korakios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Amlet είπε Οποτε παιδια εαν το σταθερο προγραμμα ειναι προς εξαφανιση, τι συμφερει τον καταλωτη? https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59474481 1
Mule206 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μετά από δύο μισή μήνες αποφάσισαν να μου απαντήσουν (από ζενίθ) μέσω ΡΑΕ για τη μη πίστωση των επιδοτήσεων ΔΕΠΑ σε σταθερό. Εν ολίγοις μου έστειλαν μια επιστολή από τη ΔΕΠΑ επισημαινοντας πως επιδότηση δικαιούνται μόνο τα κυμαινόμενα.
korakios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, Mule206 είπε Μετά από δύο μισή μήνες αποφάσισαν να μου απαντήσουν (από ζενίθ) μέσω ΡΑΕ για τη μη πίστωση των επιδοτήσεων ΔΕΠΑ σε σταθερό. Εν ολίγοις μου έστειλαν μια επιστολή από τη ΔΕΠΑ επισημαινοντας πως επιδότηση δικαιούνται μόνο τα κυμαινόμενα. για κάθε μήνα απο Οκτώβριο έστελνε η ΔΕΠΑ για κυμαινόμενα μόνο απο ότι φαίνεται Δύσκολα τα πράγματα , το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι myrae/ΣτΚ κατά ΔΕΠΑ για την ανακοίνωση Οκτωβρίου https://depa.gr/orizontia-epidotisi-90-e-mwh-se-700-000-oikiakous-katanalotes-fysikou-aeriou-apo-ti-depa-eborias/ Μετά (ειρωνικό) ερώτημα στο ΥΠΕΝ για ποιος ευθύνεται και πως θα αποζημιωθείτε για τις ανεύθυνες δηλώσεις Οκτώβριος 2022 Νοέμβριος 2022 Δεκέμβριος 2022 Ιανουάριος 2022 __________ ΔΕΝ αφορά τη ΔΕΗ το παραπάνω και μη το συγχέουμε 1
Mule206 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, korakios είπε για κάθε μήνα απο Οκτώβριο έστελνε η ΔΕΠΑ για κυμαινόμενα μόνο απο ότι φαίνεται Ακριβώς αυτό. Τρεις επιστολές μου έστειλαν για κάθε μήνα βασικά..
S90 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Είχατε αναφέρει για υποχρέωση της ΔΕΗ εκδοσης λογαριασμου σε διάστημα το ανώτερω 4 μηνών αν θυμάμαι. Ισχύει ?
ekrepali Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, S90 είπε Είχατε αναφέρει για υποχρέωση της ΔΕΗ εκδοσης λογαριασμου σε διάστημα το ανώτερω 4 μηνών αν θυμάμαι. Ισχύει ? Όχι... ο κώδικας προμήθειας λέει ότι η περίοδος κατανάλωσης ενός λογαριασμού δε πρέπει να ξεπερνάει το 4μηνο. Βέβαια αυτό πήγε περίπατο απ'τη στιγμή η ΕΔΑ σταμάτησε τις καταμετρήσεις του Σεπτεμβρίου και η καλοκαιρινή εκκαθάριστη γίνεται στο 6μηνο. Για την έκδοση λογαριασμών ο κώδικας προμήθειας αναφέρει ότι πρέπει να συμβαδίζουν με την περιοδικότητα των μετρήσεων. Λίγο αόριστη διατύπωση αλλά εννοεί το αυτονόητο πως αν γίνει μέτρηση το Μάιο, δε γίνεται να στέλνει ο πάροχος το λογαριασμό τον Φλεβάρη του άλλου έτους. 1
teopanta1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Παιδιά επειδή έχω μείνει λίγο πίσω πιο είναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα για αέριο;
Amlet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Απαντηση της ΔΕΗ στην καταγγελια μου εκανα στην ΡΑΕ: Κύριε ΧΧΧ, Σε απάντηση της υπ’ αριθμό ΧΧΧ ηλεκτρονικής αναφοράς, σχετικά με την απόδοση της επιδότησης ΔΕΠΑ για την παροχή με αριθμό ΗΚΑΣΠ ΧΧΧ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατόπιν σχετικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι: Η παροχή δεν δικαιούται να λάβει την επιδότηση ΔΕΠΑ. Η επιδότηση υπολογίζεται και αποδίδεται βάσει κριτηρίων και προϋποθέσεων όπως αυτά έχουν οριστεί από το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας. Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ Παταω Αποδοχη απαντησης και αιτημα προς ολοκληρωση ή Απορριψη απαντησης και Αποστολη νεου σχολιου? Εχω κανει ηδη κατεγγελια στο ΣτΚ εντωμεταξυ.
ekrepali Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Amlet είπε Παταω Αποδοχη απαντησης και αιτημα προς ολοκληρωση ή Απορριψη απαντησης και Αποστολη νεου σχολιου? Εχω κανει ηδη κατεγγελια στο ΣτΚ εντωμεταξυ. Aπόρριψη και επισύναψε (αν δε το έχεις κάνει ήδη) τα screenshots απ'την ιστοσελίδα τους που έγραφαν ότι η έκπτωση ΔΕΠΑ ισχύει για όλα τα τιμολόγια. Εκεί θα εστιάσεις κι όχι στο τι πραγματικά ισχύει και ποιος είναι υπεύθυνος (ΔΕΠΑ, Υπουργείο) για το μπάχαλο. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από ekrepali
tzitzikas2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δουλεύει σε σας σήμερα το ebill ΔΕΗ? Δεν βγάζει τις παροχές μου αέριο και ρεύμα, είναι κενή η σελίδα στην εφαρμογή σήμερα. Είναι απενεργοποιημένα και γκρι αχνό τα κουμπιά αέριο και ρεύμα. Δεν μπορείς να τα πατήσεις. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από tzitzikas2
tempo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 hour ago, tzitzikas2 said: Δουλεύει σε σας σήμερα το ebill ΔΕΗ? Δεν βγάζει τις παροχές μου αέριο και ρεύμα, είναι κενή η σελίδα στην εφαρμογή σήμερα. Είναι απενεργοποιημένα και γκρι αχνό τα κουμπιά αέριο και ρεύμα. Δεν μπορείς να τα πατήσεις. σε εμένα πριν απο λίγο δούλευε αλλά ψιλοσέρνονταν......
tzitzikas2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μίλησα και μου είπαν ότι κάνουν κάποια αναβάθμιση συστήματος. Λολ.!! Όλη η silicon valley εκεί μαζεύτηκε? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από tzitzikas2
dasnowy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν άρχισαν πάλι τις αναβαθμίσεις, ζήτω που καήκαμε. Λογαριασμός του χρόνου πάλι. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από dasnowy 1
ATmega Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Παρακάτω είναι η απάντηση της ΔΕΗ για το email που τους είχα στείλει σχετικά με την επιδότηση ΔΕΠΑ. Τους είχα στείλει και screenshots από το site τους με τις αλλαγές που είχαν κάνει. Ενώ έγραφαν ότι είναι για όλα τα πακέτα και μετά το άλλαξαν σε μόνο κυμαινόμενα. Αναφορά σε κείμενο Αγαπητέ κ. xxxxxxxxx, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η "έκπτωση ΔΕΠΑ" εφαρμόζεται σε οικιακούς καταναλωτές Φυσικού Αερίου και σε προϊόντα κυμαινόμενης τιμής. Για την παροχή Φυσικού Αερίου με ΗΚΑΣΠ xxxxxxxxxxx, έχετε επιλέξει το σταθερό προϊόν ΔΕΗ myHome GasControl», και κατά συνέπεια δεν μπορεί να εφαρμοστεί η σχετική έκπτωση. Καθ΄ όλη αυτή την περίοδο της πρωτοφανούς αύξησης στις διεθνείς τιμές ενέργειας, η ΔΕΗ είναι δίπλα σας και σας ενημερώνει για τις εξελίξεις στις τιμές τις ενέργειας και τις επιδοτήσεις του κράτους. Αναφορικά για την έκπτωση που παρέχει η ΔΕΠΑ Εμπορίας μπορείτε να δείτε την τρέχουσα ενημέρωση εδώ. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς... Μας κοροϊδεύουν κανονικότατα... 2
ekrepali Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, ATmega είπε Παρακάτω είναι η απάντηση της ΔΕΗ για το email που τους είχα στείλει σχετικά με την επιδότηση ΔΕΠΑ Θυμάσαι πότε τους είχες στείλει mail; Εγώ 1/3 και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση; edit: Άκυρο, μου απάντησαν κι εμένα το ίδιο ποίημα. Εγώ θα περιμένω να βγούνε κι οι επόμενοι 2 λογαριασμοί ώστε να τους αμφισβητήσω κι εκείνους και μετά που θα ξέρω ακριβώς το ποσό που μου χρωστάνε βάσει της κατανάλωσης, θα κάνω καταγγελία στον ΣτΚ. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από ekrepali 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις