίνει 1 στις 5 φορές... Λέτε να φταίει κάτι άλλο στο pc μου και όχι το ups; (π.χ. μπορεί να είναι θέμα τροφοδοτικού; )[/quote'] Αccipio, ειχα και γω 2 φορες αστοχια στο UPS με 2 στιγμιαιες διακοπες την πρωτη κιολας βδομαδα που το πηρα! Απο τοτε παντως δεν εχω ξαναδει καποια αστοχια στην λειτουργια του... και δοκιμαζετε καθημερινως σε βυθισεις και στιγμιαιες διακοπες. Τωρα, αν σου συμβαινει συχνοτερα, εχεις και εγγυηση :wink:
spirosta Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Κάθε UPS που δεν είναι line interactive αστοχεί μία στις δέκα φορές.Είτε είναι MGE είτε APC και ακόμα χειρότερα άλλες μάρκες.Εγώ τελικά αποφάσισα να πάρω MGE αλλά το 800Pulsar Ellipse Premium που είναι line interactive και θα μου κρατάει και κανα 30λεπτο το PC ανοιχτό.Έχει καμιά 250Ε. Εσείς τι λέτε αξίζει τα λεφτά του?
kirimis Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 30λεπτο? Πως το εβγαλες το νουμερο αυτο? Σε γενικες γραμμες εξαρταται απο την συνθεση του υπολογιστη σου το ποσο θα κρατησει απο την στιγμη της διακοπης. Στο υπολογιστη μου το 800αρι USB κραταει 20-25 λεπτα περιπου με Athlon XP, 400ari τροφοδιτικο, 17αρα CRT... καπου υπαρχει ενα thread poy oi xrhstes toy Ινσομνια αναφερουν τις επιδοσεις των UPS τους. Παντως εγω δεν τα μετανιωσα ουτε στιγμη τα 300... με σωζει σε καθημερινη βαση! Οποτε φιλε Spirosta, το αν θα αξιζει τα λεφτα... ειναι γενικοτερα θεμα του αν το χρειαζεσαι... γιατι κατα τα αλλα την δουλεια του την κανει μια χαρα.
Angelcrow Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Inform Guard 1200 Ap 2 χρονια εγγύηση μπαταρία και συσκευή με 120 ευρώ από τιο pc-store στην στουρνάρη Το έχουν αγοράσει μέχρι στιγμή τρεις φίλοι μου εδώ και κανά 6μηνο και δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα Η εισαγωγική πρέπει να είναι η megabit αν θυμάμαι καλά
spirosta Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Το τελευταίο UPS είναι line interactive όμως? Εννοώ το inform
Angelcrow Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Δημοσ. 18 Μαΐου 2004 Ναι είναι line interactive Μετά από συγκριτικό του περιοδικού Ram όπου ήταν άριστη αγορά στην κατηγορία μέχρι 150 ευρώ το πρότεινα στους τρεις γνωστούς μου και μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα πρόβλημα εδώ και έξι μήνες Ούτε εγώ πολυεμπιστεύομαι τα περιοδικά αλλά πάντα έκανα τις αγορες μου σύμφωνα με αυτά (πάνω κάτω)μέχρι να μπω στο διαδικτυο και δεν βγήκα ποτέ μα ποτέ χαμένος Το εν λόγω Ups για τα λεφτά του,την εγγύηση που δίνει και τα χαρακτηριστικά του με ικανοποίησε στην απόδοση του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.