korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Τελικά κι εγώ δεν έσπασα συμβόλαιο για να το πάρει άλλο ΑΦΜ. Μου είπαν ότι άρχισε πέρσι 28 Σεπτεμβρίου οπότε ανανεώθηκε στο ίδιο. Κατάστημα Αμαρουσίου. τουλάχιστον πήρες αντίγραφο και τιμοκατάλογο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 minute ago, korakios said: τουλάχιστον πήρες αντίγραφο και τιμοκατάλογο ? Κάτι έδωσαν ναι, δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή για να το ξαναδώ.
korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Κάτι έδωσαν ναι, δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή για να το ξαναδώ. λες να υπέγραψες benefit ? 😛😂😂
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 minute ago, korakios said: λες να υπέγραψες benefit ? 😛😂😂 Δεν παίζει, απλά για το αν γράφει τιμή πάνω είναι το θέμα, δεν πρόσεξα.
HERTHAN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν παίζει, απλά για το αν γράφει τιμή πάνω είναι το θέμα, δεν πρόσεξα. Eνταξει benefit εισαι μετα μην αγχωνεσαι.
djuan1988 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Έχω συμβόλαιο με ΔΕΗ μέχρι 28/02/23 με 0,05€/kWh. Αυτός ο χειμώνας θα βγει καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον Κοράκιο που μας άνοιξε τα μάτια. Το θέμα όμως είναι ότι δε φαίνεται φως στον ορίζοντα. Θα πάθουν τεράστιο σοκ πάρα πολλοί που δεν ασχολούνται και δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει και τι τους περιμένει.
Alastor192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Έχω συμβόλαιο με ΔΕΗ μέχρι 28/02/23 με 0,05€/kWh. Αυτός ο χειμώνας θα βγει καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον Κοράκιο που μας άνοιξε τα μάτια. Το θέμα όμως είναι ότι δε φαίνεται φως στον ορίζοντα. Θα πάθουν τεράστιο σοκ πάρα πολλοί που δεν ασχολούνται και δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει και τι τους περιμένει. Θα πεσουν κρατικα λεφτα και στο αεριο φετος , εχουμε και εκλογες βλεπεις. Οποτε λογικα καπως θα μετριαστει το πραμα,σχετικα παντα 1
doll Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, korakios είπε Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα , ήταν η σεκιουρητη μια υπάλληλος και εγώ , χαμός 😁 Μου λέει οτι δε γίνεται ανανέωση, της λέω στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται , εντάξει μου λέει , ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησε , μου έδωσε και τιμοκατάλογο με ημερομηνία , όλα κομπλέ Πότε τελείωνε το συμβόλαιο σου? Μπορείς να αναναιώσεις και πριν από λήξη? Link από ανανέωση ότι μπορούμε έχουμε?
korakios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, doll είπε Πότε τελείωνε το συμβόλαιο σου? 1 ώρα πριν, korakios είπε 28/9 5 λεπτά πριν, doll είπε Μπορείς να αναναιώσεις και πριν από λήξη? 3 ώρες πριν, korakios είπε Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα ένα μήνα πριν 1
proedros13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Και εμένα μου έστειλαν mail πως έγινε η ανανέωση και ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των εγγράφων σήμερα όπως μου είχαν πει πριν μία εβδομάδα, για να δούμε ...
Silkcut Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Πήγα χθες σε υποκατάστημα της ΔΕΗ κατόπιν διαδικτυακού ραντεβού και υπέγραψα στο gascontrol. Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 15 λεπτά.
tzitzikas2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Silkcut είπε Πήγα χθες σε υποκατάστημα της ΔΕΗ κατόπιν διαδικτυακού ραντεβού και υπέγραψα στο gascontrol. Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 15 λεπτά. Άλλη φορά σε κατάστημα. 3 βδομάδες η διαδικασία σε εμένα μέσω μαιλ τραγικό!
satyllas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Που βλέπουμε πότε λήγει το συμβόλαιο με ΔΕΗ; Στο ebil δεν λέει κάτι, ούτε ο λογαριασμός. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από satyllas
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 21 minutes ago, satyllas said: Που βλέπουμε πότε λήγει το συμβόλαιο με ΔΕΗ; Στο ebil δεν λέει κάτι, ούτε ο λογαριασμός. Δεν μπορούμε δυστυχώς. Ακόμα και στο κατάστημα τους πήρε κάμποση ώρα να το βρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις