korakios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, libertini είπε όχι ακριβώς, μου έστειλαν το Flex R0 με υπολογισμό τιμής (ΤΤΦα + 0,006)*0,55(λόγω double, αλλιώς 0,65) και πάγιο 3,40. Μόλις με κάλεσαν και μου είπαν τις τιμές ΤΤΦα του προηγούμενου εξαμήνου κι έχω ξεκινήσει τους υπολογισμούς Ήταν παραπάνω απο TTF και εκτός αυτού οι παλιές τιμές καμια σχέση δεν έχουν με τις μελλοντικές (το ίδιο βλέπαμε και παλιότερα και τελικά αποδείχτηκε οτι δεν είχαν σχέση) επίσης το νου σου μην έχει δέσμευση το συγκεκριμένο ή καμια συνδρομή κτλ κτλ 1
libertini Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, korakios είπε Ήταν παραπάνω απο TTF και εκτός αυτού οι παλιές τιμές καμια σχέση δεν έχουν με τις μελλοντικές (το ίδιο βλέπαμε και παλιότερα και τελικά αποδείχτηκε οτι δεν είχαν σχέση) επίσης το νου σου μην έχει δέσμευση το συγκεκριμένο ή καμια συνδρομή κτλ κτλ 24 μήνες δέσμευση!!!
tempo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, libertini είπε όχι ακριβώς, μου έστειλαν το Flex R0 με υπολογισμό τιμής (ΤΤΦα + 0,006)*0,55(λόγω double, αλλιώς 0,65) και πάγιο 3,40. Μόλις με κάλεσαν και μου είπαν τις τιμές ΤΤΦα του προηγούμενου εξαμήνου κι έχω ξεκινήσει τους υπολογισμούς edit: μόλις πρόσεξα καλύτερα το FLEX στο site τους. Αυτό μου πρότειναν. Είδα άλλο όνομα γι'αυτό είπα πως δεν υπάρχει, αλλά είναι το ίδιο το FLEX είναι.....μηπως μπορείς να μας δώσεις τις τιμές ΤΤΦα για να κάνουμε και εμείς υπολογισμούς και συγκρίσεις; Φυσικά ότι συμπεράσματα υπάρξουν τα γράφουμε εδω για να βοηθάμε όλους τους φίλους.
vali Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, libertini είπε όχι ακριβώς, μου έστειλαν το Flex R0 με υπολογισμό τιμής (ΤΤΦα + 0,006)*0,55(λόγω double, αλλιώς 0,65) και πάγιο 3,40. Μόλις με κάλεσαν και μου είπαν τις τιμές ΤΤΦα του προηγούμενου εξαμήνου κι έχω ξεκινήσει τους υπολογισμούς Είχα τον περασμένο χειμώνα ίδιο πρόγραμμα αλλά χωρίς double. Η τελική χρέωση ήταν ελάχιστα ακριβότερη από άλλο ακίνητο που ήταν στο Φυσικό Αέριο Ελλάδος με χρέωση βάση TTF. Το ΤΤΦα του Ήρωνα δεν έχει κάποιον τρόπο να το υπολογίσεις ώστε να ελέγχεις τι σε χρεώσουν 1
korakios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, libertini είπε 24 μήνες δέσμευση!!! αυτά τα "προσωποποιημένα" κάνει ο Ηρών και τον κράζουμε ... ουσιαστικά σου κάνανε δώρο τη δέσμευση 😂 να υποθέσω οτι φάγανε και το 20ρικο παραμονής για έναν χρόνο και τα καλοκαιρινά πάγια ?😁 3 λεπτά πριν, vali είπε Η τελική χρέωση ήταν ελάχιστα ακριβότερη από άλλο ακίνητο που ήταν στο Φυσικό Αέριο Ελλάδος με χρέωση βάση TTF και αρκετά ακριβότερη απο άλλο πρόγραμμα βάσει TTF (το FX και gasbenefit) αν θυμάμαι
libertini Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, tempo είπε το FLEX είναι.....μηπως μπορείς να μας δώσεις τις τιμές ΤΤΦα για να κάνουμε και εμείς υπολογισμούς και συγκρίσεις; Φυσικά ότι συμπεράσματα υπάρξουν τα γράφουμε εδω για να βοηθάμε όλους τους φίλους. Φυσικά! Τους είπα ότι σταμάτησαν να τις ανεβάζουν οπότε πως να εμπιστευτώ τέτοιο πρόγραμμα και μου απάντησαν ότι δεν τις ανεβάζουν για λόγους ανταγωνισμού!χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα 01/22 0,1954 02/22 0,1671 03/22 0,1494 04/22 0,2451 05/22 0,2149 06/22 0,1617 2 λεπτά πριν, korakios είπε αυτά τα "προσωποποιημένα" κάνει ο Ηρών και τον κράζουμε ... ουσιαστικά σου κάνανε δώρο τη δέσμευση 😂 να υποθέσω οτι φάγανε και το 20ρικο παραμονής για έναν χρόνο και τα καλοκαιρινά πάγια ?😁 Όλα υπάρχουν στο email, αλλά σιγά να μην αλλάξω το ΗΡΩΝ FX που μου κάνουν δώρο 50άρικα 😂. Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς του excel, της ΔΕΗ με συμφέρει πιο πολύ.
ekrepali Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, vali είπε Το ΤΤΦα του Ήρωνα δεν έχει κάποιον τρόπο να το υπολογίσεις ώστε να ελέγχεις τι σε χρεώσουν @libertini Διάβασε σελίδες 147 κάτω - κάτω, 148, 149... να πάρεις μια γεύση από ΤΤΦΑ 😄 1 1
libertini Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε @libertini Διάβασε σελίδες 147 κάτω - κάτω, 148, 149... να πάρεις μια γεύση από ΤΤΦΑ 😄 μούγκα!
VaggD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Στην ΔΕΗ το πάγιο γίνεται 0 με πάγια εντολή, επίσης πρέπει να δωθεί εγγύηση? Σόρρυ που ζαλίζω αλλά το site τους είναι νεκρό.
ekrepali Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, VaggD είπε Στην ΔΕΗ το πάγιο γίνεται 0 με πάγια εντολή, επίσης πρέπει να δωθεί εγγύηση? Σόρρυ που ζαλίζω αλλά το site τους είναι νεκρό. To πάγιο είναι 5 ευρώ το μήνα, δε μηδενίζει με πάγια εντολή. Εγγύηση δε δίνεις για τα ισχύοντα προγράμματα, αλλά νομίζω πως πρέπει να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή ώστε να παραμείνει μηδενική και να μη τη χρεώσουν αργότερα. 1
marmagia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 57 minutes ago, VaggD said: Στην ΔΕΗ το πάγιο γίνεται 0 με πάγια εντολή, επίσης πρέπει να δωθεί εγγύηση? Σόρρυ που ζαλίζω αλλά το site τους είναι νεκρό. Δεν γίνεται μηδέν το πάγιο με πάγια εντολή.
VaggD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 30 minutes ago, marmagia said: Δεν γίνεται μηδέν το πάγιο με πάγια εντολή. Εγγύηση εννοούσα. Επίσης σημαντικό ότι δεν έχει συνδρομή.
ekrepali Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, VaggD είπε Εγγύηση εννοούσα. Επίσης σημαντικό ότι δεν έχει συνδρομή. Eγγύηση δεν έχει. Το γράφει στους ειδικούς όρους με φωτεινό φόντο. Απλά ρώτα αν πρέπει να βάλεις πάγια εντολή για να διατηρηθεί η μηδενική και να μη χρεωθεί μελλοντικά.
di maria kun Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, VaggD είπε Εγγύηση εννοούσα. Επίσης σημαντικό ότι δεν έχει συνδρομή. Eγγυηση δεν εχει στο αεριο αλλα μονον στο ρευμα στην οποια με παγια εντολη παλι δεν εχει βεβαια
saleapple Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Για όσους έχουν κάνει αίτηση για αέριο ΔΕΗ, ομοίως και σε εμένα καθυστέρησε πάρα πολύ… 04/3 αίτηση - μεταφορά 01/5 και λήψη συμβασης στο mail μου πριν 5 ημέρες.. στο μεταξύ άπειρα τηλέφωνα, κυριολεκτικά πάνω από 50 τηλέφωνα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία σωστά. Υπομονή και επιμονή. Εν τω μεταξύ, τελευταία τιμή TTF που ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τον Αύγουστο στα 0,17€… Με αυτές τις τιμές είτε κλείσει ο Πουτιν τις στρόφυγγες είτε όχι, δεν βλέπω να ανάβει κανένας καλοριφέρ τον χειμώνα.. σκληρές καταστάσεις…
Προτεινόμενες αναρτήσεις