Stephen_giourson Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα είμαι νέος οδηγός και θα 'θελα να ρωτήσω κάτι πάνω στους μονόδρομους. Οι μικροί δρόμοι που χωράνε μόνο ένα αμάξι, είναι πάντα μονόδρομοι ή υπάρχει περίπτωση να είναι διπλής κατεύθυνσης (Να μπορείς δηλαδή να τους διαβείς και από τις δύο μεριές)
Salvation81 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Κουρτινα νουμερο 2....Δυστυχως στο Ελλαδα υπαρχουν απειροι τετοιοι.... 1
HERTHAN Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Αν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι μονοδρομος. Αν δεν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι οποιος προλαβει. 2
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δηλαδή εσυ οδηγείς ανάλογα την χωριτηκοτητα του δρόμου;
basilis_k6 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι μονοδρομος. Αν δεν υπαρχει σημα οτι ειναι μονοδρομος τοτε ειναι οποιος προλαβει. ποιο σημα ειναι αυτο?
StamTheMan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Θα ορκιζομουν οτι ειχε ανοιξει ενα ολοιδιο θεμα πριν 2-3 μερες. @Stephen_giourson Δυστυχως στο ελλαδισταν αυτο που ρωτας ειναι πολυ συχνο. Και οχι μονο ειναι στενοι οι δρομοι που ειναι διπλης,αλλα εχουμε και κατι καθυστερημενους που πανε και παρκαρουν κιολας. Να θυμασαι πως οταν συναντας αυτοκινητο σε στενο δρομο,αυτος που εχει εμποδιο ( παρκαρισμενο στη μερια του ) οφειλει να παραχωρησει προτεραιοτητα. Θεωρητικα παντα,στην πραξη ειναι οποιος προλαβει. 1
SabotazNic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ποιο σημα ειναι αυτο? (Δεν το ειπε σωστα, αλλα αν ειναι μονοδρομος θα εχει σε μια απο τις 2 μεριες το παραπανω) Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από SabotazNic
HERTHAN Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ποιο σημα ειναι αυτο? Αν θυμαμαι καλα ενα στρογγυλο κοκκινο με μια οριζοντια λευκη παυλα. 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε (Δεν το ειπε σωστα, αλλα αν ειναι μονοδρομος θα εχει σε μια απο τις 2 μεριες το παραπανω) Ναι αυτο ειναι.
SabotazNic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Βασικα μονης κατευθυνσης ειναι και αν εχει τετοιο σημα (ή παρομοιο)
hp8 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε Καλησπέρα είμαι νέος οδηγός και θα 'θελα να ρωτήσω κάτι πάνω στους μονόδρομους. Οι μικροί δρόμοι που χωράνε μόνο ένα αμάξι, είναι πάντα μονόδρομοι ή υπάρχει περίπτωση να είναι διπλής κατεύθυνσης (Να μπορείς δηλαδή να τους διαβείς και από τις δύο μεριές) πες μου από που περνάς να μην πηγαίνω εγώ https://simata.gr/category/3/page/21 https://www.odosimansi.gr/product-category/πινακίδες/πινακίδες-σήμανσης-κοκ/πληροφοριακές-πινακίδες/?product-page=2 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από hp8 1
KoreanW Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Βασικά μονόδρομος είναι αυτό μετά δεν έχει επιστροφή και το άλλο είναι ότι δεν επιτρέπεται το νίτρο
Salvation81 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βασικα μονης κατευθυνσης ειναι και αν εχει τετοιο σημα (ή παρομοιο) Αυτο ειναι υποχρεωτικη πορεια ευθεια (με λιγα λογια απαγορευεται η αναστροφη η η στροφη), καμια σχεση με μονοδρομο. 1
giorgosvet Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Αυτο δείχνει ότι μπαίνεις σε μονόδρομο.Ειναι τετράγωνο. Κοντα έπεσες πάντως 1
basilis_k6 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Το απαγορευτικο μου βαλατε δεν το βλεπει αυτος που παει κανονικα στην πορεια του. Σημα οτι εισαι σε μονοδρομο δεν υπαρχει. Μπορεί να υπάρχει στο βιβλιο του κωδικα αλλα στον δρομο δεν θα το δειτε ποτε. Το μπλε βελος ειναι υποχρεωτικη πορεια. 1
giorgosvet Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Το απαγορευτικο μου βαλατε δεν το βλεπει αυτος που παει κανονικα στην πορεια του. Σημα οτι εισαι σε μονοδρομο δεν υπαρχει. Μπορεί να υπάρχει στο βιβλιο του κωδικα αλλα στον δρομο δεν θα το δειτε ποτε. Το μπλε βελος ειναι υποχρεωτικη πορεια. Σήμα υπάρχει.Είναι αύτο που έβαλα σε φωτό.Και το έχω δει αρκετές φορές σε μονόδρομους.Υποχρεωτική πορεία είναι το βέλος σε μπλέ κύκλο. 2 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Σήμα υπάρχει.Είναι αύτο που έβαλα σε φωτό.Και το έχω δει αρκετές φορές σε μονόδρομους.Υποχρεωτική πορεία είναι το βέλος σε μπλέ κύκλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις