EchiDNA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PedroG είπε Παιδια εχω μπλεξει με ΔΕΗ φυσικο Αεριο και δε βρισκω ακρη ουτε με σφαιρες..... Ξερει κανεις ποτε εκδιδεται λογαριασμος ΦΑ απο την εν λογω κυρια και αν με παιρνει να υποβαλλω τα παραστατικα για επιδομα θερμανσης ΦΑ οταν με το καλο τα εκδωσει.... Εχω υποβαλλει αιτηση και ειμαι στους δικαιουχους επιδοματος αλλα δε ξερω αν θα εκδωσει καποια στιγμη η ΔΕΗ λογαριασμο και πως θα ενημερωθω! Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι 15/7/24. Επιλέξιμα είναι τα τιμολόγια από 1/10/23 μέχρι 31/3/24 Λογαριασμοί βγαίνουν με βάση τις μετρήσεις που γίνονται από την ΕΔΑ. 4 μετρήσεις το χειμώνα και μία το καλοκαίρι. Τόσοι είναι και οι λογαριασμοί που εκδίδονται από τη ΔΕΗ. Για το πότε γίνονται μετρήσεις στην περιοχή σου μπορείς να το αναζητήσεις στην σελίδα της ΕΔΑ https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/periodikotita-katametrisis-fysikou-aeriou/ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από EchiDNA 1
ekrepali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, PedroG said: Παιδια εχω μπλεξει με ΔΕΗ φυσικο Αεριο και δε βρισκω ακρη ουτε με σφαιρες..... Ξερει κανεις ποτε εκδιδεται λογαριασμος ΦΑ απο την εν λογω κυρια και αν με παιρνει να υποβαλλω τα παραστατικα για επιδομα θερμανσης ΦΑ οταν με το καλο τα εκδωσει.... Εχω υποβαλλει αιτηση και ειμαι στους δικαιουχους επιδοματος αλλα δε ξερω αν θα εκδωσει καποια στιγμη η ΔΕΗ λογαριασμο και πως θα ενημερωθω! Από πότε έχεις να λάβεις λογαριασμό και πόσες καταμετρήσεις έχουν μεσολαβήσει;
vali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Σήμερα με καλέσαν από ζενίθ να μου προτείνουν το Gas home fix σταθερό με 0.049 /kw και χωρίς ρήτρα. Το θέμα είναι ότι έκλεισα καταλάθος το τηλέφωνο και δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερα, ενώ και στο site της ζενίθ δεν αναφέρεται κάποιο σταθερό πρόγραμμα.
kkaragki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vali είπε Σήμερα με καλέσαν από ζενίθ να μου προτείνουν το Gas home fix σταθερό με 0.049 /kw και χωρίς ρήτρα. Το θέμα είναι ότι έκλεισα καταλάθος το τηλέφωνο και δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερα, ενώ και στο site της ζενίθ δεν αναφέρεται κάποιο σταθερό πρόγραμμα. Δε ξέρω για ποιο λόγο, αλλά το έχουν - καλά - κρυμμένο το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το έχουν μέσα στο "Gas Home Now" -> τέρμα κάτω "Εκπτώσεις και Λοιπές Χρεώσεις". Ή πιο εύκολα: Ειδικοί Όροι Σύμβασης Προμήθειας: GAS HOME NOW FIXED Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από kkaragki 1
korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vali είπε Σήμερα με καλέσαν από ζενίθ να μου προτείνουν το Gas home fix σταθερό με 0.049 /kw και χωρίς ρήτρα. Το θέμα είναι ότι έκλεισα καταλάθος το τηλέφωνο και δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερα, ενώ και στο site της ζενίθ δεν αναφέρεται κάποιο σταθερό πρόγραμμα. είναι στο excel , επίσης η τιμή που σου είπε είναι για double , αν την τσιμπήσεις χωρίς double με παζάρι πόσταρε
parlapipas25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, αυτή τη στιγμή είμαι στο benefit αορίστου χρόνου. Αν κάνω συμβόλαιο στο gas control δικαιούμαι τα 50 ευρώ δώρο;
The_Judas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Καλησπέρα, αυτή τη στιγμή είμαι στο benefit αορίστου χρόνου. Αν κάνω συμβόλαιο στο gas control δικαιούμαι τα 50 ευρώ δώρο; θεωρητικά ναι. αλλά καλύτερα ρώτα σε κατάστημα. εμένα μου είπαν ότι το δικαιούμαι. 1
korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Καλησπέρα, αυτή τη στιγμή είμαι στο benefit αορίστου χρόνου. Αν κάνω συμβόλαιο στο gas control δικαιούμαι τα 50 ευρώ δώρο; εξαρτάται καθαρά απο τον υπάλληλο που θα τύχεις ___________________________________ τσίμπησε η Ζενίθ στο Τ2 με 0,05681 , όποιος έχει τιμή Νοεμβρίου απο τη Φυσικό Αέριο ας ποστάρει (ακόμα Αύγουστο έχουν ....) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από korakios 1
PedroG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, ekrepali είπε Από πότε έχεις να λάβεις λογαριασμό και πόσες καταμετρήσεις έχουν μεσολαβήσει; Δεν έχω λάβει ποτέ λογαριασμό δεν ξέρω πόσο πληρώνω ποσο χρεώνεται και τι. Την επόμενη εβδομάδα κλείνω τρεις μήνες σύνδεση...
ekrepali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 8 hours ago, ekrepali said: Από πότε έχεις να λάβεις λογαριασμό και πόσες καταμετρήσεις έχουν μεσολαβήσει;
PedroG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, EchiDNA είπε Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι 15/7/24. Επιλέξιμα είναι τα τιμολόγια από 1/10/23 μέχρι 31/3/24 Λογαριασμοί βγαίνουν με βάση τις μετρήσεις που γίνονται από την ΕΔΑ. 4 μετρήσεις το χειμώνα και μία το καλοκαίρι. Τόσοι είναι και οι λογαριασμοί που εκδίδονται από τη ΔΕΗ. Για το πότε γίνονται μετρήσεις στην περιοχή σου μπορείς να το αναζητήσεις στην σελίδα της ΕΔΑ https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/periodikotita-katametrisis-fysikou-aeriou/ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Οπότε θα μου έρθει έντυπος λογαριασμός για τον Νοέμβριο.... θεωρητικά πρέπει να έχει αποσταλεί ήδη (1-15/11) αναφέρεται. Θα υπάρχει και dei.gr όμως κάποια πληροφορία η μόνο έντυπα;
parlapipas25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, The_Judas είπε θεωρητικά ναι. αλλά καλύτερα ρώτα σε κατάστημα. εμένα μου είπαν ότι το δικαιούμαι. 4 ώρες πριν, korakios είπε εξαρτάται καθαρά απο τον υπάλληλο που θα τύχεις ___________________________________ τσίμπησε η Ζενίθ στο Τ2 με 0,05681 , όποιος έχει τιμή Νοεμβρίου απο τη Φυσικό Αέριο ας ποστάρει (ακόμα Αύγουστο έχουν ....) Λοιπόν ανανέωσα σε gas control μέσω τηλεφώνου κι ο υπάλληλος μου είπε πως θα έχω κανονικά την έκπτωση.
korakios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Λοιπόν ανανέωσα σε gas control μέσω τηλεφώνου κι ο υπάλληλος μου είπε πως θα έχω κανονικά την έκπτωση. αν είναι ο ίδιος που θα ολοκληρώσει τη μετάβαση και πατήσει τα κουμπάκια που χρειάζονται τότε 99,99% θα πάρεις το δώρο (όχι έκπτωση) 1
NickTheMeat Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Οι κοντρολάδες το λιγουρεύεστε το benefit?
jt1973 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, NickTheMeat είπε Οι κοντρολάδες το λιγουρεύεστε το benefit? καλημερα , οχι γιατι βγαινει με την τωρινη τιμη στα 0,05211954 και ερχονται ιανουαριος και φεβρουαριος , κλτ. μετα θα παμε σε benefit 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις