Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ekrepali είπε

@thrileo1983 Για κάποιον που έχει μικρή κατανάλωση και καλή μόνωση, το 0.05 είναι υποφερτό δεδομένων των περιστάσεων. Εγώ με 0.05 δε πρόκειται να κάψω θέρμανση θέρμανση ούτως ή άλλως, πέρα απ'την αναγκαία κατανάλωση για να καλύψω το επίδομα θέρμανσης. Οπότε έχω τη πολυτέλεια να περιμένω λίγο...

Επίσης περιμένω να δω μήπως βγάλει καμιά ανακοίωση η ΔΕΠΑ Εμπορίας για πιθανές επιδοτήσεις και φέτος... μη πιαστούμε πάλι κώτσοι με το σταθερό. Εάν είχαν 2 χρόνια τώρα τη πολυτέλεια να μοιράζουν χρήμα στο κόσμο... εεε φαντάζομαι ότι φέτος θα προνόησαν να αγοράσουν ποσότητες αερίου όταν το TTF είχε πέσει στο 30.

Αν επιτρέπεται τι θέρμανση έχεις εναλλακτικά του αερίου? Γιατί ότι κάψεις άλλο  φέτος λογικά θα είναι χειρότερα. Για πετρέλαιο δεν συζητάμε υπάρχουν αναφορές ότι μπορεί να ξεκινήσει από 1,4€/lit, ξύλα ακριβά και φασαρία 85€ το κυβικό χύμα όχι στοιβαγμένα αγόρασα οξιά φέτος, ρεύμα θα ανέβει και αυτό καθώς 31/12 τελειώνουν οι κρατικές επιδοτήσεις. Νομίζω το αέριο είναι η καλύτερη επιλογή για φέτος.

Επιδότηση η ΔΕΠΑ δεν νομίζω να δώσει φέτος καθώς έχει πέσει πολύ η τιμή σε σχέση με.περιαυ.

Επεξ/σία από tzitzikas2
  • Like 1
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο ξυλοσομπες τζακια κτλ,μην καταστρεφετε τα πνευμονια σας,αν δεν εχετε λεφτα βαλτε δυο ρουχα παραπανω,μην καιτε ξυλα λες και ειμαστε στον μεσαιωνα

Το πετρελαιο θα ειναι στο 1.45 απο οτι λενε και λογω της αναταραχης στο Ισραηλ δεν προβλεπεται να πεσει αμεσα η τιμη του

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι ήταν να το αναφέρω, άνοιξα τον ασκό του Αιόλου. 😅 Λεπτομερή συζήτηση για θέρμανση σε άλλα topic όχι εδώ.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Αν επιτρέπεται τι θέρμανση έχεις εναλλακτικά του αερίου? Γιατί ότι κάψεις άλλο  φέτος λογικά θα είναι χειρότερα. Για πετρέλαιο δεν συζητάμε υπάρχουν αναφορές ότι μπορεί να ξεκινήσει από 1,4€/lit, ξύλα ακριβά και φασαρία 85€ το κυβικό χύμα όχι στοιβαγμένα αγόρασα οξιά φέτος, ρεύμα θα ανέβει και αυτό καθώς 31/12 τελειώνουν οι κρατικές επιδοτήσεις. Νομίζω το αέριο είναι η καλύτερη επιλογή για φέτος.

Επιδότηση η ΔΕΠΑ δεν νομίζω να δώσει φέτος καθώς έχει πέσει πολύ η τιμή σε σχέση με.περιαυ.

47 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο ξυλοσομπες τζακια κτλ,μην καταστρεφετε τα πνευμονια σας,αν δεν εχετε λεφτα βαλτε δυο ρουχα παραπανω,μην καιτε ξυλα λες και ειμαστε στον μεσαιωνα

Το πετρελαιο θα ειναι στο 1.45 απο οτι λενε και λογω της αναταραχης στο Ισραηλ δεν προβλεπεται να πεσει αμεσα η τιμη του

https://www.insomnia.gr/forums/topic/789005-σύγκριση-κόστους-θέρμανσης/

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Tι ήταν να το αναφέρω, άνοιξα τον ασκό του Αιόλου. 😅 Λεπτομερή συζήτηση για θέρμανση σε άλλα topic όχι εδώ.

εσύ φταις 😁

Δημοσ.

Bιαζεστε να χαλασει ο καιρος να αρχισουμε την συγκριση για φετος ? σας πληροφορω πως εχω γνωστο που χαιδευει την στρογγυλη μπαλα και μου ειπε με ακριβεια πως ο καιρος θα χαλασει οταν το πετρελαιο θερμανσης φτασει 2ε ακριβως και τα πελλετ 10ε ακριβως για να μπορω να κανω το εξελ ευκολα...γιατι με βασανιζουν τα δεκαδικα!

και επειδη αντλω τιμες ρευματος απο Κορακιο, δεν φτιαχνω εξελ πληρες αν δεν φτιαξει ρευμα κ μαλλον απο πρωτοχρονια κ μετα θα το κανει!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Specs είπε

Bιαζεστε να χαλασει ο καιρος να αρχισουμε την συγκριση για φετος ? σας πληροφορω πως εχω γνωστο που χαιδευει την στρογγυλη μπαλα και μου ειπε με ακριβεια πως ο καιρος θα χαλασει οταν το πετρελαιο θερμανσης φτασει 2ε ακριβως και τα πελλετ 10ε ακριβως για να μπορω να κανω το εξελ ευκολα...γιατι με βασανιζουν τα δεκαδικα!

και επειδη αντλω τιμες ρευματος απο Κορακιο, δεν φτιαχνω εξελ πληρες αν δεν φτιαξει ρευμα κ μαλλον απο πρωτοχρονια κ μετα θα το κανει!

σου απάντησα εκεί

με την ευκαιρία , δώσε λινκ με ένα excel που είχε ένα παλικάρι με τις ρυθμιζόμενες στο αέριο , το ξαναέχασα

Δημοσ.

τώρα πλέον έχει σημασία να μας θυμίσει κάποιος που βλέπουμε την "μέση" τιμή κάθε μήνα, δηλ. την τιμή που διαμορφώνεται για την χρέωση TTF κάθε μήνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tempo είπε

τώρα πλέον έχει σημασία να μας θυμίσει κάποιος που βλέπουμε την "μέση" τιμή κάθε μήνα, δηλ. την τιμή που διαμορφώνεται για την χρέωση TTF κάθε μήνα.

https://www.ice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5408202

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, korakios είπε

πήρε τον ανήφορο πάλι , ευκαιρία βρήκαν , @ekrepali σε βλέπω για επιστροφή στη λατρεμένη εταιρία 😂

Πφφφ,πόσο πήγε?

Να πάμε control λες εμείς τότε παλιού benefit? 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnnyman είπε

Πφφφ,πόσο πήγε?

19 λεπτά πριν, tsigpan είπε

1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59969306

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Πφφφ,πόσο πήγε?

5 λεπτά και ησυχάζεις. 

• Sad 1
Δημοσ.

Όσοι είστε στη ΔΕΗ με απλό αναλογικό μετρητή (όχι τηλεμέτρηση), λαμβάνετε πλέον έγκαιρα λογαριασμούς; Γιατί μέχρι και πέρυσι που έφυγα τιμολογούσαν με 2+ μήνες καθυστέρηση. Θυμάμαι πρόπερσι είχε γίνει καταμέτρηση 10/3 κι έβγαλαν λογαριασμό 27/5, μετά τη λήξη προθεσμίας του επιδόματος θέρμανσης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...