Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Ναι όταν έφυγα από ΗΡΩΝ για την.. (στο άλλο νήμα 😜) και μου έλεγαν από ΕΔΑ ότι δεν έχει δώσει οκ ο προηγούμενος πάροχος...εν τέλει μετά από πολλά email και chat ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα πριν χρειαστεί να ξανά πάω να καταθέσω χαρτιά... αλλά και μετά για ΕΛΠΕ πάλι καθυστέρησε αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί η στείλει το οκ ο τεχνικός της ΕΔΑ... γενικά το αέριο (σε εμένα τουλάχιστον κάθε αλλαγή και δύσκολα) καμία σχέση με ρεύμα 

οκ, δεν κατάλαβα όμως πως κινήθηκες και ποιον πίεσες (ΕΔΑ, νέο/παλιό πάροχο?)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, korakios είπε

οκ, δεν κατάλαβα όμως πως κινήθηκες και ποιον πίεσες (ΕΔΑ, νέο/παλιό πάροχο?)

Τον ΗΡΩΝ πίεσα..και μιλούσα και με ΕΔΑ για να παρακολουθώ την πορεία της αίτησης 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Τον ΗΡΩΝ πίεσα..και μιλούσα και με ΕΔΑ για να παρακολουθώ την πορεία της αίτησης 

οκ , το ίδιο κάνω (ΕΔΑ, Ελίν) αν και έπρεπε να το κάνω πιο νωρίς , τεσπά , την επόμενη φορά στην εβδομάδα πάνω θα ξεκινάω σκάλισμα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

οκ , το ίδιο κάνω (ΕΔΑ, Ελίν) αν και έπρεπε να το κάνω πιο νωρίς , τεσπά , την επόμενη φορά στην εβδομάδα πάνω θα ξεκινάω σκάλισμα .

Και εγώ την πρώτη φορά αργά το κατάλαβα και έφτασε ο κόμπος στο χτένι...την επόμενη φορά λόγω εμπειρίας πήρα στην βδομάδα και ξεκίνησα να ρωτάω 

Δημοσ.

Ειμαι πελατης της elpedison στο ρευμα, και θελω να μεταφερω το αεριο. Ποιο απο τα δυο προγραμματα που προσφέρει πιστεύεται συμφέρει περισσότερο το double energy home bright ή το double energy home smart? Επίσης, δεν έχω λογαριασμο στην Εθνικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, crazyhorse1 είπε

Επίσης, δεν έχω λογαριασμο στην Εθνικη.

δήλωσε κάρτα κοντινού σου προσώπου ...

όσο για το τι συμφέρει , εξαρτάται αν έχεις σκοπός να κάτσεις , το σταθερό είναι ακριβότερο αλλά έχει καλύτερο δώρο οπότε αν την κάνεις αργότερα συμφέρει

Σε άλλα νέα πέρασα και εγώ ελπέ , μάλιστα με τη μέτρηση της φωτό ( @ekrepali ) και ημερομηνία μετάβασης είναι της αίτησης  9/5 . Η ελίν σήμερα απάντησε στην ΕΔΑ το πρωί , απο ΡΑΕ δεν έχει απαντήσει

Μάλλον θα την κάνω  στον μήνα για ΔΕΗ και ξανά ελπέ για να προλάβω τα 50€ Εθνικής

το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΔΑ δε λειτουργεί για Θεσσαλία (και καλά πατάς 2) , μπήκα στο Θεσ/κης και με εξυπηρέτησαν κανονικά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, korakios said:

Σε άλλα νέα πέρασα και εγώ ελπέ , μάλιστα με τη μέτρηση της φωτό ( @ekrepali ) και ημερομηνία μετάβασης είναι της αίτησης  9/5 . Η ελίν σήμερα απάντησε στην ΕΔΑ το πρωί , απο ΡΑΕ δεν έχει απαντήσει

Eγώ δε πιστεύω ότι η αίτηση είχε κολλήσει λόγω Ελίν. Κάποια μαλακία είχε γίνει στη συστεμική ενημέρωση της ΕΔΑ, ίσως και να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ. Αφού εμένα ο εκπρόσωπος που μίλησα πριν 1 μήνα ήταν σαφής πως όταν υπάρχει ένδειξη απ'το πάροχο, η αλλαγή ολοκληρώνεται άμεσα μ'αυτή την ένδειξη και την ημερομηνία καταχώρησης απ'το πάροχο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eγώ δε πιστεύω ότι η αίτηση είχε κολλήσει λόγω Ελίν. Κάποια μαλακία είχε γίνει στη συστεμική ενημέρωση της ΕΔΑ, ίσως και να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ. Αφού εμένα ο εκπρόσωπος που μίλησα πριν 1 μήνα ήταν σαφής πως όταν υπάρχει ένδειξη απ'το πάροχο, η αλλαγή ολοκληρώνεται άμεσα μ'αυτή την ένδειξη και την ημερομηνία καταχώρησης απ'το πάροχο.

Μάλλον την έπαθα σαν νιούμπας και άκουσα ότι μου είπαν στο τηλέφωνο από ΕΔΑ , θα επιβεβαιώσω σε κάνα 20ημερο  😛

Δημοσ.
6 ώρες πριν, crazyhorse1 είπε

Υπαρχει μηπως καποιο τηλεφωνο για προσφορά;

5 ώρες πριν, korakios είπε

Μιλά με @doomnx να σου δώσει 

Βιάσου να προλάβεις το παλιό με τα 120 € δώρο, γιατί το νέο δεν συμφέρει

Δημοσ.
Στις 23/5/2024 στις 12:00 ΜΜ, korakios είπε

Έκανε κάποιος πρόσφατα σύνδεση στη ΔΕΗ ; Αν ναι πόσες ακριβώς μερες έκανε το αίτημα να ολοκληρωθεί ; 

Όχι τόσο πρόσφατα: 11 Νοεμβρίου τους έστειλα με email τα δικαιολογητικά, 23 Νοεμβρίου είχα περάσει στη ΔΕΗ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε τελικός 20 ημερών για ΗΡΩΝ... είχα φύγει για να προλάβω το πασχαλινό 120άρι της elpe.

Toυ ΗΡΩΝ είναι 12 ευρώ χρεωστικός, δεν έχει μπει 50άρι.  Είχα πάρει μια φορά 50άρι σε παλιά εκπροσώπηση (20/10 έκδοση) και οι όροι λένε ότι αποδίδεται αποκλειστικά σε κάθε νέο συνδιασμό ΗΚΑΣΠ / ΑΦΜ. Σε αντίθεση με το ρεύμα που αλλάζει το ψηφίο, στο αέριο ίδιο ΗΚΑΣΠ έχουμε οπότε δε παίρνουμε 50άρι γι'αυτό το λόγο; Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει επιβεβαιωμένα 2η φορά 50άρικο στον ΗΡΩΝ; Μη κάνω αμφισβήτηση και φάω τα μούτρα μου...

Αλλα και αμφισβήτηση να έκανα, τι να πω... φέρτε το 50άρι να πάει ο λογαριασμός μείον; Μάλλον θα το παρατήσω αυτό, εσύ @korakios τι λες;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αλλα και αμφισβήτηση να έκανα, τι να πω... φέρτε το 50άρι να πάει ο λογαριασμός μείον; Μάλλον θα το παρατήσω αυτό, εσύ @korakios τι λες;

όντως δεν αξίζει η όλη φάση για πιστωτικό , απο την άλλη λένε παπάντζες που δεν ισχύουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...