takoulou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Διάβασε εδώ..Δεν είναι νέο.. https://www.aftodioikisi.gr/epidomata/epidotisi-fysikoy-aerioy-sto-fek-i-apofasi-gia-ioylio-kai-aygoysto/
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 44 λεπτά πριν, takoulou είπε Διάβασε εδώ..Δεν είναι νέο.. https://www.aftodioikisi.gr/epidomata/epidotisi-fysikoy-aerioy-sto-fek-i-apofasi-gia-ioylio-kai-aygoysto/ To διάβασα ήδη αλλά δε λέει ούτε πώς θα πληρωθούν ούτε πότε
MariaLog Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εγω πέρσι την δεν ειδα κανένα φουσκωμένο λογαριασμό φ/α φετος την ιδια περιοδο ( δεκ > μαρτιο ) με την ιδια καταναλωση με περισυ, πληρωσα τα διπλασια
NikosRocknRolla Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Manolo7 είπε γνωρίζει κάποιος? Όχι δεν άλλαξε. Π.χ. εδώ στην Hμαθία και τα 2 καταστήματα δεν δέχονται. Πρέπει να κατέβω Θεσσαλονίκη να το κάνω. Αλλά αυτό πήρα τηλέφωνο και μου το είπαν δεν βρήκα κάτι στο site. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από NikosRocknRolla 1
tollisth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, Manolo7 είπε γνωριζει καποιος? Πάρε τηλ να ρωτήσεις έχω την εντύπωση το κάνεις σε οιοδήποτε κεντρικό κατάστημα
korakios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε Οπότε ξέρει κάποιος αν γίνονται αιτήσεις (ή έγιναν) για επιδότηση στους λογαριασμούς αερίου ; υπάρχει το επίδομα θέρμανσης επίσης η επιδότηση ΤΕΜ και η επιδότηση ΔΕΠΑ , μπαίνουν αυτόματα , αν δεν μπήκαν εσύ ξέρεις , φαίνεται στο λογαριασμό σου 1
ekrepali Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, Manolo7 είπε γνωριζει καποιος? 2 ώρες πριν, tollisth είπε Πάρε τηλ να ρωτήσεις έχω την εντύπωση το κάνεις σε οιοδήποτε κεντρικό κατάστημα https://www.dei.gr/el/simeia-eksypiretisis/ Αναζήτηση βάσει ΤΚ, πατάτε πάνω στο κατάστημα στο χάρτη, και στο παράθυρο που ανοίγει βλέπετε αν γίνεται να κλείσετε ραντεβού ή όχι. Βέβαια δεν υπάρχει επιλογή για ανανέωση συμβολαίου... Εγώ έκλεισα ραντεβού τηλεφωνικά (ζήτησα να συνδεθώ με το τμήμα αερίου). 211-2110770 Οπότε ξέρω σίγουρα ότι έχω ραντεβού για ανανέωση αερίου και δε θα έχω παρατράγουδα. Μου δώσανε και τον 6ψήφιο κωδικό ραντεβού, αν και δε νομίζω να χρειαστεί. Για δικαιολογητικά μου είπανε ταυτότητα και τον τελευταίο λογαριασμό. Για τρίτο πρόσωπο εννοείται θέλει επικυρωμένη εξουσιοδότηση και ταυτότητα του κατόχου παροχής. 1
Backpacker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Με αυτά που διαβάζω και εδώ και σε διάφορα sites για τις τιμές του αερίου μακαρίζω την τύχη μου που πρόλαβα και έκανα το σταθερό της ΔΕΗ με 0,05. Μέχρι 15 Μαρτίου του 2023. Θα βγει και ο φετινός χειμώνας χωρίς να χρεοκοπήσω ή να πάθω καμια πνευμονια στο σπίτι. 1
Manolo7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, ekrepali είπε https://www.dei.gr/el/simeia-eksypiretisis/ Αναζήτηση βάσει ΤΚ, πατάτε πάνω στο κατάστημα στο χάρτη, και στο παράθυρο που ανοίγει βλέπετε αν γίνεται να κλείσετε ραντεβού ή όχι. Βέβαια δεν υπάρχει επιλογή για ανανέωση συμβολαίου... Εγώ έκλεισα ραντεβού τηλεφωνικά (ζήτησα να συνδεθώ με το τμήμα αερίου). 211-2110770 Οπότε ξέρω σίγουρα ότι έχω ραντεβού για ανανέωση αερίου και δε θα έχω παρατράγουδα. Μου δώσανε και τον 6ψήφιο κωδικό ραντεβού, αν και δε νομίζω να χρειαστεί. Για δικαιολογητικά μου είπανε ταυτότητα και τον τελευταίο λογαριασμό. Για τρίτο πρόσωπο εννοείται θέλει επικυρωμένη εξουσιοδότηση και ταυτότητα του κατόχου παροχής. Βέβαια όλα αυτά στην εικόνα αφορούν ρεύμα..
johnnyman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Στις 18/8/2022 στις 5:53 ΜΜ, VirusX2gr είπε ΜΙλησα σημερα με ΔΕΗ για ανανεωση του gascontrol. Ενω η αρχικη μου περιοδος καταναλωσης ειναι απο 1/10/21 το τσακαλι στο τηλ μου λεει οτι η συμβαση μου ληγει στις 17/11/22. Μετα απο ποση ωρα και χωρις να υπαρχει συννενοηση κατεληξε οτι μπορει να γινει και τωρα ανανεωση ασχετα που ληγει τοτε και προχωρησαμε σε ανανεωση. Στην διαδικασια της αιτησης, δεν ηξερε που πανε τα 4.. τελικα μετα απο 45λεπτα στο τηλ και πολλες διακοπες καταφεραμε να την ολοκληρωσουμε και να στειλω με email τα εγγραφα.. Δεν ξερω εαν γινει τελικα με βαση την εικονα που ειδα, γιατι και η συμβαση που μου στειλανε εχει καποια λαθη αλλα ειδωμεν.. Γίνεται να κάνουμε τώρα ανανέωση? Εγώ έχω gascontrol στα 0.05 και ληγει αρχές Δεκεμβρίου του 22
ekrepali Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 51 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Βέβαια όλα αυτά στην εικόνα αφορούν ρεύμα.. Ε ναι, γι'αυτό κλείνεις τηλεφωνικό ραντεβού. 4 λεπτά πριν, johnnyman είπε Γίνεται να κάνουμε τώρα ανανέωση? Εγώ έχω gascontrol στα 0.05 και ληγει αρχές Δεκεμβρίου του 22 Όχι... μόνο όταν μπεις στο τελευταίο μήνα μπορείς να κάνεις ανανέωση.
tollisth Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ε ναι, γι'αυτό κλείνεις τηλεφωνικό ραντεβού. Είχα κλείσει online ραντεβού και έκανα κανονικά αίτηση για αέριο στο κατάστημα δεν είχα κάποιο θέμα,απλά δεν διευκρινίζει για το αέριο για αυτό λέω να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει θα τον πουν αν γίνεται η όχι για το κατάστημα που θέλει αν και δεν νομίζω να έχει θέμα εφόσον μιλάμε για κεντρικό κατάστημα Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από tollisth
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, korakios είπε υπάρχει το επίδομα θέρμανσης επίσης η επιδότηση ΤΕΜ και η επιδότηση ΔΕΠΑ , μπαίνουν αυτόματα , αν δεν μπήκαν εσύ ξέρεις , φαίνεται στο λογαριασμό σου Η ΔΕΠΑ δεν μπήκε, όχι
korakios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Nikos Chatzoglou είπε Η ΔΕΠΑ δεν μπήκε, όχι Ηρών ? όπως και να έχει ζητάς μέσω email την πίστωση των ποσών , σε 10 εργάσιμες μη απάντησης κάνεις αίτημα μέσω myrae, σε 10 μέρες μη απάντησης ή αρνητικής απάντησης πατάς στο υποστήριξη myrae -> σχετικά με την πορεία του αιτήματος , αν πάλι δεν Συνήγορο του Πολίτη κατά ΡΑΕ 1
stelakis1914 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Ήρθε η ώρα που μπαίνω στο τελευταίο μήνα του συμβολαίου μου, σύμφωνα με τον πρώτο λογαριασμό που εκδόθηκε με έναρξη στις 23/9. Ήμουν από αυτούς που είχαμε κινηθεί σχετικά γρήγορα τότε και η ΕΔΑ είχε κάνει την αλλαγή μέσα σε μια εβδομάδα. Η ανανέωση στο σταθερό myHomeGasControl δείχνει μονόδρομος και αναζητείται ο τρόπος υλοποίησης της νέας σύμβασης καθώς από Σεπτέμβριο οι τιμές είναι πιθανό να ανέβουν περισσότερο. Έχετε καμιά ιδέα αν θα έχω κάποιο τηλεφώνημα από αυτούς ή να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους; Έκλεισα την ερχόμενη Παρασκευή και ένα ραντεβού σε κατάστημα για κάθε ενδεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις