moon1821 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Παιδιά εγώ αποφάσισα να προχωρήσω το συντομότερο με μεταφορά από το gas control στο gas benefit με τα γνωστά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα. Σωστο σαν ιδέα αλλά η ΔΕΗ μπορεί να στο κάνει? αμφιβάλλω νομίζω καλυτερα να περιμενουμε λιγακι παραπάνω να δουμε αν θα ξυπνησει το θηρίο
korakios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Παιδιά εγώ αποφάσισα να προχωρήσω το συντομότερο με μεταφορά από το gas control στο gas benefit με τα γνωστά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα. Η αλλαγή θα γίνει στην επόμενη καταμέτρηση ,το benefit δεν το λες και ευκαιρία αλλά ο καθένας όπως νομίζει ______________________________________________ όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει πάρτε τηλ στη ΔΕΗ για έκδοση λογαριασμού να σας πουνε παπάντζες και ανοίξτε αίτημα στο myrae ___________________________ Απο Elin ξέρει κανένας αν το [email protected] ισχύει ? 1
chrisgav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 H μεταφορα απο το σταθερο της ΔΕΗ σε κυμαινομενο γινεται κατα την ληξη του σταθερου σωστα? Πιο συγκεκριμενα ομως ποτε? Πρεπει να γινει μετρηση? Αν η μετρηση αργησει 20 μερες τοτε σημαινει οτι κερδιζουμε 20 μερες ακομα στο σταθερο προγραμμα? Και πως μπορουμε να ξερουμε ποτε εγινε η μετρηση?
korakios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, chrisgav είπε Αν η μετρηση αργησει 20 μερες τοτε σημαινει οτι κερδιζουμε 20 μερες ακομα στο σταθερο προγραμμα? ναι 2 λεπτά πριν, chrisgav είπε Και πως μπορουμε να ξερουμε ποτε εγινε η μετρηση? ΕΔΑ 1
ekrepali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, korakios είπε Απο Elin ξέρει κανένας αν το [email protected] ισχύει ? Nαι ισχύει. Αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο για τα διαδικαστικά, να σου πούνε δικαιολογητικά κλπ... μετά από 10 λεπτά θα σου στείλει email η εκπρόσωπος με την οποία μίλησες τη προσφορά εκπροσώπησης και κάνεις reply. Έτσι έκανα στο ρεύμα και δεν έμπλεξα με διαφορετικούς εκπροσώπους.
tempo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, stelakis1914 είπε Παιδιά εγώ αποφάσισα να προχωρήσω το συντομότερο με μεταφορά από το gas control στο gas benefit με τα γνωστά πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα. έχεις ενημερωθεί σχετικά με το αν γίνεται χωρίς ποινή; Το gasbenefit συνεχίζει να μετρά μήνες απο εκεί που σταμάτησες το gascontrol ή ξαναρχίζει η ισχύ του απο την αρχή;
billyst Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ αναμένω μέχρι τέλη Ιανουαρίου αν δεν έρθει λογαριασμός πάω ελλιν. Από Μάιο μέχρι τώρα έχω κάψει 176 μονάδες με λήξε το σταθερό μέσα Δεκεμβρίου ελπίζω όμως επειδή η καταμέτρηση ΕΔΑ είναι 01-15 Ιανουαρίου να πήρε παράταση μέχρι εκεί Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από billyst
korakios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, tempo είπε έχεις ενημερωθεί σχετικά με το αν γίνεται χωρίς ποινή; Το gasbenefit συνεχίζει να μετρά μήνες απο εκεί που σταμάτησες το gascontrol ή ξαναρχίζει η ισχύ του απο την αρχή; αυτό μόνο μέσω email θα φανεί , αλλιώς ο κάθε υπάλληλος θα λέει ότι του κατέβει εκείνη την ώρα 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Nαι ισχύει. Αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο για τα διαδικαστικά, να σου πούνε δικαιολογητικά κλπ... μετά από 10 λεπτά θα σου στείλει email η εκπρόσωπος με την οποία μίλησες τη προσφορά εκπροσώπησης και κάνεις reply. Έτσι έκανα στο ρεύμα και δεν έμπλεξα με διαφορετικούς εκπροσώπους. περισσότερο να ρωτήσω αν δέχονται τον τελευταίο λογαριασμό (Μαίου με παλαιότερη κατανάλωση)
peet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, korakios είπε ναι ΕΔΑ Σύμφωνα με την ΕΔΑ [υπάρχει σχετικό email με κοινοποιήση και στη ΔΕΗ] οι μετρήσεις στένονται στους παρόχους κανονικά Η ΔΕΗ απαντά ότι δεν έχει λάβει τις μετρήσεις από την ΕΔΑ και ότι υπάρχει συστημικό πρόβλημα ,για αυτό δεν εκδίδει λογαριασμούς Η τελευταία επικοινωνία μου με την ΔΕΗ έγινε χθές και επανέλαβαν την ιδια δικαιολογία 1
ekrepali Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, korakios είπε περισσότερο να ρωτήσω αν δέχονται τον τελευταίο λογαριασμό (Μαίου με παλαιότερη κατανάλωση) Άμα τους πεις ότι ενδιαφέσαι για double, δε πιστευω να το παίξουν δύσκολοι. Αλλιώς κάνε ένα αίτημα στην ΕΔΑ μέσω ΡΑΕ με αιτιολογία 'Άλλο", να σου στείλουν είτε το αντίγραφο της σύμβασης ή βεβαίωση των προηγούμενων μετρήσεων (όπου εκεί φαίνονται τα στοιχεία σου). Εμένα είχαν απαντήσει σε 3 μέρες νομίζω, ενώ μέσω email άργησαν παραπάνω. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από ekrepali
korakios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, peet είπε Σύμφωνα με την ΕΔΑ [υπάρχει σχετικό email με κοινοποιήση και στη ΔΕΗ] οι μετρήσεις στένονται στους παρόχους κανονικά Η ΔΕΗ απαντά ότι δεν έχει λάβει τις μετρήσεις από την ΕΔΑ και ότι υπάρχει συστημικό πρόβλημα ,για αυτό δεν εκδίδει λογαριασμούς Η τελευταία επικοινωνία μου με την ΔΕΗ έγινε χθές και επανέλαβαν την ιδια δικαιολογία απαντά μεσω email ή myrae ?
chrisgav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, korakios είπε ναι ΕΔΑ Μολις πηρα και ΕΔΑ και ΔΕΗ. Η ΕΔΑ δεν ηξερε για το θεμα των 20 ημερων (απο αλλαγη προγραμματος μεχρι μετρησης) Η ΔΕΗ μου ειπε οτι για αυτες τις 20 ημερες θα χρεωθω με την κοστολογηση του νεου προγραμματος αναλογικα. Υπαρχει καποιος νομος/ειδικοι/γενικοι οροι που να λενε το αντιθετο?
korakios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, chrisgav είπε Μολις πηρα και ΕΔΑ και ΔΕΗ. Η ΕΔΑ δεν ηξερε για το θεμα των 20 ημερων (απο αλλαγη προγραμματος μεχρι μετρησης) Η ΔΕΗ μου ειπε οτι για αυτες τις 20 ημερες θα χρεωθω με την κοστολογηση του νεου προγραμματος αναλογικα. Υπαρχει καποιος νομος/ειδικοι/γενικοι οροι που να λενε το αντιθετο? Δες το 17.3 https://www.dei.gr/media/yk3e4bzk/oroi-fysikouaeriou.pdf 1
chrisgav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, korakios είπε Δες το 17.3 https://www.dei.gr/media/yk3e4bzk/oroi-fysikouaeriou.pdf Εισαι αρχηγος! Μια τελευταια ερωτηση μονο. Λεει μετα απο εγγραφη αιτηση του πελατη. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να ζητησω εγω να μεταβω στο κυμαινομενο λιγες μερες πριν ληξει το σταθερο?
korakios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, chrisgav είπε Εισαι αρχηγος! Μια τελευταια ερωτηση μονο. Λεει μετα απο εγγραφη αιτηση του πελατη. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να ζητησω εγω να μεταβω στο κυμαινομενο λιγες μερες πριν ληξει το σταθερο? κάτσε , δεν είχα καταλάβει οτι μιλάς για λήξη , δε γνωρίζω και δεν αναφέρει το 5.3 , για το πως θα χρεωθείς ότι σου πούνε γραπτώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις