moon1821 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 τι εννοεί ο ποιητής? σίγουρα επιδότηση , πως και σε τι ύψος σύντομα μας έσκασε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Το σχέδιο επιδότησης στο φυσικό αέριο - Τα κριτήρια ενίσχυσης για το πετρέλαιο θέρμανσης (naftemporiki.gr) Οριζόντια επιδότηση στο φυσικό αέριο, με πρωταγωνιστικό τον ρόλο της ΔΕΠΑ Εμπορίας και στήριξη τέτοια, ώστε να απορροφά τουλάχιστον το 50% της ανατίμησης σε σχέση με τα περσινά επίπεδα, θα περιλαμβάνουν -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν»- οι παρεμβάσεις για τη μείωση της τιμής του καυσίμου που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.
nikosbt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπερα εχω κανει αιτηση δεη για gascontrol απο 24 Αυγουστου και ακομα τιποτε.. πηρα και ΕΔΑ το σηκωνει ενας τυπος 2 φορες επεσα πανω του στο σταθερο που εχουν και μου πε εγω δε μπορω να σου πω τιποτε μιλα με τον παροχο που εκανες αιτηση.. εδα αττικης κηφισια μενω, δεη παιρνω λενε ακομα δεν εχουν νεα απο εδα.. τι αλλο μπορω να κανω ?
doll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Οριζόντια επιδότηση στο φυσικό αέριο, με πρωταγωνιστικό τον ρόλο της ΔΕΠΑ Εμπορίας και στήριξη τέτοια, ώστε να απορροφά τουλάχιστον το 50% της ανατίμησης σε σχέση με τα περσινά επίπεδα, θα περιλαμβάνουν -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν»- οι παρεμβάσεις για τη μείωση της τιμής του καυσίμου που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Δηλ? Σε πραγματικά νούμερα? Και θα επειρεάσει και τα σταθερά στο Φ.Α.?
vali Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Γνωριζει κανείς, αν για την κατανάλωση που κάνουμε από τέλος Απριλίου, που έγινε η τελευταία καταμέτρηση, μέχρι μέσα Οκτωβρίου που θα γίνει η επόμενη, υπάρχει κάποια επιδότηση;
fredd0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, doll είπε Δηλ? Σε πραγματικά νούμερα? Και θα επειρεάσει και τα σταθερά στο Φ.Α.? θα παει σε λιγο ο @Thresh στη ΔΕΘ να κανει τις σχετικες ανακοινωσεις ... ελεος βρε παιδια 1
ekrepali Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, tempo είπε σε εμένα σύμφωνα με την ΕΔΑ Θεσ/νίκης η μέτρηση και η αποστολή της στους παρόχους έγινε στις 25 Αυγούστου. Ο ΗΡΩΝ (παλιός πάροχος) την έχει δει την μέτρηση και μου είπαν ότι απλά θα μου στείλουν έναν τελικό εκκαθαριστικό λογαριασμό. Η ΔΕΗ (νέος πάροχος) λέει ότι δεν έχει δει ακόμη την μέτρηση της ΕΔΑ και δεν γνωρίζει πότε θα εμφανιστεί!!!!! Λέτε να με προβληματίσει που κανένας (ούτε ΕΔΑ, ούτε ΗΡΩΝ, ούτε ΔΕΗ) δεν μου έχει στείλει SMS για ενημέρωση; Ρώτα την ΕΔΑ σε πιο πάροχο φαίνεσαι στο σύστημα τους...
tempo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ρώτα την ΕΔΑ σε πιο πάροχο φαίνεσαι στο σύστημα τους... μπορούν να μου το πουν αυτό; θυμάμαι ότι σε παρόμοια ερώτηση μου απάντησαν ότι αυτοί όπως όφειλαν καταχώρησαν την τιμή του μετρητή για την αλλαγή παρόχου, τώρα είπαν στο τι κάνουν οι εταιρείες δεν μπορούν να με βοηθήσουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, doll said: Δηλ? Σε πραγματικά νούμερα? Και θα επειρεάσει και τα σταθερά στο Φ.Α.? No idea, την Τετάρτη θα μάθουμε
libera Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, doll είπε Δηλ? Σε πραγματικά νούμερα? Και θα επειρεάσει και τα σταθερά στο Φ.Α.? Σοβαρά τώρα?
korakios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Η Ελίν άλλαξε τα προγράμματα και έβαλε βάσει TTF χωρίς ρήτρα αυτή τη φορά έγινε ενημέρωση στο excel , βέβαια όσο συνεχίζει η φάση να μετρά το TTF στα κυμαινόμενα παραμένουν ακριβά 1 λεπτό πριν, libera είπε Σοβαρά τώρα? τον φάγατε τον άνθρωπο , μια ερώτηση έκανε 😛
ekrepali Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, tempo είπε μπορούν να μου το πουν αυτό; θυμάμαι ότι σε παρόμοια ερώτηση μου απάντησαν ότι αυτοί όπως όφειλαν καταχώρησαν την τιμή του μετρητή για την αλλαγή παρόχου, τώρα είπαν στο τι κάνουν οι εταιρείες δεν μπορούν να με βοηθήσουν... Σαφώς κι έχουν εικόνα ποιος πάροχος σε εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή.
aggelosn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, doll είπε Δηλ? Σε πραγματικά νούμερα? Και θα επειρεάσει και τα σταθερά στο Φ.Α.? Τα δεδομένα είναι τα εξής: Το σταθερό της ΔΕΗ έχει 0,125€/kwh. Οι λόγμοι αερίου για τον Απρίλιο του 2022 είχαν τιμή 0,145€/kwh - 0,04€/kwh (Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης) - 0,03€/kwh (ΔΕΠΑ) = 0,075€/kwh. Το TTF του Αυγ' 2022 πήγε 0,17€/kwh, ενώ αυτό του Σεπ'2022 σίγουρα θα είναι αρκετά πιο πάνω από 0,2€/kwh. Κάπου στα 0,24€/kwh κινείται τώρα το φυσικό αέριο. Μάντης δεν μπορώ να γίνω αλλά όσο δεν αυξάνει το σταθερό της η ΔΕΗ, υπολογίζω ότι κάπου μεταξύ 0,07€/kwh-0,12€/kwh θα μας κοστίζει το αέριο από τον Οκτώβριο, με επικρατέστερη τιμή γύρω στο 0,10€/kwh. Πολύ μπακαλίστικα με λίγα λόγια, ο,τι πλήρωσες περισυ φέτος θα πληρώσεις τα διπλάσια. Ή μήπως είμαι πολύ αισιόδοξος;;;; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από aggelosn 1
paiktaras69 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Να κάνω μία ερώτηση για κάποιον που μπορεί να απαντήσει , εκανα ηλεκτρονική αίτηση και μου ήρθε το email από την ΔΕΗ με την σύμβαση και τους όρους για το πρόγραμμα gas control. Eκανα την έκδοση της υπεύθυνης δήλωσης μέσω gov.gr και μου ζητάει ΄΄Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την ορθότητα των στοιχείων και να επισυνάψετε συμπληρωμένα τα έγγραφα ως απάντηση στο παρόν email καθώς και αντίγραφο της Αστυνομικής σας Ταυτότητας (δύο όψεις), σημειώνοντας τον ΑΦΜ σας.΄΄ Δηλαδή πρέπει τα δυο αρχεία να τα υπογράψω και στην σύμβαση εκτός από υπογραφή να συμπληρώσω το νούμερο στο ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ (m³): και το ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗ (S/N): ???
fredd0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 λογικα ενδειξη θα παρουν απο τη φωτογραφια που θα στειλεις και την καταμετρηση που ισως γινει. Αριθμο μετρητη απο τον παλιο λογαριασμο. Τι υπευθυνη δηλωση εκανες? Σε φιλη δε της ζητησαν υπευθυνη δηλωση, της εστειλαν τη συμβαση, την υπεγραψε ηλεκτρονικα, εβαλε φωτο μετρητη, ε9, ταυτοτητα και προηγουμενο λογαριασμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις