Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ATmega είπε

Τον Οκτώβρη 23 άλλαξα το benefit και σε σταθερό control. Με την αλλαγή αυτή μου έδωσαν δώρο 50€ στον λογαριασμό. Τώρα τον Ιανουάριο 24 ξανά αλλάζω σε benefit και στον λογαριασμό που βγήκε σήμερα βλέπω ότι μου έδωσαν ξανά δώρο 50€. Αν φύγω για την elpedison (έχω γυρίσει το ρεύμα στην Elpedison με δώρο 100€) για να πάρω τα 120€ υπάρχει περιπτώσει να μου ζητήσει πίσω η ΔΕΗ τα δώρα? 

ωπ , νάτος ο πρώτος αεροτουρίστας,

μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει πίσω δώρα η ΔΕΗ

φυσικά και υπάρχει περίπτωση στα πλαίσια των πιθανοτήτων

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

ωπ , νάτος ο πρώτος αεροτουρίστας,

μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει πίσω δώρα η ΔΕΗ

φυσικά και υπάρχει περίπτωση στα πλαίσια των πιθανοτήτων

Πλέον ο κόσμος δεν θα ζει με επιδόματα τύπου ΚΕΑ, αλλά με τα δώρα από τις εταιρείες Φ.Α....

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ATmega είπε

Τον Οκτώβρη 23 άλλαξα το benefit και σε σταθερό control. Με την αλλαγή αυτή μου έδωσαν δώρο 50€ στον λογαριασμό. Τώρα τον Ιανουάριο 24 ξανά αλλάζω σε benefit και στον λογαριασμό που βγήκε σήμερα βλέπω ότι μου έδωσαν ξανά δώρο 50€. Αν φύγω για την elpedison (έχω γυρίσει το ρεύμα στην Elpedison με δώρο 100€) για να πάρω τα 120€ υπάρχει περιπτώσει να μου ζητήσει πίσω η ΔΕΗ τα δώρα? 

Ωραίος τρόπος να βγάζεις λεφτά.....

Να ρωτήσω δίνει η elpedison επιδότηση για ρεύμα ή φυσικό αέριο με τι προϋποθέσεις?

Δημοσ.
2 hours ago, cabamaru4 said:

Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς είμαι και εγώ από αυτούς που πίστεψα ότι με σταθερότητα στη ΔΕΗ θα ναι όλα καλά , αλλά βλέπω ότι έχει πέσει στη μισή τιμή. Μήπως τελικά να πάω από Gas control σε benefit? Το έχει κάνει κανείς; γιατί βλέπω τώρα τελευταία ότι πολλοί δεν μπορούν. 

4 hours ago, ekrepali said:

Τηλεφωνικά, για να κρατήσεις το όνομα του υπαλλήλου που σου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα (θεωρητικά ηχογραφούνται οι κλήσεις). Αν πέσεις σε υπάλληλο που σου πει ότι ισχύει η ρήτρα, κλείσε... σημείωσε το όνομα του σε μαύρη λίστα, και ξανακάλεσε μέχρι να βρεις κάποιον που να σου πει ότι δεν έχει ρήτρα.

Δημοσ.
Στις 30/11/2023 στις 8:38 ΜΜ, HERTHAN είπε

Aφηνω μονο αυτο εδω και φευγω.:ph34r:

image.png.98e93e6be9b3d64d71854ba5053c9551.png

Μετα απο 45 μερες αφηνω αυτο εδω και ξαναφευγω.....:ph34r:

image.png.fe5af35b07a13af900ec1e84e99c85bc.png

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μετα απο 45 μερες αφηνω αυτο εδω και ξαναφευγω.....:ph34r:

image.png.fe5af35b07a13af900ec1e84e99c85bc.png

Μία χαρά. Τα ίδια με μένα. Τώρα πάμε elpedison? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ATmega είπε

Μία χαρά. Τα ίδια με μένα. Τώρα πάμε elpedison? 

Οχι τωρα σκεφτομαι να βαλω βερμουδα κοντομανικο και καλοκαιρινες παντοφλες να βαλω τον θερμοστατη στο 28 γιατι θα χασω το επιδομα θερμανσης ετσι οπως παμε.:P

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οχι τωρα σκεφτομαι να βαλω βερμουδα κοντομανικο και καλοκαιρινες παντοφλες να βαλω τον θερμοστατη στο 28 γιατι θα χασω το επιδομα θερμανσης ετσι οπως παμε.:P

Μην το γελάς αδερφέ. Ήδη ανέβασα θερμοστάτη στο 22 και μάλλον θα πάει στο 23. Δεν έχω κάψει ούτε το 20% που μέγιστου επιδοτούμενου ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1517 kwh (131 m3) κατανάλωση με ποσό λογαριασμού 121 Ευρώ με Gas Control, δίνει τιμή με όλα μέσα (ΦΠΑ, ρυθμιζόμενες χρεώσεις, δίκτυα διανομής κτλ) 0,07976 Ευρώ/kwh.

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nlogginidis είπε

Μην το γελάς αδερφέ. Ήδη ανέβασα θερμοστάτη στο 22 και μάλλον θα πάει στο 23. Δεν έχω κάψει ούτε το 20% που μέγιστου επιδοτούμενου ακόμα.

Ήδη με το που είδα το ποσό του λογαριασμού απο το 20,5 που το είχα το πήγα 21 για πρώτη φορά.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, korakios είπε

αν τους ψήσεις να σου δώσουν αυτά που δίνει το double fix της ελπέ θα ήταν καλή φάση , έπρεπε να τα κάνεις τότε μιας και έχεις τόσο μικρή κατανάλωση αερίου

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-fix_133072/

δλδ 120€ στο λογαριασμό + 60€ δωροκάρτα + 20€ κουπόνι Σκλαβενίτη το λιγότερο (μιας και ήδη κάτι πήρες στο ρεύμα)

ιδανικά + 60€ δωροκάρτα + 2ο κουπόνι επιπλέον απο τα παραπάνω

απο θεμα τιμης κιλοβατορας συμφερει? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gadgetakias88 είπε

απο θεμα τιμης κιλοβατορας συμφερει? 

όχι μιας και η χοντρική πέφτει και τα κυμαινόμενα είναι καλύτερα , αλλά έχεις μικρή κατανάλωση , ίσως να τσεκάρεις το smart αν έχεις σκοπό να την κάνεις σε φθηνό για μεγάλες καταναλώσεις

(χωρίς δέσμευση δλδ)

Δημοσ.

Εμενα παλι , απο 21/11 μέχρι 20 / 01 βγηκε 200 ευρω !!! Τι διαολο εκαψα με 20 και βαθμους εξω ??

Θα περιμενω να βγει το pdf

• Confused 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, 

Μόλις έλαβα e-mail από τη ΔΕΗ, όπου αναγράφει πως στα κυμαινόμενα προϊόντα αερίου δεν εφαρμόζεται ρήτρα αποχώρησης. 

Είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα που πήγε σε όλους ή το έστειλαν σε εμένα λόγω προηγούμενης σχετικής επικοινωνίας; 

(Ξεκινά με την προσφώνηση "Αγαπητέ πελάτη" και όχι με το όνομά μου) 

Παραθέτω το ιστορικό για να γίνω κατανοητός. 

Είμαι στο παλιό Benefit, με 30% έκπτωση και αναφορά ρήτρας στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει. 

Με κάλεσαν για μεταφορά στο σταθερό και αρνήθηκα. Επ'ευκαιρίας ρώτησα για ρήτρα αποχώρησης στο πρόγραμμά μου και τηλεφωνικά μου απάντησαν πως η ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό μου ισχύει κανονικά. 

Επειτα έλαβα το παραπάνω μειλ! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...