korakios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Spoiler 2 λεπτά πριν, zaf_4 είπε Εννοείς να σκεφτώ να πάω σε διαφορετικού τύπου θέρμανσης ναι και σε διαφορετικό νήμα φυσικά 3 λεπτά πριν, zaf_4 είπε Μόνο ρεύμα έχω σαν εναλλακτική και δεν ξέρω, είναι θέμα πολύ σκέψης. τα έχουν ήδη υπολογίσει εκεί , (ρεύμα=κλιματιστικά , εννοείται όχι θερμοπομποί) συνέχεια όμως όχι εδώ Μόλις τώρα, stelakis1914 είπε Αυτή την στιγμή (21/11 15:30) με επισκέφτηκε ο καταμετρητής της ΕΔΑ. Άρα μέσα στην εβδομάδα εκτιμώ ότι θα έχουμε νέο λογαριασμό. πάντα ένα μήνα το νωρίτερο απο την καταμέτρηση , βέβαια με την "αναβάθμιση" που κάνανε στους περισσότερους περάσανε μήνες και εποχές .... 6 λεπτά πριν, zaf_4 είπε Ξεκάθαρα δεν ξέρω πως χρεώνουν και αν είναι σωστές οι τιμές αναπροσαρμογής. πρέπει να βρεις ιστορικό τιμών TTF και να το υπολογίσεις αναλογικά με την περίοδο κατανάλωσης , είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο Γενικά η επιπλέον χρέωση ΔΑΦΑ του Ηρών FX αυτήν την περίοδο είναι (TTF+11)/1000 1
nikos121 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stelakis1914 είπε Αυτή την στιγμή (21/11 15:30) με επισκέφτηκε ο καταμετρητής της ΕΔΑ. Άρα μέσα στην εβδομάδα εκτιμώ ότι θα έχουμε νέο λογαριασμό. Μην παίρνεις και όρκο
korakios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, nikos121 είπε Μην παίρνεις και όρκο δεν είπε σε ποια εβδομάδα , μπορεί να εννοούσε τη Μεγάλη Εβδομάδα 😁
stelakis1914 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nikos121 είπε Μην παίρνεις και όρκο 1 ώρα πριν, korakios είπε δεν είπε σε ποια εβδομάδα , μπορεί να εννοούσε τη Μεγάλη Εβδομάδα 😁 Μπορεί να φαίνεται αστείο το θέμα αλλά στην ουσία μας έφαγαν μόνο έναν έναντι λογαριασμό. Αν εκδώσουν απευθείας εκκαθαριστικό, το κακό είναι σχετικά μικρό.
korakios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Μπορεί να φαίνεται αστείο το θέμα αλλά στην ουσία μας έφαγαν μόνο έναν έναντι λογαριασμό. Αν εκδώσουν απευθείας εκκαθαριστικό, το κακό είναι σχετικά μικρό. Δε βγάζει έναντι η ΔΕΗ , μόνο εκκαθαριστικούς απο ΕΔΑ
johnnyman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Thresh είπε Πας στις λεπτομέρειες του συμβολαίου και φαίνεται κάτω από τα στοιχεία παροχής. Σε μενα γραφει μονο myhomegascontrol δεν γραφει ημερομηνια ληξης ενω στο ρευμα γραφει κανονικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Παιδικές ασθένειες υποθέτω.
marmagia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, stelakis1914 said: Για να μην κράζουμε την ΔΕΗ μόνο, ο τελευταίος λογαριασμός που εκδόθηκε στις 27/05 είχε επόμενη καταμέτρηση στις 16/11. Μια χαρα άδικοι θα είμαστε με την ΔΕΗ🤣. Εγώ είχα ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης 31/5. Πήραν μέτρηση 31/5 , 30/6 , 31/7, 31/8, 30/9, 31/10 και ακόμα περιμένω λογαριασμό Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από marmagia
lordvec Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, marmagia είπε Μια χαρα άδικοι θα είμαστε με την ΔΕΗ🤣. Εγώ είχα ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης 31/5. Πήραν μέτρηση 31/5 , 30/6 , 31/7, 31/8, 30/9, 31/10 και ακόμα περιμένω λογαριασμό Σε κοινόχρηστο ή αυτόνομης θέρμανσης; Η ΕΔΑ πρόσφατα που είχα μιλήσει μαζί τους, μου είχαν πει ότι στα κοινόχρηστα παίρνουν μέτρηση κάθε μήνα και στα αυτόνομα κάθε δίμηνο. 17 ώρες πριν, johnnyman είπε Σε μενα γραφει μονο myhomegascontrol δεν γραφει ημερομηνια ληξης ενω στο ρευμα γραφει κανονικα. Σε εμένα εμφανίζει ημερομηνία λήξης και στο αέριο. Δυστυχώς δε βλέπω κάπου κάποιο κουτάκι για self metering όπως στο ρεύμα.
korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, lordvec είπε Δυστυχώς δε βλέπω κάπου κάποιο κουτάκι για self metering όπως στο ρεύμα. θα δίνεις μέσω του site της ΕΔΑ , (στις ημερομηνίες καταμέτρησης) 22 λεπτά πριν, lordvec είπε Η ΕΔΑ πρόσφατα που είχα μιλήσει μαζί τους, μου είχαν πει ότι στα κοινόχρηστα παίρνουν μέτρηση κάθε μήνα και στα αυτόνομα κάθε δίμηνο. στα αυτόνομα 3-4 φορές το χρόνο είναι , θα το δεις στο site της ΕΔΑ και ρώτα σε ποια ζώνη είσαι
lordvec Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Το θέμα ήταν να δεχόταν η ΔΕΗ μετρήσεις πελάτη κάθε μήνα για να εκδίδει και έναντι/με ένδειξη πελάτη λογαριασμούς όπως στο ρεύμα. Για το αυτόνομα σωστά το λες, το δίμηνο της ΕΔΑ αναφέρεται στο χειμώνα, εγώ δεν το έγραψα όλο το ποιήμα. Από άνοιξη και μετά δεν....
fredd0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 δεν υπαρχει προβλεψη για τηλεφωνικη καταχωρηση, μηνιαιους λογαριασμους κλπ. Απλα απο Δεκεμβριο *ελπιζουν* οτι θα μπουνε σε κανονικο κυκλο τιμολογισης, δηλαδη λογαριασμοι ανα διμηνο, ενας εναντι (η εκκαθαριστικος αν δωσει ο πελατης ενδειξη στην ΕΔΑ) και ενας εκκαθαριστικος με καταμετρηση απο την ΕΔΑ Αυτο βεβαια σημαινει οτι καποιοι θα παρουν μαζεμενους λογαρισμους Δεκεμβριο ΥΓ για τη ΔΕΗ μιλαω
balarinio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, fredd0 είπε δεν υπαρχει προβλεψη για τηλεφωνικη καταχωρηση, μηνιαιους λογαριασμους κλπ. Απλα απο Δεκεμβριο *ελπιζουν* οτι θα μπουνε σε κανονικο κυκλο τιμολογισης, δηλαδη λογαριασμοι ανα διμηνο, ενας εναντι (η εκκαθαριστικος αν δωσει ο πελατης ενδειξη στην ΕΔΑ) και ενας εκκαθαριστικος με καταμετρηση απο την ΕΔΑ Αυτο βεβαια σημαινει οτι καποιοι θα παρουν μαζεμενους λογαρισμους Δεκεμβριο ΥΓ για τη ΔΕΗ μιλαω Κρίμα πάντως αν ισχύει αυτό γιατί οι μετρητές απ''οτι βλέπω και δυνατότητα τηλεμέτρησης έχουν οπότε το λογαριασμός ανά μήνα θα ήταν ρεαλιστικό.
tollisth Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Πάντως πέρυσι είχα κάθε μηνά εκαθαριστικο που ήμουν στον Ηρων σε αυτόνομο,αρα η μέτρηση και η έκδοση είναι μηνιαία επισης στην δεη στον λογαριασμο μου επισης αναφερει οτι ειναι μηνιαιος
marmagia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 3 hours ago, lordvec said: Σε κοινόχρηστο ή αυτόνομης θέρμανσης; Η ΕΔΑ πρόσφατα που είχα μιλήσει μαζί τους, μου είχαν πει ότι στα κοινόχρηστα παίρνουν μέτρηση κάθε μήνα και στα αυτόνομα κάθε δίμηνο. Σε εμένα εμφανίζει ημερομηνία λήξης και στο αέριο. Δυστυχώς δε βλέπω κάπου κάποιο κουτάκι για self metering όπως στο ρεύμα. Σε αυτόνομη με ενεργή τηλεμετρηση. Μου επιβεβαίωσε η ΕΔΑ ότι έγινα όντως οι μετρήσεις, μου είπε τις ενδειξεις που πήραν και φυσικά ότι κοινοποιήθηκαν στην δεη. Απλά ως και το σύστημα τους λειτουργεί με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις