Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τελικά κι εγώ δεν έσπασα συμβόλαιο για να το πάρει άλλο ΑΦΜ. Μου είπαν ότι άρχισε πέρσι 28 Σεπτεμβρίου οπότε ανανεώθηκε στο ίδιο. 

Κατάστημα Αμαρουσίου.

τουλάχιστον πήρες αντίγραφο και τιμοκατάλογο ?

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

τουλάχιστον πήρες αντίγραφο και τιμοκατάλογο ?

Κάτι έδωσαν ναι, δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή για να το ξαναδώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Κάτι έδωσαν ναι, δεν είμαι σπίτι αυτή τη στιγμή για να το ξαναδώ.

λες να υπέγραψες benefit ? 😛😂😂

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

λες να υπέγραψες benefit ? 😛😂😂

Δεν παίζει, απλά για το αν γράφει τιμή πάνω είναι το θέμα, δεν πρόσεξα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν παίζει, απλά για το αν γράφει τιμή πάνω είναι το θέμα, δεν πρόσεξα.

Eνταξει benefit εισαι μετα μην αγχωνεσαι.:P

Δημοσ.

Έχω συμβόλαιο με ΔΕΗ μέχρι 28/02/23 με 0,05€/kWh.

Αυτός ο χειμώνας θα βγει καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον Κοράκιο που μας άνοιξε τα μάτια.

Το θέμα όμως είναι ότι δε φαίνεται φως στον ορίζοντα. Θα πάθουν τεράστιο σοκ πάρα πολλοί που δεν ασχολούνται και δεν έχουν ιδέα για το  τι συμβαίνει και  τι τους περιμένει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Έχω συμβόλαιο με ΔΕΗ μέχρι 28/02/23 με 0,05€/kWh.

Αυτός ο χειμώνας θα βγει καλά. Ένα ευχαριστώ και πάλι στον Κοράκιο που μας άνοιξε τα μάτια.

Το θέμα όμως είναι ότι δε φαίνεται φως στον ορίζοντα. Θα πάθουν τεράστιο σοκ πάρα πολλοί που δεν ασχολούνται και δεν έχουν ιδέα για το  τι συμβαίνει και  τι τους περιμένει.

Θα πεσουν κρατικα λεφτα και στο αεριο φετος , εχουμε και εκλογες βλεπεις. Οποτε λογικα καπως θα μετριαστει το πραμα,σχετικα παντα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα , ήταν η σεκιουρητη μια υπάλληλος και εγώ , χαμός 😁

Μου λέει οτι δε γίνεται ανανέωση, της λέω στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται , εντάξει μου λέει , ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησε , μου έδωσε και τιμοκατάλογο με ημερομηνία , όλα κομπλέ

Πότε τελείωνε το συμβόλαιο σου? Μπορείς να αναναιώσεις και πριν από λήξη? Link από ανανέωση ότι μπορούμε έχουμε?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, doll είπε

Πότε τελείωνε το συμβόλαιο σου?

1 ώρα πριν, korakios είπε

28/9

5 λεπτά πριν, doll είπε

Μπορείς να αναναιώσεις και πριν από λήξη?

3 ώρες πριν, korakios είπε

Πήγα πριν σε υποκατάστημα ΔΕΗ χύμα

ένα μήνα πριν

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα μου έστειλαν mail πως έγινε η ανανέωση και ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των εγγράφων σήμερα όπως μου είχαν πει πριν μία εβδομάδα, για να δούμε ...

Δημοσ.

Πήγα χθες σε υποκατάστημα της ΔΕΗ κατόπιν διαδικτυακού ραντεβού και υπέγραψα στο gascontrol. Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 15 λεπτά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Silkcut είπε

Πήγα χθες σε υποκατάστημα της ΔΕΗ κατόπιν διαδικτυακού ραντεβού και υπέγραψα στο gascontrol. Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 15 λεπτά.

Άλλη φορά σε κατάστημα. 3 βδομάδες η διαδικασία σε εμένα μέσω μαιλ τραγικό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που βλέπουμε πότε λήγει το συμβόλαιο με ΔΕΗ; Στο ebil δεν λέει κάτι, ούτε ο λογαριασμός.

Επεξ/σία από satyllas
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, satyllas said:

Που βλέπουμε πότε λήγει το συμβόλαιο με ΔΕΗ; Στο ebil δεν λέει κάτι, ούτε ο λογαριασμός.

Δεν μπορούμε δυστυχώς.

Ακόμα και στο κατάστημα τους πήρε κάμποση ώρα να το βρουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...