Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε εμένα που πήγα στο αέριο στη ΔΕΗ από τον Απρίλιο, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμη κανένας λογαριασμός ακόμη, τι προτείνετε;

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karetsos είπε

σε εμένα που πήγα στο αέριο στη ΔΕΗ από τον Απρίλιο, αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμη κανένας λογαριασμός ακόμη, τι προτείνετε;

29 λεπτά πριν, korakios είπε

για όσους θέλουν να φύγουνε αζημίως είναι καλό πάτημα η μη έκδοση λογαριασμών

απο εκεί και μετά είτε αναμονή , ή ΣτΚ ,ΡΑΕ .....

Δημοσ.

Εσκεμμενα δεν κανει εκδοση λογαριασμων και ετσι θα μεταφερει την πραγματικη καταναλωση της θερινη περιοδου στην χειμερινη που εχει υψηλοτερη τιμη.Εγω μολις ερθει ο λογαριασμος κανω αμφισβητηση λογαριασμου και υστερα ΣΤΚ και ΡΑΕ καταγγελια.Πιστευετε οτι πραγματικα οτι δεν υπαρχει δολος απο τον μεγαλυτερο προμηθευτη ενεργειας στην μη εκδοση λογαριασμων για τα 2/3 του χρονου.Τα σπασμενα πανε να βγαλουν απο τις χαμηλες τιμες που ειχαν δωσει.Αν τους αφησεις θα εκδοσουν λογαριασμο τον Μαρτιο για να φορτωσουν ακομα περισσοτερες κιλοβατωρες στην χειμερινη περιοδο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsioy77 είπε

Εσκεμμενα δεν κανει εκδοση λογαριασμων και ετσι θα μεταφερει την πραγματικη καταναλωση της θερινη περιοδου στην χειμερινη που εχει υψηλοτερη τιμη.Εγω μολις ερθει ο λογαριασμος κανω αμφισβητηση λογαριασμου και υστερα ΣΤΚ και ΡΑΕ καταγγελια.Πιστευετε οτι πραγματικα οτι δεν υπαρχει δολος απο τον μεγαλυτερο προμηθευτη ενεργειας στην μη εκδοση λογαριασμων για τα 2/3 του χρονου.Τα σπασμενα πανε να βγαλουν απο τις χαμηλες τιμες που ειχαν δωσει.Αν τους αφησεις θα εκδοσουν λογαριασμο τον Μαρτιο για να φορτωσουν ακομα περισσοτερες κιλοβατωρες στην χειμερινη περιοδο

η υψηλοτερη τιμη αεριου οχι απλα της χρονιας αλλα ολης της ιστοριας ηταν  ο αυγουστος του 22, οποτε η θεωρια σου μπαζει λιγο

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fredd0 είπε

η υψηλοτερη τιμη αεριου οχι απλα της χρονιας αλλα ολης της ιστοριας ηταν  ο αυγουστος του 22, οποτε η θεωρια σου μπαζει λιγο

κομψός 😁

εννοεί οτι θα μαζευτούν αρκετά και θα απλώσουν και τη θερινή (ακριβή περίοδο) οι πρόσφατες χειμερινές κιλοβατώρες . Αλλά όντως , θεωρίες συνωμοσίας , απλά η ΔΕΗ είναι άχρηστη και δε μπορεί να φτιάξει ένα σύστημα μηχανογράφησης πάνω απο χρόνο τώρα ("αναβάθμιση")

Υποθέτω οτι θα λάβουν υπόψιν όλες τις μετρήσεις απο ΕΔΑ που έχουν πάρει (όταν τις πάρει το σύστημα) , απλά θα έρθουν μαζεμένα αρκετά . Θα δείξει

σε όποιον δεν αρέσει κάνει τις ανάλογες κινήσεις, δε χρειάζεται να το σπαμάρουμε ....

προσωπικα , λόγω των περσινών πιστωτικών χρεώσεων δε σκαλίζω τίποτα και το αφήνω στο αυτόματο

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Μου ήρθε μηνυμα για ληξη σύμβασης Φ.Α μεσω ΔΕΗ ( GAS CONTROL ) 

Ειχα την εντύπωση ότι ήταν διετης η σύμβαση αλλά θα το ψάξω να βρω την σύμβαση..

Πιο πρόγραμμα της ΔΕΗ Φ.Α συμφέρει πλεόν ;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, g_kor06 είπε

Καλησπέρα ,

Μου ήρθε μηνυμα για ληξη σύμβασης Φ.Α μεσω ΔΕΗ ( GAS CONTROL ) 

Ειχα την εντύπωση ότι ήταν διετης η σύμβαση αλλά θα το ψάξω να βρω την σύμβαση..

Ευχαριστώ

Και εμένα ακριβός το ίδιο Νομίζα 2 ετια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, g_kor06 είπε

ένα έτος ήταν

ένα υπάρχει (24μηνο) , δεν έχει επιλογές

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

ένα έτος ήταν

ένα υπάρχει (24μηνο) , δεν έχει επιλογές

Έχεις δίκιο 12μηνο..

Τώρα κορακιε πιο λες είναι πιο οικονομικό;; σε ευχαριστώ 

Δημοσ.

Οπότε δεν έχουμε & πολλές επιλογές...

Δεν θέλω να μπλέξω πάλι με ιδιώτες παρόχους , κρυφές χρεώσεις κλπ ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Brown είπε

Τώρα κορακιε πιο λες είναι πιο οικονομικό;; σε ευχαριστώ 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59474481

edit : Υπόψιν , τέλος η έννοια "οικονομικό" , δλδ το πιο φθηνό κάθε άλλο παρα "οικονομικό" είναι

Οπότε δεν έχουμε & πολλές επιλογές...

Δεν θέλω να μπλέξω πάλι με ιδιώτες παρόχους , κρυφές χρεώσεις κλπ ...

ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο :)

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59474481

edit : Υπόψιν , τέλος η έννοια "οικονομικό" , δλδ το πιο φθηνό κάθε άλλο παρα "οικονομικό" είναι

ο καθένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο :)

Στους πρώτους που λες κάτι τιμές χώμα είναι γτ έχουν κρυφές χρεώσεις;; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Brown είπε

Στους πρώτους που λες κάτι τιμές χώμα είναι γτ έχουν κρυφές χρεώσεις;; 

τα πρώτα είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής , μόνο όταν συμπληρώσεις τιμή TTF που πιστεύεις οτι θα είναι τους επόμενους μήνες θα σου βγάλει το σύνολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

Τον Αυγουστο η τιμη που ειχα εγω ηταν σταθερη  0,024.Την ιδια τιμη ειχαν αρκετοι αλλοι με σταθερα συμβολαια που ληξανε τον Σεπτεμβριο.Τον Οκτωβριο και τον Νοεμβριο ειναι πανω κατω 0,100

Οποτε κατι αλλο μπαζει εδω.......και δεν το εχεις αντιληφθει.

Μπορουσες να με ρωτησεις πρωτα αλλα ειχες διαφορετικη διαθεση.Απορω και με καποια γελακια απο καποιους που γνωριζουν κατι παραπανω.

Τωρα αν πιστευετε καποιοι οτι ο μεγαλυτερος παροχος ενεργειας δεν μπορει να εκδωσει λογαριασμο για 8 μηνες και αυτο δεν γινεται εσκεμμενα....δικη σας αποψη.

Επεξ/σία από tsioy77
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατη επικοινωνία με ΔΕΗ, με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται:

- Λογαριασμοί θα βγούν 'σύντομα', όχι για τις καταμετρήσεις Νοεμβρίου αλλά για τις παλαιότερες (μάλλον μέχρι Σεπτέμβρη). Του Νοεμβρίου θα τιμολογηθούν λίγο αργότερα, άγνωστο πότε. Όπου υπάρχει καταμέτρηση, θα γίνει επιμερισμός kw βάσει καταμέτρησης, δε θα σπάσουν δηλαδή 8μηνα με ιστορικό προφίλ.

- Επιδότηση ΔΕΠΑ άγνωστο αν ισχύει για σταθερά... εξαρτάται απ'τη διατύπωση του επίσημου εγγράφου που θα λάβουν.

- Για αλλαγή προγράμματος από Control σε Benefit δεν υπάρχει ρήτρα.

- Όταν η σύμβαση ανανεώνεται αυτόματα, δεν έχει δέσμευση. Όταν υπογράφουμε ανανέωση υπάρχει δέσμευση. Δηλαδή του χρόνου που λήγει το control, ανανεώνεται αυτόματα σε benefit χωρίς δέσμευση και φροντίζουμε η μετάβαση να ολοκληρωθεί μετά τη λήξη control.

---

Σχετικά με τη καθυστερημένη έκδοση λογαριασμών, μήπως να κάνουμε ομαδικό ντου στο MyRAE;

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...