georgevr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Λοιπον έχουμε και λέμε: υπολογίζω με τους συντελεστές για αθηνα και με δεδομένο ότι είναι σε αναστολή οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις αυτή τη περίοδο. Δεν σου υπολογίζω καθόλου συντελεστή διόρθωσης γιατί αυτό φαντάζομαι δεν το ξέρεις. Σε μένα πχ είναι 0,901 δε ξέρω για σενα. 352,5 κυβικά επι 11,58135 = 4082 κιλοβατώρες επι 0,03 (εκκρεμεί ΦΕΚ αλλά ανακοινώθηκε ότι θα ισχύσει το ίδιο για τον Μάρτιο. Ακόμα δε ξέρουμε αν θα δωθεί η έξτρα έκπτωση ΔΕΠΑ 0,02 όποτε την αφήνω απέξω) = 122,47€ 122,47 + 6% ΦΠΑ = 129,82 ΕΦΚ = 4082 κιλοβατώρες επι 0,001080000 = 4,41€ ειδικο τέλος 0,60 5€ πάγιο συνολο 139,83 Αν κάψεις πχ 50 κυβικά στη κακοκαιρία τότε θα κοστίσουν περίπου 18€ να σε φιλήσω !!!
LakisFM1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) IRQ Παιδια ενα interrupt, θα ξερετε σιγουρα εσεις που εχετε Gas Control , μια απλη ερωτηση. Πηρατε επιδοτηση My Θερμανση κανονικα? η μηπως ειναι μονο για τα κυμαινομενα? Ευχαριστω. RETI Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από LakisFM1
tomtsir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, LakisFM1 είπε IRQ Παιδια ενα interrupt, θα ξερετε σιγουρα εσεις που εχετε Gas Control , μια απλη ερωτηση. Πηρατε επιδοτηση My Θερμανση κανονικα? η μηπως ειναι μονο για τα κυμαινομενα? Ευχαριστω. RETI Δεν παίζει κανένα ρόλο τι πρόγραμμα έχεις , οπότε ναι , όσοι δικαιούνται , θα πάρουν! 1
marmagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 5 minutes ago, georgevr said: να σε φιλήσω !!! Κάποια στιγμή κατά τον Απρίλιο θα χρεωθούν όμως οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις που είναι κοντά στα 80€ για αυτή την κατανάλωση, ατόκως σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις 1
Tony316 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, marmagia είπε Πολύ υψηλή δεν είναι η τιμή που χρεώνουν; 0.20€/kWh τον Ιανουάριο; Σε άλλους λογαριασμούς που στέλνουν τους χρέωσαν κοντά στα 0.10€/kWh. 1
Mule206 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, marmagia είπε Κάποια στιγμή κατά τον Απρίλιο θα χρεωθούν όμως οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις που είναι κοντά στα 80€ για αυτή την κατανάλωση, ατόκως σε τέσσερις ισόποσες μηνιαίες δόσεις Μια παρένθεση για τις ρυθμιζόμενες. Αναστολή πήραν μόνο για τους μήνες Νοεμβρίο και Δεκεμβρίο. Για το 22 έρχονται κανονικά. 1
kosmasgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Tony316 είπε Πολύ υψηλή δεν είναι η τιμή που χρεώνουν; 0.20€/kWh τον Ιανουάριο; Σε άλλους λογαριασμούς που στέλνουν τους χρέωσαν κοντά στα 0.10€/kWh. Τόσο χρέωσαν και εμένα στο ίδιο πρόγραμμα . Αλλαξες πάροχο και ειναι τελικος ?
v_sofi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σας ! Έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες του θέματος, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είχα συμβόλαιο με τη ζενίθ στο πρόγραμμα gas home fix. Το οποίο έληξε στις 29/11/21 και αυτόματα η ζενίθ το μετέτρεψε σε gas home easy, χωρίς να ερωτηθώ και χωρίς να υπογράψω κάποιο νέο συμβόλαιο. Στο τελευταίο λογαριασμό το μόνο που έλεγε ήταν πως θα ανανεωθεί η σύμβαση, χωρίς να αναφέρεται σε νέες τιμολογήσεις. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για τις αλλαγές στις τιμές;
Drake27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι,αυτή την στιγμή είμαι με προτεργια με 40% εκπτωση,gas control δεν μπορώ να κάνω αίτηση γιατί ζητάνε το Ε9 και είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση με αυτό το θέμα,θα το προτείνατε να πάω σε άλλον πάροχο με σταθερή χρέωση στα 0,076?! Μετά την καταγγελία στην ραε που έκανα ναι μεν σφυραει κλέφτικα για την χρέωση αναπροσαρμογής αλλά από την άλλη με αφήνουν να φύγω ατελώς.
tsaltinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Μου ηρθε σημερα ο λαγαριασμος για μερικες μερες του Ιανουαριου ( 3 μέρες ) και σχεδον ολες του Φεβρουαριου. Μέσα υπηρχαν 2 μειωσεις και για τους 2 μήνες: - Ειδικη εκπτωση Φυσικου αερίου : -0,02 λεπτα - Ειδικό τέλος μετ. : -0,02 λεπτα Στον προηγούμενο λογαριασμό η μόνη μείωση που υπήρχε ήταν - 0,034 λεπτά για τον μήνα Δεκέμβριο και τίποτα για τον Ιανουάριο. 'Οταν τους είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν έχουν λάβει το ΦΕΚ για να περάσουν τις διαφορές. Φαίνεται όμως ότι ξεχασαν να περάσουν το πιστωτικό... στον επόμενο λογαριασμό. Μπορεί να μου πει κάποιος : ποιες ειναι οι εκπτώσεις/επιδοτήσεις που ισχύουν για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο ? Πώς θα πρέπει να κινηθώ για να ζητήσω το πιστωτικό? Είμαι στο φυσικό αέριο Ελλάδος, και ήδη έχω κάνει αίτηση για μετάβαση στην ΔΕΗ Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από tsaltinho
stelakis1914 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, Drake27 είπε Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι,αυτή την στιγμή είμαι με προτεργια με 40% εκπτωση,gas control δεν μπορώ να κάνω αίτηση γιατί ζητάνε το Ε9 και είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση με αυτό το θέμα. Κάνε μια υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρει ότι κάνεις χρήση του ακινήτου ως κύρια κατοικία. Το αναγράφουν και στα δικαιολογητικά αντί για Ε9. Εγώ αυτό έκανα και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.
georgevr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, v_sofi είπε Καλημέρα σας ! Έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες του θέματος, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είχα συμβόλαιο με τη ζενίθ στο πρόγραμμα gas home fix. Το οποίο έληξε στις 29/11/21 και αυτόματα η ζενίθ το μετέτρεψε σε gas home easy, χωρίς να ερωτηθώ και χωρίς να υπογράψω κάποιο νέο συμβόλαιο. Στο τελευταίο λογαριασμό το μόνο που έλεγε ήταν πως θα ανανεωθεί η σύμβαση, χωρίς να αναφέρεται σε νέες τιμολογήσεις. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για τις αλλαγές στις τιμές; καλημέρα αλλά για να είναι καλή... και αν διάβασες τις προηγούμενες σελίδες και αν το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει έχει λήξει δεν κατάλαβες ότι πρέπει να τρέξεις και να κάνεις συμβόλαιο ΔΕΗ gas control;
ekrepali Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, v_sofi είπε Καλημέρα σας ! Έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες του θέματος, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είχα συμβόλαιο με τη ζενίθ στο πρόγραμμα gas home fix. Το οποίο έληξε στις 29/11/21 και αυτόματα η ζενίθ το μετέτρεψε σε gas home easy, χωρίς να ερωτηθώ και χωρίς να υπογράψω κάποιο νέο συμβόλαιο. Στο τελευταίο λογαριασμό το μόνο που έλεγε ήταν πως θα ανανεωθεί η σύμβαση, χωρίς να αναφέρεται σε νέες τιμολογήσεις. Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για τις αλλαγές στις τιμές; Τράβα ΔΕΗ gas control όσο προλαβαίνεις
v_sofi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τράβα ΔΕΗ gas control όσο προλαβαίνεις Εννοείται πως θα πάω στη ΔΕΗ, δεν το συζητάω... Δεν υπήρχε καμία ειδοποίηση για μπω στο site της , μόνο πως λήγει το συμβόλαιο.
petrox21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Λογαριασμοι καθε ποτε βγαινουν ρε παιδια? Εχω ξεκινησει παροχη ΔΕΗ απο 31/12 και ακομα δεν εχω λαβει ουτε ενα λογαριασμο. Εχω βαλει το σταθερο οποτε σε γενικες γραμμες το ελεγχω απο το μετρητη, αλλα θελω λογαριασμο για να σιγουρευτω μην εχει γινει/προκυψει καμια ανωμαλη κατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις