Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

όχι , δε χάθηκε , δες 2 σελίδες πίσω απο το αρχικό ποστ που έκανες

εννοείται να το επιβεβαιώσεις ο ίδιος μιας και δε μπορείς να ισχυριστείς έτσι είπαν στο τάδε μέλος του insomnia 😁

με την ευκαιρία , αν κάτσει καμιά στραβή (δε νομίζω) , πάρτε screenshot απο το site για "Τι είναι η Επιδότηση από το Κράτος;" και "Τι είναι η έκπτωση ΔΕΠΑ;"

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/

δοκίμασα να το αποθηκεύσω στο wayback machine αλλά δεν κρατά τα επίμαχα σημεία

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.21840d82c62c5783e18791874ef4aabc.png

image.png.cd98334b5d95ea1a378d096b4c9cdb44.png 

Δοκίμασα εκτύπωση σε PDF, κρατάει τα επίμαχα σημεία αλλά όχι τα γραφικά.😄

Λογαριασμοί & χρεώσεις Φυσικού Αερίου ΔΕΗ.pdf

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 08/12 λήγει το συμβόλαιο με την ΔΕΗ (τίμιο 0,05€/kWh) και θα το αφήσω έτσι ώστε να πάω στο υφιστάμενο που έχει myHomeGasBenefit χωρίς χρονική δέσμευση και χωρίς το 50€ που δίνει φυσικά. Βέβαια δεν γνωρίζω τι παίζει με εγγύηση, αν θα με χρεώσουν καμία εγγύηση π.Χ.

Κοιτούσα και στον ΗΡΩΝ αλλά αυτό το ΤΤΦα που εχει και για το οποίο δεν ενημερώνει πως βγαίνει με έβαλε σε σκέψεις. Για παράδειγμα για 12/2022 η ΔΕΗ τελικά βγαίνει πιο φθηνή.

Προτιμώ να στήσω καραούλι και να περιμένω κανά περίεργο της ΔΕΗ πάλι παρά στον ΗΡΩΝ.

Επεξ/σία από alejsalonica
  • Like 2
Δημοσ.

Ξερει κανενας το mail της ΔΕΗ ωστε να στειλω γραπτα να ερθουν να μου κανουν καταμέτρηση στον μετρητη; Στην ΔΕΠΑ θεσσαλονικης μου είπαν οτι γινετε μονο μεσω του παροχου, πηρα τηλεφωνο αλλα αμα προβω σε καταγγελια αργοτερα να εχω κατι σε χαρτι να προσκομισω.. ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατοπιν επικοινωνιας μου με την ΔΕΗ , το ενα απο τα 2 gas control που εχω ληγει 17/12/22.

ρωτησα την κα στην εξυπηρετηση και με ενημερωσε και αυτη το ιδιο , οτι αν γινει ανανεωση με αιτηση του πελατη τρεχει προμο εως τελη Δεκεμβριου ,50€ στην ανανεωση στον πρωτο λογαριασμο , με δεσμευση ομως 24μηνες.

αλλιως αν δε γινει καμια ενεργεια , μπαινουμε στο νεο προγραμμα, δεν υπαρχει ομως δεσμευση , αλλα ουτε και 50€.

θεωρω οτι δεν αξιζει τον κοπο για τα 50€ , να κλειδωσει καποιος για 24 μηνες.

Επεξ/σία από kostakiss
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brown είπε

Ξερει κανενας το mail της ΔΕΗ ωστε να στειλω γραπτα να ερθουν να μου κανουν καταμέτρηση στον μετρητη; Στην ΔΕΠΑ θεσσαλονικης μου είπαν οτι γινετε μονο μεσω του παροχου, πηρα τηλεφωνο αλλα αμα προβω σε καταγγελια αργοτερα να εχω κατι σε χαρτι να προσκομισω.. ευχαριστω

Εννοείς την ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Να στείλεις στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ mail με το αίτημα σου και να λάβεις αρχικά από αυτούς γραπτή απάντηση. Όχι τηλεφωνικά. [email protected] & διάβασε αυτά που λέει εδώ https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω εαν εχει ερθει σε καποιον λογαριασμοσ τησ δεη για το αεριο η ειναι σαν τον αγιο βασιλη (ερχεται νυχτα και δεν τον βλεπεισ ποτε...). Τραγικες καταστασεις!

Μόλις τώρα, agaviot είπε

Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω εαν εχει ερθει σε καποιον λογαριασμοσ τησ δεη για το αεριο η ειναι σαν τον αγιο βασιλη (ερχεται νυχτα και δεν τον βλεπεισ ποτε...). Τραγικες καταστασεις!

επισησ εαν υπαρχει καποιοσ τροποσ επικοινωνιασ μαζι τουσ εκτοσ απο τηλεφωνικο κεντρο οπου το μονο που λενε ειναι πωσ αναμενονται προσεχωσ...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, agaviot είπε

επισησ εαν υπαρχει καποιοσ τροποσ επικοινωνιασ μαζι τουσ εκτοσ απο τηλεφωνικο κεντρο οπου το μονο που λενε ειναι πωσ αναμενονται προσεχωσ...

ολοι περιμενουμε..

Δημοσ.

Κοιτάξτε εδώ τι μου απάντησε η ΔΕΗ στο Myrae.

Spoiler

Η έκδοση λογαριασμών φυσικού αερίου γίνεται από τον μήνα Νοέμβριο έως και τον Μάιο, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες δεν υπάρχει ιδιαίτερη κατανάλωση.  Προκειμένου να εκδοθεί λογαριασμός θα πρέπει να έχει προηγηθεί η προώθηση εκκαθαριστικής ένδειξης του μετρητή από την ΕΔΑ.  Κατόπιν αυτού σας γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας θα προχωρήσει σε έκδοση λογαριασμού όταν η ΕΔΑ μας προωθήσει ενδείξεις για εκκαθαριστικό λογαριασμό, καθώς η εταιρεία μας δεν εκδίδει έναντι λογαριασμούς.  Συνεπώς θα πρέπει να υποβληθεί αίτημα στην υπηρεσία της ΕΔΑ προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με την διαδικασία της καταμέτρησης.

Η ΕΔΑ ήρθε και πήρε καταμέτρηση στις 2/11, το έχω επιβεβαιώσει τηλεφωνικώς... και προφανώς αύριο θα το ζητήσω γραπτώς ώστε να επισυνάψω την απάντηση στο MyRAE. Ή σκέφτομαι καλύτερα όταν πάρω γραπτώς την απάντηση απ'την ΕΔΑ, να κλείσω το υπάρχον αίτημα και να ανοίξω νέο υπόψιν ΔΕΗ και ΕΔΑ μαζί.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Κοιτάξτε εδώ τι μου απάντησε η ΔΕΗ στο Myrae.

Απόκρυψη περιεχομένων

Η έκδοση λογαριασμών φυσικού αερίου γίνεται από τον μήνα Νοέμβριο έως και τον Μάιο, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες δεν υπάρχει ιδιαίτερη κατανάλωση.  Προκειμένου να εκδοθεί λογαριασμός θα πρέπει να έχει προηγηθεί η προώθηση εκκαθαριστικής ένδειξης του μετρητή από την ΕΔΑ.  Κατόπιν αυτού σας γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας θα προχωρήσει σε έκδοση λογαριασμού όταν η ΕΔΑ μας προωθήσει ενδείξεις για εκκαθαριστικό λογαριασμό, καθώς η εταιρεία μας δεν εκδίδει έναντι λογαριασμούς.  Συνεπώς θα πρέπει να υποβληθεί αίτημα στην υπηρεσία της ΕΔΑ προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με την διαδικασία της καταμέτρησης.

Η ΕΔΑ ήρθε και πήρε καταμέτρηση στις 2/11, το έχω επιβεβαιώσει τηλεφωνικώς... και προφανώς αύριο θα το ζητήσω γραπτώς ώστε να επισυνάψω την απάντηση στο MyRAE. Ή σκέφτομαι καλύτερα όταν πάρω γραπτώς την απάντηση απ'την ΕΔΑ, να κλείσω το υπάρχον αίτημα και να ανοίξω νέο υπόψιν ΔΕΗ και ΕΔΑ μαζί.

Αυτοματοποιημένη απάντηση φαίνεται , καλύτερα πάρε γραπτώς απο ΕΔΑ για να μην περιμένεις να απαντήσει μέσω της πλατφόρμας (δλδ κράτα το υπάρχων αίτημα)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Αυτοματοποιημένη απάντηση φαίνεται , καλύτερα πάρε γραπτώς απο ΕΔΑ για να μην περιμένεις να απαντήσει μέσω της πλατφόρμας (δλδ κράτα το υπάρχων αίτημα)

Αυτό είπα... και γραπτώς θα το πάρω, και θα κάνω αίτημα στη πλατφόρμα υπόψιν και των 2. Αν απαντήσει ξανά η ΔΕΗ ότι δεν έλαβαν καταμέτρηση, θα τους βάλω να συνενννοηθούν μεταξύ τους. 😄

Το βασικό είναι να πάρω γραπτή απάντηση, κι ίσως να υπάρξει πρόβλημα καθώς όπως έχω αναφέρει τις μετρήσεις τις έχει αναλάβει ο ΔΕΔΔΗΕ. Θα παίξω κουφό τηλέφωνο δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Αυτό είπα... και γραπτώς θα το πάρω, και θα κάνω αίτημα στη πλατφόρμα υπόψιν και των 2

ξέρω οτι αυτό είπες , εγώ είπα άλλο 😁

μην κλείσεις το αίτημα , πάρε απο ΕΔΑ γραπτώς, επισύναψε τη γραπτή απάντηση στο υπάρχων και μην ανοίξεις νέο

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, αν ειναι ευκολο θα ηθελα μια γνωμη γιατι δεν πολυ καταλαβαινω.

Εκανα συνδεση gas control με 0.125 προ 3 μηνων. Με συμφερει να παω σε benefit καλυτερα γιατι βλεπω οι τιμες εχουν πεσει? Υπαρχουν επιδοτησεις απο το κρατος και τις περνει και το control και το benefit ή μονο το benefit?

Τελος γνωριζει κανεις αν αλλαξω σε benefit τωρα θα εχω κυρωσεις/προστιμο?

Ευχαριστω

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Desouler είπε

δε βάζουν

18 λεπτά πριν, Desouler είπε

να ρωτάς τότε με λεπτομέρεια τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις

18 λεπτά πριν, Desouler είπε

Υπαρχουν επιδοτησεις απο το κρατος και τις περνει και το control και το benefit ή μονο το benefit?

μέχρι στιγμής παίρνουν και τα σταθερά , αν αλλάξει κάτι θα το μάθεις εδώ

19 λεπτά πριν, Desouler είπε

Με συμφερει να παω σε benefit καλυτερα γιατι βλεπω οι τιμες εχουν πεσει?

Δεν υπάρχει απάντηση , πας προτεινόμενη ανάρτηση τέρμα πάνω και μαντεύεις στο excel τιμές χοντρικής (TTF)

μετά κρίνεις ο ίδιος για το τι θα κάνεις για την τσέπη σου :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Desouler είπε

Εκανα συνδεση gas control με 0.125 προ 3 μηνων. Με συμφερει να παω σε benefit καλυτερα γιατι βλεπω οι τιμες εχουν πεσει? Υπαρχουν επιδοτησεις απο το κρατος και τις περνει και το control και το benefit ή μονο το benefit?

Ευχαριστω

Κατι βλέπεις λάθος....

Με TTF 118 για τον Δεκέμβρη ( τιμη benefit Δεκέμβρη   0,12591),   έχει πάει το TTF 139 ήδη και δύσκολο να πέσει πολύ  τωρα που ξεκινάνε τα κρύα και η ζήτηση .

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, teot είπε

Κατι βλέπεις λάθος....

Με TTF 118  τον Νοέμβρη ( τιμη benefit Δεκέμβρη   0,12591),   έχει πάει το TTF 139 ήδη και δύσκολο να πέσει πολύ  τωρα που ξεκινάνε τα κρύα και η ζήτηση .

147 αυτη τη στιγμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...