Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tollisth είπε

Η αλλαγή αν συμβεί από πλευρά της Δεη είναι μόνο για αύξηση της τιμής η και ρήτρα μαζί το γνωρίζουμε αυτό?μεχρι στιγμής δεν εχει ρήτρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα 

άγνωστο , χάλασε η χρονομηχανή

1 λεπτό πριν, ghortman είπε

Να ρωτήσω: μέχρι να επιληφθεί η ΡΑΕ του θέματος, τον εν λόγω υπέρογκο λογαριασμό τι τον κάνουμε; Τον πληρώνουμε;

πάρε τηλ και στείλε και στο info της ΡΑΕ αν όσο ο λογαριασμός είναι σε αμφισβήτηση μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση η εταιρία

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

άγνωστο , χάλασε η χρονομηχανή

πάρε τηλ και στείλε και στο info της ΡΑΕ αν όσο ο λογαριασμός είναι σε αμφισβήτηση μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κίνηση η εταιρία

Για το υπάρχον πρόγραμμα λεω για την ρήτρα αν υπάρχει σαν ορος όπως η πιθανή αλλαγή,δεν θα μας χαλουσε ομως να ειχαμε μια χρονομηχανή

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tollisth είπε

δεν θα μας χαλουσε ομως να ειχαμε μια χρονομηχανή

Εχουμε αλλα εχει χαλασει λεμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Εχουμε αλλα εχει χαλασει λεμε.

Spoiler

Αντε να γίνει μπας και κάνουμε τίποτα και φταίξει η κατάσταση 

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, ghortman said:

ΥΓ. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι υπέγραψα μια ΥΔ στα χαρτιά για την αλλαγή παρόχου που έγραφε αν δεν κάνω λάθος ότι τυχόν εκκρεμότητες και υπόλοιπα αν υπάρχουν, αποδέχομαι τη μεταφορά τους ώστε να ενσωματωθούν στη ΔΕΗ.

Στις αεριο; Δεν υπέγραψα κάτι τέτοιο εγώ. Μήπως θυμάσαι το ρεύμα της ΔΕΗ;

Δημοσ.

Προσωπική εκτίμηση δεν θεωρώ πιθανό η ΔΕΗ να κάνει αλλαγές τιμών στο εξάμηνο στα υφιστάμενα συμβόλαια.

Δημοσ.

Προσωπική εκτίμηση,  δεν θεωρώ πιθανό να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος (και οι αυξήσεις στις τιμές) πριν η Ρωσία συνορεύσει με την Πορτογαλία ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, moon1821 είπε

εμείς που είμαστε στο 0,020 ΔΕΗ (βγαλαμε τζαμπα το χειμωνα) και το συμβόλαιο λήγει πχ Οκτ.22 παίζει να το αλλάξουμε σε 0,05 ΔΕΗ για να βγάλουμε σχετικά καλά και τον επόμενο χειμώνα ή να περιμένουμε 

γινεται ? θα το δεχτεί η ΔΕΗ 

μια σκέψη έκανα 

Σαν σκέψη καλή είναι... μου πέρασε και μένα απ'το μυαλό, στη πράξη όμως; Eδώ με τα χίλια ζόρια άλλαξε κάποιος από κυμαινόμενο σε σταθερό (ο Thresh νομίζω), το να κάνουν αλλαγή στο ίδιο πρόγραμμα από φτηνότερο σε ακριβότερο θα τους φανεί εξωπραγματικό. Χώρια που μπορεί να σε βάλουν να υπογράψεις κάνα χαρτί ότι καταγγέλεις τη παλιά σύμβαση και να μείνεις χωρίς αέριο... με τη ΔΕΗ έχουμε να κάνουμε, όλα να τα περιμένουμε. 😄

Πάντως επιβεβαιώθηκε ο λόγος που κατάφερε η ΔΕΗ να έχει χαμηλές τιμές σε ρεύμα και αέριο. https://energypress.gr/news/stoys-katanalotes-epistrefei-i-dei-ta-700-800-ekat-eyro-apo-hedging-me-vasi-kai-business-plan Toυς περισσεύουν άραγε αρκετά ώστε να κρατήσουν το 0.05 και τον επόμενο χειμώνα; Με τόση διαφήμιση που έπεσε στη τηλεόραση φοβάμαι ότι θα πλακώσει κόσμος. Eπίσης το γεγονός ότι τα καινούργια σταθερά προγράμματα ρεύματος έχουν διάρκεια 1 έτους, μάλλον δε φτάνει ο μποναμάς και για το 2023.

Οπότε επανέρχομαι... ναι καλή η σκέψη να πάμε απ'το 0.02 στο 0.05 πριν λήξει η προσφορά , αλλά προσωπικά φοβάμαι μη πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος. Επίσης αν του χρόνου δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να ανάψω καλοριφέρ με 0.05, δε βγαίνω οικονομικά. Καλύτερα να έχω όλη μέρα κλιματιστικό (το πρόγραμμα που έχω στο ρεύμα λήγει τον Σεπτέμβρη του 2023)

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Καλύτερα να έχω όλη μέρα κλιματιστικό (το πρόγραμμα που έχω στο ρεύμα λήγει τον Σεπτέμβρη του 2023)

καλομελέτα , τα λέμε τον Ιούλιο 😁

Επεξ/σία από korakios
  • Sad 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σαν σκέψη καλή είναι... μου πέρασε και μένα απ'το μυαλό, στη πράξη όμως; Eδώ με τα χίλια ζόρια άλλαξε κάποιος από κυμαινόμενο σε σταθερό (ο Thresh νομίζω), το να κάνουν αλλαγή στο ίδιο πρόγραμμα από φτηνότερο σε ακριβότερο θα τους φανεί εξωπραγματικό. Χώρια που μπορεί να σε βάλουν να υπογράψεις κάνα χαρτί ότι καταγγέλεις τη παλιά σύμβαση και να μείνεις χωρίς αέριο... με τη ΔΕΗ έχουμε να κάνουμε, όλα να τα περιμένουμε. 😄

Πάντως επιβεβαιώθηκε ο λόγος που κατάφερε η ΔΕΗ να έχει χαμηλές τιμές σε ρεύμα και αέριο. https://energypress.gr/news/stoys-katanalotes-epistrefei-i-dei-ta-700-800-ekat-eyro-apo-hedging-me-vasi-kai-business-plan Toυς περισσεύουν άραγε αρκετά ώστε να κρατήσουν το 0.05 και τον επόμενο χειμώνα; Με τόση διαφήμιση που έπεσε στη τηλεόραση φοβάμαι ότι θα πλακώσει κόσμος. Eπίσης το γεγονός ότι τα καινούργια σταθερά προγράμματα ρεύματος έχουν διάρκεια 1 έτους, μάλλον δε φτάνει ο μποναμάς και για το 2023.

Οπότε επανέρχομαι... ναι καλή η σκέψη να πάμε απ'το 0.02 στο 0.05 πριν λήξει η προσφορά , αλλά προσωπικά φοβάμαι μη πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος. Επίσης αν του χρόνου δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να ανάψω καλοριφέρ με 0.05, δε βγαίνω οικονομικά. Καλύτερα να έχω όλη μέρα κλιματιστικό (το πρόγραμμα που έχω στο ρεύμα λήγει τον Σεπτέμβρη του 2023)

Οτιδηποτε και να καψεις πλεον εχει υψηλο κοστος.

Οσους γνωστους εχω με κλιματιστικα εκκαθαριστικοι τους ηρθαν απο 800 και πανω.

Και εκει εχει ρητρες και τα σταθερα ειναι πανακριβα ανεξαρτητως εταιρειας.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Οτιδηποτε και να καψεις πλεον εχει υψηλο κοστος.

Οσους γνωστους εχω με κλιματιστικα εκκαθαριστικοι τους ηρθαν απο 800 και πανω.

Και εκει εχει ρητρες και τα σταθερα ειναι πανακριβα ανεξαρτητως εταιρειας.

Όποιος άκουσε @korakios ανατέλλει πράσινος ήλιος στο μπαλκόνι του 😁

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Αρχικά να σας πω ότι είμαι τελείως άσχετος με το θέμα. Είχα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ζενίθ το gas home fix και θυμάμαι κάποια στιγμή που είχα επικοινωνήσει μαζί τους για άσχετο θέμα και με είχαν ενημερώσει ότι λήγει το συμβόλαιο που είχαμε κάνει και είχαμε συμφωνήσει να με παρουν κάποια άλλη στιγμή να το διευθετησουμε, χωρίς να γίνει αυτό ποτέ. Χθες μου ήρθε ο παρακάτω λογαριασμός και έχω φρίξει με το αναπροσαρμογη TTF 304 ευρώ. Ξέρω ότι μπορεί να έχει χιλιοειπωθει το θεμα αυτο και συγχωρεστε με, αλλα τι ακριβως ειναι αυτο και τι μπορω να κανω; 

Να σημειωσω πως απτον τελευταιο λογαριασμο συνειδητοποίησα οτι εχω μεταφερθει σε προγραμμα gas home easyScreenshot_20220307_025438.jpg.3ee0107e465b4d64d178044479017cfe.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chrisnaruto είπε

αλλα τι ακριβως ειναι αυτο και τι μπορω να κανω; 

Αυτό που λένε εδώ και δύο μήνες στις ειδήσεις. Πιθανον σου στείλανε κάποια ειδοποίηση σε προηγούμενο λογαριασμό ότι θα σου αλλάξει η τιμολόγηση. 

Πήγαινε αύριο κιόλας στη ΔΕΗ και κλείσε στο Gas control.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...