Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι νέος οδηγός και  θα 'θελα να ρωτήσω κάτι πάνω στους μονόδρομους. Οι μικροί δρόμοι που χωράνε μόνο ένα αμάξι, είναι πάντα μονόδρομοι ή υπάρχει περίπτωση να είναι διπλής κατεύθυνσης (Να μπορείς δηλαδή να τους διαβείς και από τις δύο μεριές)

Δημοσ.

Αν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι μονοδρομος.

Αν δεν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι οποιος προλαβει.

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι μονοδρομος.

Αν δεν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι οποιος προλαβει.

ποιο σημα ειναι αυτο?

Δημοσ.

Θα ορκιζομουν οτι ειχε ανοιξει ενα ολοιδιο θεμα πριν 2-3 μερες.

@Stephen_giourson Δυστυχως στο ελλαδισταν  αυτο που ρωτας ειναι πολυ συχνο.

Και οχι μονο ειναι στενοι οι δρομοι που ειναι διπλης,αλλα εχουμε και κατι καθυστερημενους που πανε και παρκαρουν κιολας.

Να θυμασαι πως οταν συναντας αυτοκινητο σε στενο δρομο,αυτος που εχει εμποδιο ( παρκαρισμενο στη μερια του ) οφειλει να παραχωρησει προτεραιοτητα.
Θεωρητικα παντα,στην πραξη ειναι οποιος προλαβει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ποιο σημα ειναι αυτο?

image.png.eb19a0e45cf0c8cb7a1bba1f5d105c5d.png

(Δεν το ειπε σωστα, αλλα αν ειναι μονοδρομος θα εχει σε μια απο τις 2 μεριες το παραπανω)

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ποιο σημα ειναι αυτο?

Αν θυμαμαι καλα ενα στρογγυλο κοκκινο με μια οριζοντια λευκη παυλα.

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

image.png.eb19a0e45cf0c8cb7a1bba1f5d105c5d.png

(Δεν το ειπε σωστα, αλλα αν ειναι μονοδρομος θα εχει σε μια απο τις 2 μεριες το παραπανω)

Ναι αυτο ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1614806194_.png.126c3cba453ce35f831889f9886bea51.png

2 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε

Καλησπέρα είμαι νέος οδηγός και  θα 'θελα να ρωτήσω κάτι πάνω στους μονόδρομους. Οι μικροί δρόμοι που χωράνε μόνο ένα αμάξι, είναι πάντα μονόδρομοι ή υπάρχει περίπτωση να είναι διπλής κατεύθυνσης (Να μπορείς δηλαδή να τους διαβείς και από τις δύο μεριές)

πες μου από που περνάς να μην πηγαίνω εγώ :lol:  https://simata.gr/category/3/page/21

https://www.odosimansi.gr/product-category/πινακίδες/πινακίδες-σήμανσης-κοκ/πληροφοριακές-πινακίδες/?product-page=2

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα μονης κατευθυνσης ειναι και αν εχει τετοιο σημα (ή παρομοιο)

Page 13 – Vianet - ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Αυτο ειναι υποχρεωτικη πορεια ευθεια (με λιγα λογια απαγορευεται η αναστροφη η η στροφη), καμια σχεση με μονοδρομο.

• Like 1
Δημοσ.

Το απαγορευτικο μου βαλατε δεν το βλεπει αυτος που παει κανονικα στην πορεια του. Σημα οτι εισαι σε μονοδρομο δεν υπαρχει. Μπορεί να υπάρχει στο βιβλιο του κωδικα αλλα στον δρομο δεν θα το δειτε ποτε. Το μπλε βελος ειναι υποχρεωτικη πορεια. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Το απαγορευτικο μου βαλατε δεν το βλεπει αυτος που παει κανονικα στην πορεια του. Σημα οτι εισαι σε μονοδρομο δεν υπαρχει. Μπορεί να υπάρχει στο βιβλιο του κωδικα αλλα στον δρομο δεν θα το δειτε ποτε. Το μπλε βελος ειναι υποχρεωτικη πορεια. 

Σήμα υπάρχει.Είναι αύτο που έβαλα σε φωτό.Και το έχω δει αρκετές φορές σε μονόδρομους.Υποχρεωτική πορεία είναι το βέλος σε μπλέ κύκλο.

2 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Σήμα υπάρχει.Είναι αύτο που έβαλα σε φωτό.Και το έχω δει αρκετές φορές σε μονόδρομους.Υποχρεωτική πορεία είναι το βέλος σε μπλέ κύκλο.

image.png.934d1792c814280cbc10854c03b8956d.png

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...