korakios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Κατάλαβαν από τη ΔΕΗ ότι θα πάρω 50αρια δίχως αύριο με αυθημερόν αν γινόταν αλλαγές και το κόψανε , πάει και της ΕΛΠΕ άρα πάει και ο τουρισμός …. 1
aenaos15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Στις 22/2/2024 στις 11:05 ΜΜ, tbaklatzis είπε 80 τετραγωνικά μεζονέτα… μήπως έχει βλάβη το ρολόι ή το μπόιλερ; Για αντιστοχη μεζονετα ανατολικα της θεσσαλονικης και σταθερη θερμοκρασια 21ο , η καταναλωση ειναι για τον ιανουαριο στις 1300 kWh. Οποτε θα σου ελεγα να ψαξεις λιγο μηπως εχεις καποιο προβλημα. 1
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 12 hours ago, korakios said: Κατάλαβαν από τη ΔΕΗ ότι θα πάρω 50αρια δίχως αύριο με αυθημερόν αν γινόταν αλλαγές και το κόψανε , πάει και της ΕΛΠΕ άρα πάει και ο τουρισμός …. Tης ΔΕΗ πιστεύω ότι κάηκε από εδώ... τόσοι που πήραμε τηλέφωνο για τράμπες. Η Elpedison το 50άρικο το είχε σαν προσφορά promo feb, μάλλον παρόμοιο με του αγ. βαλεντίνου στο ρεύμα... δε νομίζω να το κρατούσαν συνέχεια. Ίσως βγάλουν ξανά τη περίοδο του Πάσχα, οπότε πάμε εκεί και μετά μια τράμπα σε ΗΡΩΝ το καλοκαίρι.
NIKELPE Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους επειδή δεν παρακολουθούσα το topic λόγω το ότι είμαι από τον Οκτώβρη στο gas control (12 μήνη δέσμευση)και έχω χάσει επεισόδια το ακριβώς παίζει με αλλαγή προγράμματος.δωρων κλπ; Ευχαριστώ
alejsalonica Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Ως μοναχικός cowboy νιώθω που έμεινα στο σταθερό της ΔΕΗ...
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, NIKELPE said: Καλησπέρα σε όλους επειδή δεν παρακολουθούσα το topic λόγω το ότι είμαι από τον Οκτώβρη στο gas control (12 μήνη δέσμευση)και έχω χάσει επεισόδια το ακριβώς παίζει με αλλαγή προγράμματος.δωρων κλπ; Ευχαριστώ 7 minutes ago, alejsalonica said: Ως μοναχικός cowboy νιώθω που έμεινα στο σταθερό της ΔΕΗ... Το δώρο στο benefit καταργήθηκε οπότε ξεχάστε το. Όσο για την αλλαγή... παίρναμε τηλέφωνο τη ΔΕΗ για αλλαγή σε benefit, μέχρι να πέσουμε σε υπάλληλο που να μας πει ότι η αλλαγή είναι αζημίως. Όντως βγήκανε λογαριασμοί δε χρεωθήκαμε ρήτρα. Επίσης το benefit δεν έχει ρήτρα αποχώρησης, ανεξαρτήτως τι όρους θα αποστείλουν (παλιούς ή καινούργιους). Τα κυμαινόμενα δεν έχουν ρήτρα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 6 ώρες πριν, ekrepali είπε Tης ΔΕΗ πιστεύω ότι κάηκε από εδώ... τόσοι που πήραμε τηλέφωνο για τράμπες. Η Elpedison το 50άρικο το είχε σαν προσφορά promo feb, μάλλον παρόμοιο με του αγ. βαλεντίνου στο ρεύμα... δε νομίζω να το κρατούσαν συνέχεια. Ίσως βγάλουν ξανά τη περίοδο του Πάσχα, οπότε πάμε εκεί και μετά μια τράμπα σε ΗΡΩΝ το καλοκαίρι. Ναι αλλά μου χάλασε τα πλάνα για εβδομαδιαία παραμονή στη ΔΕΗ ανάμεσα από Ηρων και ΕΛΠΕ 1
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 2 minutes ago, korakios said: Ναι αλλά μου χάλασε τα πλάνα για εβδομαδιαία παραμονή στη ΔΕΗ ανάμεσα από Ηρων και ΕΛΠΕ Σε μια κουταλιά νερό πνίγνεσαι. βάλε control να πάρεις το 50άρικο, μετά αζημίως αλλαγή σε benefit και μετά elpedison. 🤣 1
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Σε μια κουταλιά νερό πνίγνεσαι. βάλε control να πάρεις το 50άρικο, μετά αζημίως αλλαγή σε benefit και μετά elpedison. 🤣 Μπα , το 50ρικο δεν επαρκεί από τη στιγμή που θα πρέπει να μιλήσω με τους επιστήμονες της ΔΕΗ . Ηλεκτρονικά δεν υπάρχει η εταιρία , άρα χλωμό , κάντε εσυ πρώτα 😁
ekrepali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 5 minutes ago, korakios said: Μπα , το 50ρικο δεν επαρκεί από τη στιγμή που θα πρέπει να μιλήσω με τους επιστήμονες της ΔΕΗ . Ηλεκτρονικά δεν υπάρχει η εταιρία , άρα χλωμό , κάντε εσυ πρώτα 😁 Εγώ θα περιμένω τη volton μήπως βγάλει πρόγραμμα με δωρεάν 500 κυβικά. 😆 2
energy52 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δε ξερω τι λετε εσεις..εγω βλεπω πως η αλλαγη παροχου στο αεριο δεν ειναι οπως στο ρευμα.. κι εξηγουμαι..Φαινομαι Ελπε απο 22/01 κατι που επιβεβαιωνει και η Ελπεντισον αλλα και η Δεδα..Ομως ο καιρος περναει και πουθενα να φανει η παροχη ΦΑ στο myelpedison..Μιλαω με εξ.πελατων α μου λεει δεν εχει στειλει ακομη μετρησεις η Δεδα για να ενεργοποιηθειται, πρεπει να τους παρετε τηλ να στειλουν μετρησεις.. Εδω δεν ξερω αν η ασυννενοησια εχει να κανει με την εταιρεια συνεργατη της Ελπε στην οποια εκανα τη συμβαση.. Στα καπακια ερχεται ο λογαριασμος απο τον προηγουμενο παροχο Φ.Αεριο ο οποιος εχει καταναλωση για ολο τον Ιανουαριο εκκαθαριστικος κατι που δειχνει οτι αυτοι συνεχιζουν κ με βλεπουν πελατη, γιατι αλλιως θα με ειχαν χρεωσει μεχρι 22/01 που περασα στην Ελπε τα λεω καλα;; Τωρα τηλ. απο Δευτερα στην /Δεδα να δω αν θα βγαλω ακρη... Αναρωτιεμαι..Η μετρηση που στελνουμε στον παροχο δεν λαμβανεται υπ οψιν; 1
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, energy52 είπε Δε ξερω τι λετε εσεις..εγω βλεπω πως η αλλαγη παροχου στο αεριο δεν ειναι οπως στο ρευμα.. κι εξηγουμαι..Φαινομαι Ελπε απο 22/01 κατι που επιβεβαιωνει και η Ελπεντισον αλλα και η Δεδα..Ομως ο καιρος περναει και πουθενα να φανει η παροχη ΦΑ στο myelpedison..Μιλαω με εξ.πελατων α μου λεει δεν εχει στειλει ακομη μετρησεις η Δεδα για να ενεργοποιηθειται, πρεπει να τους παρετε τηλ να στειλουν μετρησεις.. Εδω δεν ξερω αν η ασυννενοησια εχει να κανει με την εταιρεια συνεργατη της Ελπε στην οποια εκανα τη συμβαση.. Στα καπακια ερχεται ο λογαριασμος απο τον προηγουμενο παροχο Φ.Αεριο ο οποιος εχει καταναλωση για ολο τον Ιανουαριο εκκαθαριστικος κατι που δειχνει οτι αυτοι συνεχιζουν κ με βλεπουν πελατη, γιατι αλλιως θα με ειχαν χρεωσει μεχρι 22/01 που περασα στην Ελπε τα λεω καλα;; Τωρα τηλ. απο Δευτερα στην /Δεδα να δω αν θα βγαλω ακρη... Αναρωτιεμαι..Η μετρηση που στελνουμε στον παροχο δεν λαμβανεται υπ οψιν; Μάλλον από ΔΕΔΑ έγινε η πατάτα και δε στείλανε ούτε στον προηγούμενο πάροχο ούτε τις μετρήσεις στον νέο Ανοιξε στο myrae αίτημα\τα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2024 από korakios
energy52 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τώρα, korakios είπε Μάλλον από ΔΕΔΑ έγινε η πατάτα και δε στείλανε ούτε στον προηγούμενο πάροχο ούτε τις μετρήσεις στον νέο Ανοιξε στο myrae αίτημα\τα Αρα μεχρι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ που ειμαστε τελος Φλεβαρη με τιμολογει κανονικα το ΦΑ κι οχι η Ελπεντισον;; Θα μιλησω με Δεδα κι αν δε βγαλω ακρη ναι θα ανοιξω αιτημα μετα.. Αλλα korakios ξερεις τι σκεφτηκα; μηπως με συμφερει αυτη η πατατα; γιατι στη ΦΑ εχω -ειχα κυμενομενο, ενω Ελπε ειναι (ηταν..) το γνωστο σταθερο (0.055) με τα δωρα..Οποτε εφυγε ο χειμωνας με κυμενομενο..😉
magdalhnh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Όταν είχα πάει πρώτη φορά στη ΔΕΗ, με προηγούμενο πάροχο την ΦΑ, ο πρώην μου έστελνε λογαριασμούς έως και 6 μήνες μετά. Είχα πάρει 10 τηλ μέχρι να τελειώνει αυτή η ιστορία και να βγει ο τελικός και με έγραφαν κανονικά. Κοίτα μη φταίει η ΦΑ τελικά. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2024 10 ώρες πριν, aenaos15 είπε Για αντιστοχη μεζονετα ανατολικα της θεσσαλονικης και σταθερη θερμοκρασια 21ο , η καταναλωση ειναι για τον ιανουαριο στις 1300 kWh. Οποτε θα σου ελεγα να ψαξεις λιγο μηπως εχεις καποιο προβλημα. Γιατι είσαι confused korakios? Τι σε απασχολεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις