MauroPaltoudias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, balarinio είπε Εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει. Αν έχεις σταθερό τότε έχει χρονική δέσμευση, αν έχεις κυμαινόμενο τότε όχι, αλλά καλύτερα δες τους όρους του προγράμματος σου. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή. Για την ακρίβεια είμαι ιδιοκτήτης, το ακίνητο αποδεσμεύεται (ξενοικίαζεται) και θα ήθελα να δω αν εκ Νόμου, προκύπτει τέτοια υποχρέωση από πλευράς παρόχου (για τήρηση δηλαδή, κάποιων προγραμμάτων χωρίς χρονική δέσμευση). Ο σκοπός προφανώς, είναι να γυρίσει το όνομά μου (αυτονόητο μεν, απλώς το διευκρινίζω).
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, balarinio είπε Εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει. Αν έχεις σταθερό τότε έχει χρονική δέσμευση, αν έχεις κυμαινόμενο τότε όχι, αλλά καλύτερα δες τους όρους του προγράμματος σου. και τα κυμαινόμενα έχουν δέσμευση .... εξαρτάται το πρόγραμμα
balarinio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, korakios είπε και τα κυμαινόμενα έχουν δέσμευση .... εξαρτάται το πρόγραμμα Έχεις απόλυτο δίκιο το συνειδητοποίησα μόλις...οπότε καλύτερα να βλέπει κανείς τους όρους.
doll Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. Τελικά το σταθερό control της ΔΕΗ έχει επιδότηση?
marmagia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, doll said: Καλημέρα. Τελικά το σταθερό control της ΔΕΗ έχει επιδότηση? Δεντο γνωρίζει κανείς μεχρι να εκδοθούν οι πρώτοι λογαριασμοί τέλη Νοεμβρίου. Αν ισχύσει ότι πέρσι θα επιδοτηθεί αλλά κανείς δεν ξέρει 1
nick_paralia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μετα απο σιωπηρη ανανεωση απο zenith gas home FX σε gas home easy θα εχω ρητρα αποχωρησης αν φυγω τωρα? το γνωριζει καποιος? δεν εχω υπογραψει νεο συμβολαιο, με ειχαν παρει τηλ για ανανεωση αλλα το αφησα δεν ασχοληθηκα και μου το ανανεωσαν αυτοματα.
coyote2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Με κλειστό τον καυστήρα μας ήρθε αέριο 500 ευρώ στην πολυκατοικία απορώ τι θα γράφει ο λογαριασμός μέσα όταν βγεί το pdf μόνο το νούμερο ξέρω τώρα....
marmagia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 2 hours ago, coyote2 said: Με κλειστό τον καυστήρα μας ήρθε αέριο 500 ευρώ στην πολυκατοικία απορώ τι θα γράφει ο λογαριασμός μέσα όταν βγεί το pdf μόνο το νούμερο ξέρω τώρα.... Μήπως είναι έναντι;
george595 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Έκανα συμβόλαιο με ΔΕΗ σταθερό στα 0,05€ (από 11 Απριλίου 2022). Τους έχω στείλει email από τέλος Σεπτεμβρίου να μου απαντήσουν αν για οποιδήποτε λόγο έχει αλλάξει η χρέωση και δεν έχουν απαντήσει. Έχουν αλλάξει σε κάποιον από εσάς το σταθερό της ΔΕΗ μετά το 6μηνο, όπως δίνει τη δυνατότητα ο νόμος;
HERTHAN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, george595 είπε Έχουν αλλάξει σε κάποιον από εσάς το σταθερό της ΔΕΗ μετά το 6μηνο, όπως δίνει τη δυνατότητα ο νόμος; Οχι μεχρι σημερα η ΔΕΗ δεν εχει κανει καμια αλλαγη σε κανεναν ακομη κι αν ο νομος της δινει την δυνατοτητα να το κανει οπως σωστα ειπες μετα το 6μηνο. Εχει τηρησει κανονικα ολα τα συμβολαια μεχρι τελους και στο αεριο και στο ρευμα. 1
marmagia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 3 hours ago, george595 said: Καλησπέρα, Έκανα συμβόλαιο με ΔΕΗ σταθερό στα 0,05€ (από 11 Απριλίου 2022). Τους έχω στείλει email από τέλος Σεπτεμβρίου να μου απαντήσουν αν για οποιδήποτε λόγο έχει αλλάξει η χρέωση και δεν έχουν απαντήσει. Έχουν αλλάξει σε κάποιον από εσάς το σταθερό της ΔΕΗ μετά το 6μηνο, όπως δίνει τη δυνατότητα ο νόμος; Οχι
alexiskara Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Ερώτηση, τους καλοκαιρινούς μήνες ισχύει η κρατική επιδότηση; Της ΔΕΠΑ; Γενικα υπάρχουν επιδοτήσεις στο αέριο το καλοκαίρι η είναι μόνο για Νοέμβρη -Απρίλη;;
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. Για τον Νοέμβριο πότε θα μάθουμε το ύψος της επιδότησης ανά kWh?
Mule206 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, alexiskara είπε Ερώτηση, τους καλοκαιρινούς μήνες ισχύει η κρατική επιδότηση; Της ΔΕΠΑ; Γενικα υπάρχουν επιδοτήσεις στο αέριο το καλοκαίρι η είναι μόνο για Νοέμβρη -Απρίλη;; Όχι τους καλοκαιρινούς μήνες δεν είχε επιδότηση πέρσι. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για φετος
korakios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 58 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλημέρα. Για τον Νοέμβριο πότε θα μάθουμε το ύψος της επιδότησης ανά kWh? όταν ανακοινώσουν 15 ώρες πριν, nick_paralia είπε Μετα απο σιωπηρη ανανεωση απο zenith gas home FX σε gas home easy θα εχω ρητρα αποχωρησης αν φυγω τωρα? το γνωριζει καποιος? δεν εχω υπογραψει νεο συμβολαιο, με ειχαν παρει τηλ για ανανεωση αλλα το αφησα δεν ασχοληθηκα και μου το ανανεωσαν αυτοματα. πάρε γραπτή απάντηση οτι δε θα έχεις ρήτρα αποχώρησης για να μην έχεις εκπλήξεις μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις