Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Giannis80x said:

Πως ομως ολα αυτα εγιναν (γιατι μεσω δεπα αγοραζει οπως ολοι)και οι αλλες εταιρειες δεν;

Παραδειγμα το φυσικο αεριο ελλαδος(που ειναι της δεπα) γραφανε προχθες πως ειχε κερδη 81 εκκατομυρια καθαρα για το 2021.

Τελος παντων...μεγαλη κουβεντα και υποθετικα ολα...

Δεν είναι απαραίτητο ότι αγοράζει το σύνολο από την ΔΕΠΑ. Η αντίστοιχα ότι αγόραζε κάποτε δεν σημαίνει ότι το κάνει ακόμα. Οι άλλες εταιρίες δεν έχουν αυτήν την ρευστότητα. Άλλωστε ξεχνάμε τις προάλλες που Ακουγόταν ότι υπάρχουν ιδιώτες πάροχοι που δεν έχουν ρευστότητα για να πληρώσουν τους δήμους, τα τέλη που εισπράττουν και ακόμα και τους παραγωγούς ενέργειας σε κάποιες περιπτώσεις; Αυτές οι εταιρίες που είναι σε τόσο δεινή θέση θα πάνε να κλείσουν τόσο μεγάλα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης; (Πχ https://www.kathimerini.gr/economy/561721126/oloi-chrostoyn-se-oloys-stin-agora-energeias/)

συγγνωμη για το off topic @korakiosσκαω και πάω να πιω το espressακι μου και να φάω το κεκακι μου

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.

Ήρθε και η ειδοποίηση μέσω mail για την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού. Μικρή η καθυστέρηση αυτή την φορά, συμμαζεύεται σταδιακά η κατάσταση.  

Δημοσ.
13 minutes ago, stelakis1914 said:

Ήρθε και η ειδοποίηση μέσω mail για την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού. Μικρή η καθυστέρηση αυτή την φορά, συμμαζεύεται σταδιακά η κατάσταση.  

ΔΕΗ; Τι ημερομηνία καταμέτρησης;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

ΔΕΗ; Τι ημερομηνία καταμέτρησης;

ΔΕΗ myHome gas control. Η καταμέτρηση έγινε 24/1 αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όλοι οι λογαριασμοί ανέβηκαν την Παρασκευή με ημερομηνία έκδοσης 9/2.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, stelakis1914 said:

ΔΕΗ myHome gas control. Η καταμέτρηση έγινε 24/1 αλλά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όλοι οι λογαριασμοί ανέβηκαν την Παρασκευή με ημερομηνία έκδοσης 9/2.

Και στο e-bill όλοι εμφανίστηκαν στις 18/2.

Δημοσ.

Μου ήρθε ειδοποίηση οτι εκδόθηκε μέσω ebill που δεν έχω , καλή φάση 😁

έχει 100€ (εγγύηση) +34 ολόκληρα ευρώ? (περίμενα πιστωτικό!!!)

θα περιμένω μέχρι πριν λήξει μπας και μου στείλουν είτε το λογαριασμό είτε να μου δώσουν κωδικούς για ebill

το καλό είναι οτι τουλάχιστον μου στείλαν RF και μπορώ να τον πληρώσω για να μη χάσω τη συνέπεια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

θα περιμένω μέχρι πριν λήξει μπας και μου στείλουν είτε το λογαριασμό είτε να μου δώσουν κωδικούς για ebill

Κάλεσε τους στο τηλέφωνο και ζήτησε τους τον κωδικό πελάτη που αναγράφεται στον λογαριασμό που εκδόθηκε.

Με αυτόν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις την εγγραφή στο eBill. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelakis1914 είπε

Κάλεσε τους στο τηλέφωνο και ζήτησε τους τον κωδικό πελάτη που αναγράφεται στον λογαριασμό που εκδόθηκε.

Με αυτόν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις την εγγραφή στο eBill. 

τηλ ποτέ , περιμένω email που είχα στείλει Παρασκευή 

μήηηηηηπως ο κωδικός πελάτη είναι το Λογαριασμός Συμβολαίου NGxxxxxxxxxxx ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

μήηηηηηπως ο κωδικός πελάτη είναι το Λογαριασμός Συμβολαίου NGxxxxxxxxxxx ?

Όχι είναι ένας εννιαψήφιος αριθμητικός κωδικός με την ακριβή ονομασία κωδικός πελάτη. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...