savageGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Teclast P20HD SC9863A Octa Core 4GB RAM 64GB ROM 10.1" 1920*1200 Dual 4G LTE Android 10 Tablet - EU Version **BANGGOOD* 102€ ΜΕ EU SHIPPING Με 102€ με EU είναι μια καλή περίπτωση....το μόνο αρνητικό η CPU που είναι εφάμιλλη Qualcomm Snapdragon 429 https://www.banggood.com/Teclast-P20HD-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-10_1-inch-1920+1200-Dual-4G-LTE-Android-10-Tablet-p-1707721.html?cur_warehouse=HK Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από matrixxx αφαιρεση referral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Netflix HD? Edit, θυμήθηκα πως έχει ξαναμπεί και παλαιότερα η προσφορά και είχαμε πει πως δεν έχει HD στο νετφλιξ, οπότε άκυρη η ερώτηση! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από hasiotis_john 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Τι λέει αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 108,41 βγαινει σ εμενα μαζι με μεταφορικα. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2020 από matrixxx αφαιρεση referral video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, hasiotis_john είπε Netflix HD? Κ εγώ ψάχνω Κινέζο tablet που να παίζει κανονικά netflix HD.. Αν κανένας ξέρει 100% ας μας πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δοκιμάστε κωδικό Email5 . Κόβει 5,73€ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savageGR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 102.68 εμένα με κουπόνι που εχει για αγορες πανω απο 40 ευρω στο banggood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 To είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο. Για τα λεφτά του είναι σούπερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, moumos είπε To είχα αγοράσει τον Σεπτέμβριο. Για τα λεφτά του είναι σούπερ. παιζει ανετα 1080 βιντεο φιλε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχω νετφλιξ αλλά στο youtube παίζει συνεχώς σε 1080 ανάλυση κ η εικόνα είναι κρύσταλλο λόγω ips. Δεν έχει θέμα με αποσυνδέσεις κ σήμα wifi όπως παλιότερα μοντέλα της teclast, η μπαταρία είναι επαρκής, έχει type c θύρα φόρτισης. Δεν έχω κανένα παράπονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirospatra1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Έχει κάποιος άποψη για αυτό του τίτλου και το Teclast M40 6GB RAM 128GB ROM που παίζει λίγο παραπάνω στα χρήματα? Το θέλω για το μικρό για παιχνίδια. Ή κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα ή λίγο παραπάνω? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fistikis13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Με χρήση πόντων Βanggood (1700 περίπου) πέφτει στα 94 ευρώ !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Εμένα δέχεται 1890 πόντους και βγαίνει Total: 92,94€ Καλή τιμούλα νομίζω αλλά το σκέφτομαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, kanari είπε Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Εμένα δέχεται 1890 πόντους και βγαίνει Total: 92,94€ Καλή τιμούλα νομίζω αλλά το σκέφτομαι... ακριβως το ιδιο! μονο το place order εχει μεινει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Διαβαζοντας μερικα ριβιους, οκ για 100ευρω μπορει και να αξιζει, οριακα ομως. Αργο (πολυ) storage, σχετικα αδυναμο επεξεργαστης/GPU set, χαλια ηχειακια κλπ. Καλη οθονη σχετικα, αλλα ολα τα προηγουμενα δειχνουν οτι ειναι στην κατηγορια των 100€ ειδικα οταν δεν ειναι κατι πιο επωνυμο. https://www.notebookcheck.net/Teclast-P20HD-hands-on-Not-perfect-but-certainly-a-great-Android-10-tablet-for-its-price.503739.0.html αποσπασματα κυριως για τα μειον του: At the end of the entire process, I discovered that a few apps failed to install. One of these apps was AnTuTu, most likely due to its lack of support for the UNISOC SC9863A processor. However, I ran the UL Procyon AI Inference Benchmark and achieved a score of 2,679 points, which might not be that bad since the Samsung Galaxy S10+ got 4,317 points and the Huawei Mate 20 Pro managed 4,610. To conclude this part about benchmarking, I also have to mention that the highest-scoring device listed in the aforementioned benchmark is the Google Pixel 4 loaded with Android 11, a device that amassed 10,923 points. Thankfully, I was also able to run Geekbench 5 on this tablet, so here you have the scores: 155 single-core and 785 multi-core points. In both cases, we are talking about very poor scores. However, I found games loaded painfully slowly when compared to my phone. On the other hand, the stereo speakers have excellent volume and perform well when used in audio chatting apps, but they fail to deliver anything decent when it comes to music or movies. Before drawing to a conclusion, I should mention the painfully slow charging when using the provided cable and charger: It took me over 3 hours and 30 minutes to go from 1% to 100%. Sadly, the built-in stereo speakers perform below expectations in most scenarios, and the cameras... let's just forget about the cameras. The cameras are a corner that had to be cut to deliver so much of a tablet for so little cash. _____________________________________ Το πηρε δωρεαν για να το δοκιμασει. Λεει οτι για 100ευρω ειναι οκ βεβαια. Αλλα μην νομιζει κανεις με βαση τα χαρακτηριστικα του οτι "ειναι" για παραπανω. Προσπερνω αν και ψαχνω για δεκαρι. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα