ekrepali Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, korakios είπε νιούμπα 😛 https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/ Αμα πούνε sorry κάναμε λάθος για τη ΔΕΠΑ, πόσο καιρό λες να τρέχουμε με αμφισβητήσεις να πάρουμε τα λεφτά; 😝 Βέβαια εντάξει θα μιλάμε για μικροποσά κάτω από 50 ευρώ, απ'τα οποία τα μισά θα επιδοτηθούν απ'το επίδομα θέρμανσης... αλλά δε πρόκειται να τους χαρίσω δεκάρα. Επίσης κάτι άλλο σημαντικό σχετικά με τη καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμών... είχα στείλει πριν από καιρό στο ΥΠΕΝ (αρμόδιο είναι το Τμήμα Οργάνωσης και Εποπτείας Αγοράς Φυσικού Αερίου) και την ΑΑΔΕ (τους αφορά λόγω επιδόματος θέρμανσης)... και τελικώς έλαβα σήμερα επιβεβαίωση απ'το ΥΠΕΝ ότι διαβίβασαν την αναφορά μου στη ΡΑΕ και το προώθησαν επίσης υπόψιν του προέδρου της ΡΑΕ! (η 2η κοινοποίηση που έχω σβήσει το εσωτερικό mail) Spoiler Οπότε δε χάνω τις ελπίδες μου να αποζημιωθώ με ποινικές ρήτρες, θα γίνω πλούσιος... είστε καλεσμένοι όλοι στα μπουζούκια. 😆
dasnowy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε νιούμπα 😛 https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/ μας έπεισες 😁 κράτα και λινκ με screenshots Να το κρατήσουμε στο wayback machine αυτό.
georgexx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Και η zenithδεν έχει βάλει επιδότηση σε τιμολόγιο με σταθερή τιμή,ο λογαριασμός του Οκτωβρίου
NickTheMeat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Έλαβα έντυπο σύμβασης από Ηρων με πρόγραμμα Double flex E. οι όροι και χρεώσεις φαίνονται οι ίδιοι με το Double flex. γνωρίζει κανείς αν κρύβεται κάτι πίσω από το "Ε"?
dasnowy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, NickTheMeat είπε Έλαβα έντυπο σύμβασης από Ηρων με πρόγραμμα Double flex E. οι όροι και χρεώσεις φαίνονται οι ίδιοι με το Double flex. γνωρίζει κανείς αν κρύβεται κάτι πίσω από το "Ε"? Πιθανή ρήτρα αποχώρησης.
NickTheMeat Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το γράφει ξεκάθαρα αοριστου χρονου. και οι χρεώσεις ίδιες και το 50αρικο Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από NickTheMeat
ekrepali Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, NickTheMeat είπε Έλαβα έντυπο σύμβασης από Ηρων με πρόγραμμα Double flex E. οι όροι και χρεώσεις φαίνονται οι ίδιοι με το Double flex. γνωρίζει κανείς αν κρύβεται κάτι πίσω από το "Ε"? - Τσέκαρε μηπως έχει δέσμευση / ρήτρα αποχώρησης. - Μήπως σημαίνει econtract; Είναι καμιά σύμβαση με bonus; Αν δεν είναι τίποτα απ'τα παραπάνω ή αν δεν είσαι σίγουρος, ανέβασε τους ειδικούς όρους (σβήσε προσωπικά στοιχεία αν αναγράφονται πουθενά).
NickTheMeat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) μάλλον e contract.. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από NickTheMeat
dasnowy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, NickTheMeat είπε μάλλον e contract.. Το μόνο περίεργο που είδα είναι ότι αν αποχωρήσεις μέσα σε 12 μήνες μετά τη λήψη του δώρου παραμονής, το επιστρέφεις. 1
ekrepali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eπίσης αυτό εδώ δε ξέρω πώς ερμηνεύεται και τι εντολή έχουν δώσει στη μηχανογράφηση. Παράδειγμα εγώ που ήμουν πελάτης ΗΡΩΝ και δεν έχω πάρει 50άρικο... αν επιστρέψω θα δικαιούμαι το 50άρικο; Ή θα πούνε ότι ο συνδυασμός ΗΚΑΣΠ/ΑΦΜ δεν είναι νέος & μοναδικός; Σε κάθε περίπτωση δε πρόκειται να το διαπιστώσω προσεχώς, καθώς θα πάω Ελίν. Spoiler ... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από ekrepali
dasnowy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eπίσης αυτό εδώ δε ξέρω πώς ερμηνεύεται και τι εντολή έχουν δώσει στη μηχανογράφηση. Παράδειγμα εγώ που ήμουν πελάτης ΗΡΩΝ και δεν έχω πάρει 50άρικο... αν επιστρέψω θα δικαιούμαι το 50άρικο; Ή θα πούνε ότι ο συνδυασμός ΗΚΑΣΠ/ΑΦΜ δεν είναι νέος & μοναδικός; Σε κάθε περίπτωση δε πρόκειται να το διαπιστώσω προσεχώς, καθώς θα πάω Ελίν. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ... Αυτό είναι γνωστό. Και στο ρεύμα και στο αέριο το 50άρικο το παίρνεις μια φορά ανά αφμ και παροχή.
NickTheMeat Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eπίσης αυτό εδώ δε ξέρω πώς ερμηνεύεται και τι εντολή έχουν δώσει στη μηχανογράφηση. Παράδειγμα εγώ που ήμουν πελάτης ΗΡΩΝ και δεν έχω πάρει 50άρικο... αν επιστρέψω θα δικαιούμαι το 50άρικο; Ή θα πούνε ότι ο συνδυασμός ΗΚΑΣΠ/ΑΦΜ δεν είναι νέος & μοναδικός; Σε κάθε περίπτωση δε πρόκειται να το διαπιστώσω προσεχώς, καθώς θα πάω Ελίν. Απόκρυψη περιεχομένων ... πιστεύω αν είσαι για πρώτη φορά στο flex το παίρνεις.
korakios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, dasnowy είπε Να το κρατήσουμε στο wayback machine αυτό. Στις 6/12/2022 στις 3:53 ΜΜ, korakios είπε δοκίμασα να το αποθηκεύσω στο wayback machine αλλά δεν κρατά τα επίμαχα σημεία δε δοκίμασα με screenshot λειτουργία , αλλά πιστεύω θα δείχνει μόνο τους τίτλους (ερωτήματα) χωρίς να είναι αναπτυγμένο 34 λεπτά πριν, NickTheMeat είπε μάλλον e contract.. κομπλέ είσαι , καλή επιτυχία με τις τιμές Ιαν και επόμενες 😁
stelakis1914 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά εγώ αποφάσισα να προχωρήσω το συντομότερο με μεταφορά από το gas control στο gas benefit με τα γνωστά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα. Γνωρίζω ότι η ΔΕΗ απογοήτευσε με τα θέματα των λογαριασμών αλλά φέρθηκε έντιμα στην τήρηση των συμβολαίων με την σταθερή τιμή και στην συμπερίληψη όλων των κρατικών επιδοτήσεων. Οι εναλλακτικοί με φοβίζουν με τις μονομερείς αλλαγές όρων όταν δεν έχουν αρκετό κέρδος και τα "τυχαία λάθη" στις τιμές KWh που πρέπει να κυνηγάς. Αν κάνω υπομονή μέχρι να λήξει το συμβόλαιο μου τον Αύγουστο, εκτιμώ ότι τα διαθέσιμα προγράμματα θα είναι με χειρότερους όρους εκείνη την περίοδο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις