Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ekrepali είπε

- Benefit και Control πάντα πήγαιναν πακέτο στις αλλαγές, μακάρι να ισχύει μέχρι 15/10 να προλάβουν κι άλλοι.

- Ενεργειακή επάρκεια έχουμε (και φέτος ο κόσμος θα κάψει πολύ λιγότερο αέριο).Αυτό που μας αφορά στο συγκεκριμένο θέμα είναι οι τιμές. Εφόσον η πρόταση για πλαφόν πήγε περίπατο, τότε θα συνεχίσει η τιμολόγηση βάσει TTF μείον ΔΕΠΑ (που αγοράζει φτηνότερα στη spot αγορά). Θα φανεί το Νοέμβριο σε τι επίπεδα θα πάνε οι επιδοτήσεις το χειμώνα, γιατί το 0.08 του Οκτωβρίου (μήνας χωρίς θέρμανση) δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Αν έχει και ο Νοέμβριος 0.08 ή και παραπάνω, τότε το gas control είναι υποφερτό.

Δυστυχώς η ενεργειακή επάρκεια δεν μπορεί να προβλεφθεί γιατί είναι συνάρτηση των καιρικών συνθηκών .Μακάρι να υπάρξει και περίσσευμα  και να έχουμε ελαφρύ χειμώνα .

Οσον αφορά τον Οκτώβριο που τον θεωρείς ώς μήνα χωρίς θέρμανση είναι συνάρτηση του τόπου διαμονής .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, peet είπε

Δυστυχώς η ενεργειακή επάρκεια δεν μπορεί να προβλεφθεί γιατί είναι συνάρτηση των καιρικών συνθηκών .Μακάρι να υπάρξει και περίσσευμα  και να έχουμε ελαφρύ χειμώνα .

Οσον αφορά τον Οκτώβριο που τον θεωρείς ώς μήνα χωρίς θέρμανση είναι συνάρτηση του τόπου διαμονής .

ενταξει δεν θα γινουμε και ιρκουτσκ ξαφνικα.

Για το 2ο συμφωνω

• Like 1
Δημοσ.

τώρα το είδα στο facebook (μου είπε η σύζυγος τυχαία ότι όλοι το ξέρουν - όλη μέρα facebook)

αυτοί το φωνάζανε ότι το πρόγραμμα gascontrol θα ειναι μεχρι 30/9 και εμείς δεν το βλέπαμε

image.png.b9171f12f6587473f9a6fbc32c4ba5df.png

image.png.fc360eb9688c7089959de299add5cee8.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

Απο οτι ακουσα, προς το παρον, δε θα βγει αλλο σταθερο απο τη ΔΕΗ

αν ήταν να το κρατήσει απλά θα είχε αλλάξει την τιμή ,

βέβαια στο site ξέμεινε κενό λινκ ,

Spoiler

αλλά μάλλον ,απλά δεν τα κατάφερε ο υπαλληλ-άκης (καλό συστημένο παιδί , προσπαθεί ,θα τη μάθει τη δουλειά μωρέ 😁)

edit : την έμαθε , οκ , εξαφανίστηκε πλήρως

image.png.1a8116a04754ba4d0d917a28fc7fb140.png

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, moon1821 είπε

τώρα το είδα στο facebook (μου είπε η σύζυγος τυχαία ότι όλοι το ξέρουν - όλη μέρα facebook)

Μάς έβαλαν τα γυαλιά οι κυρίες. 😃

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

Απο οτι ακουσα, προς το παρον, δε θα βγει αλλο σταθερο απο τη ΔΕΗ

Στις 27/9/2022 στις 7:58 ΜΜ, ekrepali είπε

είναι πλέον οριστικό: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/

το σταθερό της ΔΕΗ τέλος

Στις 27/9/2022 στις 7:58 ΜΜ, ekrepali είπε

Αν το ΑΦΜ στο ΦΑ ανήκει σε κάποιον ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας, δεν είναι χαζοί στην εταιρία διαχείρησης να βάλουν το δικό τους ΑΦΜ σε σύμβαση της ΔΕΗ. Είναι τεράστιο το κόστος αν πέσει μπόμπα στις πληρωμές.

Το θέμα των επιδοτήσεων είναι ερωτηματικό... αν πάμε σύμφωνα με τα περσινά θα επιδοτηθούν όλα... οπότε το gas control θα είναι "υποφερτό" ακόμα και με 0.05-0.06 τελική. Αν δεν επιδοτηθούν τα σταθερά και η τελική τιμή των κυμαινόμενων μετά τις επιδοτήσεις είναι φτηνότερη... θα υπάρχει η γνωστή γκρίνια "καλύτερα να καθόμασταν εκεί που ήμασταν".

Δημοσ.

55.jpg.6020287797a4b59ffae79a0ada96288e.jpg

4.jpg.2f28ac7cfad8632ba32407454ad53ccd.jpg

Ανάρτηση για αέριο, ο ένας ρωτάει για ρεύμα... η άλλη ίσως και να ρώτησε για αέριο (?) αλλά της απαντήσανε για ρεύμα. 😄

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ανάρτηση για αέριο, ο ένας ρωτάει για ρεύμα... η άλλη ίσως και να ρώτησε για αέριο (?) αλλά της απαντήσανε για ρεύμα. 😄

πέθανα 😂, δε σε ρωτάω καν , το κλέβω όπως είναι για δίπλα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Μου θυμίζει ένα παλιό ανέκδοτο μεταξύ δυο κωφών. Σκάει μύτη ο γείτονας στην εξώπορτα του σπιτιού του με καλάμι ψαρέματος και όλα τα σχετικά σύνεργα και τον βλέπει ο διπλανός του: "α)Καλημέρα γείτονα,πας για ψάρεμα?-β)Όχι,πάω για ψάρεμα.- α)Α....κι εγώ νόμισα πως πας για ψάρεμα". Ο που ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει.

Δημοσ.

Μια ερώτηση σχετική με το νικ νειμ μου, πέρυσι πλήρωνα 150-170 ευρώ με 24/7 στους 21,5 βαθμούς ξέρουμε με τις τρέχουσες τιμές που θα διακτινιστεί το ποσό,ευχαριστώ.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, afelis είπε

Μια ερώτηση σχετική με το νικ νειμ μου, πέρυσι πλήρωνα 150-170 ευρώ με 24/7 στους 21,5 βαθμούς ξέρουμε με τις τρέχουσες τιμές που θα διακτινιστεί το ποσό,ευχαριστώ.

παρε ολους τους περσυνους λογαριασμους

α) αθροισε ολες τις ρυθμιζομενες χρεωσεις της χρονιας

β) αθροισε ολη την καταναλωση σου σε kwh

γ) πολλαπλασιασε το β με την φετινη τιμη του παροχου σου

δ) αφαιρεσε οση επιδοτηση θεωρεις οτι θα δωσουν (για τον οκτωβριο πχ ειναι 0.09) επι το β

α+γ-δ

• Thanks 1
Δημοσ.

Με αυτά που μου λέτε για την προτεργια έχω φρικάρει λίγο η αλήθεια είναι. 0,4 είναι πολλά ρε παιδιά. Δε ξέρω αλλά μόλις υπέγραψα την ανανέωση και έχω φρικάρει .αν έχει κάποιος προτεργια και κάψει μέσα στον Οκτώβρη πείτε μας τι σας ήρθε ρε παιδιά να έχουμε μια εικόνα .

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Με αυτά που μου λέτε για την προτεργια έχω φρικάρει λίγο η αλήθεια είναι. 0,4 είναι πολλά ρε παιδιά. Δε ξέρω αλλά μόλις υπέγραψα την ανανέωση και έχω φρικάρει .αν έχει κάποιος προτεργια και κάψει μέσα στον Οκτώβρη πείτε μας τι σας ήρθε ρε παιδιά να έχουμε μια εικόνα .

δλδ δεν έκλεισες χθες το σταθερό της ΔΕΗ ? 😁

Τι να σου πει ακριβώς , οι όροι του συμβολαίου έχουν ακριβώς τον τρόπο που διαμορφώνεται η τελική τιμή , δεν ξέρω γιατί νομίζεις οτι για τον Α-Β λόγο θα χαρίσουν κάτι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...