Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειώνει ο χρόνος και η πλατφόρμα ακόμη δεν είναι έτοιμη...

Τι θα κάνουμε;

Γνωρίζετε αν έχει πάρει παράταση η κατάθεση, όπως και η πληρωμή των τελών;

Εμένα λήγει και το ΚΤΕΟ 7/1 οπότε θεωρητικά έχει ισχύ μέχρι 14/1 άρα και μέχρι τότε θα μπορώ να καταθέσω (αν ισχύει η παράταση). Θα έχει ανοίξει όμως η πλατφόρμα μέχρι τότε;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οχι δεν εχει παραταση ακομα.

Δεν είσαι ενημερωμένος, και τα τέλη κυκλοφορίας και η κατάθεση πινακίδων (ώστε να μην υπάρξει υποχρέωση πληρωμής τελών του 2021) έχουν πάρει παράταση έως τέλη Φλεβάρη.

6 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Εμένα λήγει και το ΚΤΕΟ 7/1 οπότε θεωρητικά έχει ισχύ μέχρι 14/1 άρα και μέχρι τότε θα μπορώ να καταθέσω (αν ισχύει η παράταση). Θα έχει ανοίξει όμως η πλατφόρμα μέχρι τότε;

Μην μπερδεύεσαι, η ισχύ του δελτίου σου δεν είναι μέχρι 14/1, είναι μέχρι 7/1, αν δεν θέλεις να φορτωθείς με πρόστιμο για όταν κάνεις άρση τότε μέχρι 7 μπορείς να κάνεις ακινησία.

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν είσαι ενημερωμένος, και τα τέλη κυκλοφορίας και η κατάθεση πινακίδων (ώστε να μην υπάρξει υποχρέωση πληρωμής τελών του 2021) έχουν πάρει παράταση έως τέλη Φλεβάρη.

Μην μπερδεύεσαι, η ισχύ του δελτίου σου δεν είναι μέχρι 14/1, είναι μέχρι 7/1, αν δεν θέλεις να φορτωθείς με πρόστιμο για όταν κάνεις άρση τότε μέχρι 7 μπορείς να κάνεις ακινησία.

Δεν μας δινεις και τι λινκ της απόφασης

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν μας δινεις και τι λινκ της απόφασης

Αν θέλεις την απόφαση μπορείς να ψάξεις να τη βρεις, εγώ μόνο λινκ άρθρου θα δώσω που με επιβεβαιώνει:

https://www.newsauto.gr/news/doro-2-mines-sta-teli-kikloforias-2021/

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν θέλεις την απόφαση μπορείς να ψάξεις να τη βρεις, εγώ μόνο λινκ άρθρου θα δώσω που με επιβεβαιώνει:

https://www.newsauto.gr/news/doro-2-mines-sta-teli-kikloforias-2021/

Οκ thanks

.

Τωρα για να καταλαβω αυτοι θα κυκλοφορούν 2 μήνες χωρίς να πληρώνουν τελη, και με τις ασφάλειες τι παίζει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οκ thanks

.

Τωρα για να καταλαβω αυτοι θα κυκλοφορούν 2 μήνες χωρίς να πληρώνουν τελη, και με τις ασφάλειες τι παίζει

Δεν έχει αλλάξει κάτι με τις ασφάλειες, αν σε διασταύρωση στοιχείων για εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων βρουν ότι είσαι ανασφάλιστος τότε θα σου επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο.

Ομοίως και με το προβλεπόμενο πρόστιμο + κυρώσεις αν μετά από έλεγχο της τροχαίας διαπιστωθεί πως το όχημα είναι ανασφάλιστο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δεν έχει αλλάξει κάτι με τις ασφάλειες, αν σε διασταύρωση στοιχείων για εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων βρουν ότι είσαι ανασφάλιστος τότε θα σου επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο.

Ομοίως και με το προβλεπόμενο πρόστιμο + κυρώσεις αν μετά από έλεγχο της τροχαίας διαπιστωθεί πως το όχημα είναι ανασφάλιστο.

Μαλλον δεν εγινα αντιληπτός

Καποιος που θα κατέθετε πινακιδες 31/12, τωρα παει τελος Φεβρουαρίου, αυτος προφανώς δεν εχει χρημα, αρα δεν θα κανει ανανέωση της ασφαλειας αν αυτη λήγει αυτην την περιοδο.

Δευτερον αυτος παρολο που θα καταθέσει πινακίδες 28/2 θα μπορει να κυκλοφορεί χωρις την καταβολή τελων αυτό το διαστημα, ενω εγω δεν ειδα καμια έκπτωση στα τελη μου

Ειναι λογικά όλα αυτά

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μαλλον δεν εγινα αντιληπτός

Καποιος που θα κατέθετε πινακιδες 31/12, τωρα παει τελος Φεβρουαρίου, αυτος προφανώς δεν εχει χρημα, αρα δεν θα κανει ανανέωση της ασφαλειας αν αυτη λήγει αυτην την περιοδο.

Υποθέσεις επί υποθέσεων...

Πάντως το ίδιο κινδυνεύει με πρόστιμα/κυρώσεις κάθε όχημα που θα μείνει ανασφάλιστο τον Γενάρη + Φλεβάρη, άσχετα αν θα κάνει ακινησία τέλος Φλεβάρη ή όχι, άσχετα αν δεν ανανέωσε λόγω αφραγκίας ή λόγω επιλογής ή λόγω αμέλειας.

14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δευτερον αυτος παρολο που θα καταθέσει πινακίδες 28/2 θα μπορει να κυκλοφορεί χωρις την καταβολή τελων αυτό το διαστημα, ενω εγω δεν ειδα καμια έκπτωση στα τελη μου

Ειναι λογικά όλα αυτά

Σίγουρα για σένα είναι άδικο, δεν διαφωνώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...