Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονια πολλα. Εχω φεισμπουκ που γραφω μονο το ονομα μου χωρις επιπλέον στοιχεια Πριν 3 μερες μου εστειλε το Facebook μήνυμα οτι πρεπει  γραψω τα πραγματικα μου στοιχεια αλλιως θα απενεργοποιησει το λογαριασμο μου Ειμαι υποχρεωμενη να βαλω τα πραγματικα μου στοιχεια; Και αν γραψω ψευτικα τι μπορει  να μου κανουν; Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν διαβασεις τους ορους χρησης του Facebook (τους οποιους επιβεβαιωσες οτι κατανοεις και δεχεσαι οταν εκανες την εγγραφη σου στο Facebook) τοτε θα λυθει η απορια σου. 

Επεξ/σία από epp
  • Like 1
Δημοσ.

Σε πολλούς έχει τύχει να ζητήσει ταυτότητα για να ξεμπλοκαρει τα προφιλ τους τα οποία μπλοκαριστηκαν. 

Τώρα αν έχεις το πραγματικό σου όνομα δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι, αγνόησε αυτό το μήνυμα που στάλθηκε. Και ψεύτικο να έχεις άστο όπως είναι, στην χειρότερη κλείνει ο λογαριασμός. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Ειμαι υποχρεωμενη να βαλω τα πραγματικα μου στοιχεια;

Έτσι λένε

8 λεπτά πριν, ΜΑΝΟΥΛΑ είπε

Και αν γραψω ψευτικα τι μπορει  να μου κανουν;

Να σου απεργοποιησουν το λογαριασμο.

Επισης να σου ζητησουν να στειλεις σκαναρισμενη ταυτοτητα η αλλο εγγραφο

Δημοσ.

Έχει αλλάξει πολύ η πολιτική με τα προφίλ, απ την μια καλώς γιατί γινόταν μπάχαλο με τα ψεύτικα προφίλ και τα τρολ. Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να βάλει τα πραγματικά του στοιχεία, σεβαστό μεν, αλλά δε θα μπορεί να διατηρήσει τον λογαριασμό του

Δημοσ.

Και αν στειλω την ταυτοτητα μου δεν μπορώ να εξακολουθησω να εχω το ονομα που εχω μεχρι τωρα στο φεισμπουκ ;; Πρεπει υποχρεωτικα να γραφει το ονοματεπωνυμο μου;; Αν ξερουν αυτοι τα στοιχεια μου νομιζω δεν υπαρχει λόγος να με υποχρεωσουν να τα γραφω δημοσια

Δημοσ.

Το είπαμε ήδη και το λένε και οι όροι που συμφώνησες με το fb, τα στοιχεία δηλαδή το όνομα και το επώνυμο πρέπει να είναι τα πραγματικά. Τωρα σε κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να γίνει report η να σε βάλουν στην μπούκα, μπορεί να μπλοκάρουν τον λογαριασμό και να ζητήσουν να επιβεβαιώσεις το όνομα σου με την ταυτότητα. Αν δεν τους στείλεις ταυτότητα τότε και αυτοί δεν στο ξεμπλοκαρουν. Προσωπική συμβουλή στείλε τους ταυτότητα με σβησμενα όλα τα στοιχεία εκτός από το όνομα το επονυμο καθώς και την χώρα προέλευσης να φαίνεται ότι είναι από την ίδια με το ΙΡ σου, τα υπόλοιπα στοιχεία της ταυτότητας δεν τους αφορούν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδή αν τους στείλεις ένα φωτοσοπαρισμένο δελτίο, τί είναι το fb;

ONLINE_132610-1980.JPG

άντε για να είσαι και τυπική στείλε διαβατήριο
440px-Cover-HP-HS-Passport.jpg

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KoreanW είπε

δηλαδή αν τους στείλεις ένα φωτοσοπαρισμένο δελτίο, τί είναι το fb;

ONLINE_132610-1980.JPG

άντε για να είσαι και τυπική στείλε διαβατήριο
440px-Cover-HP-HS-Passport.jpg

Αν δεν φαίνεται το ρετουσαρισμα ναι γιατί όχι. Χωρίς να είμαι σίγουρος όμως, τα στοιχεία δεν τα κοιτάνε άσχετοι αλλά τα στέλνουν για έλεγχο σε κάποιο άτομο ίδιας εθνικότητας από την χώρα προέλευσης ο οποίος ξέρει να αξιολογήσει τυπικά ότι δεν έστειλες καμία μουφα η άσχετη ταυτότητα. 

Δημοσ.
22 minutes ago, Kostasspil said:

Θα σου πω τι δεν είναι. Δεν είναι άσχετοι

επίσης δεν είναι δημόσια αρχή για να τηρούν μητρώο πολιτών στο οποίο θα επαληθεύουν την πλαστότητα
και είμαι σίγουρος ότι πολύ άνετα θα μπορούσα να φωτοσοπάρω ένα δελτίο και να μην το καταλάβουν

αλλά τέλος πάντων

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας χρόνια πολλά μια ερώτηση και απο μένα.

Σε λογαριασμό στο fb υπήρχε κάποιος που διαρκώς μου ζήταγε να βρεθούμε καθώς είμαστε σε διπλανές πόλεις.

Τον απέφευγα διακριτικά και με ευγένεια.

Κατα καιρούς μου λεγε πως αν χρειαστώ κάτι έχει συγγενή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού (τον πιστεύω καθώς και ο ίδιος έχει σχέση με το αντικείμενο καθώς ανέβαζε φωτογραφίες κλπ) του απαντούσα ευγενικά δεν χρειάζομαι κάτι κατα καιρούς γινόταν πιο πιεστικός για μια βόλτα έναν καφέ κλπ μέχρι που έσβησα οριστικά το προφίλ μου σε fb insta κλπ (όχι εξαιτίας του απλά δεν με ενδιέφερε άλλο το θέμα κουράστηκα και σύντομα ξεκινάω δουλειά).

Το ερώτημα μου είναι απλό με τις άκρες που έχει παίζει να τον δώ μια μέρα μπροστά μου;

Οκ προφανώς η Δίωξη αφού δεν υπάρχει έγκλημα δεν έχει λόγο να ασχοληθεί και το σενάριο ίσως ακραίο αλλά αν ο συγγενής θέλει μπορεί άτυπα να εντοπίσει την διεύθυνση του σπιτιού μου και να τον βρώ μπροστά μου μετά την δουλειά ή πιο πρίν;

Έχω ψιλοφοβηθεί λίγο η αλήθεια είναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vassia x. είπε

Γειά σας χρόνια πολλά μια ερώτηση και απο μένα.

Σε λογαριασμό στο fb υπήρχε κάποιος που διαρκώς μου ζήταγε να βρεθούμε καθώς είμαστε σε διπλανές πόλεις.

Τον απέφευγα διακριτικά και με ευγένεια.

Κατα καιρούς μου λεγε πως αν χρειαστώ κάτι έχει συγγενή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού (τον πιστεύω καθώς και ο ίδιος έχει σχέση με το αντικείμενο καθώς ανέβαζε φωτογραφίες κλπ) του απαντούσα ευγενικά δεν χρειάζομαι κάτι κατα καιρούς γινόταν πιο πιεστικός για μια βόλτα έναν καφέ κλπ μέχρι που έσβησα οριστικά το προφίλ μου σε fb insta κλπ (όχι εξαιτίας του απλά δεν με ενδιέφερε άλλο το θέμα κουράστηκα και σύντομα ξεκινάω δουλειά).

Το ερώτημα μου είναι απλό με τις άκρες που έχει παίζει να τον δώ μια μέρα μπροστά μου;

Οκ προφανώς η Δίωξη αφού δεν υπάρχει έγκλημα δεν έχει λόγο να ασχοληθεί και το σενάριο ίσως ακραίο αλλά αν ο συγγενής θέλει μπορεί άτυπα να εντοπίσει την διεύθυνση του σπιτιού μου και να τον βρώ μπροστά μου μετά την δουλειά ή πιο πρίν;

Έχω ψιλοφοβηθεί λίγο η αλήθεια είναι.

αν εχει το ονομα σου δεν χρειάζεται άκρες κλπ.

Λαθος που δεν του το ξέκοψες απο την πρώτη στιγμή. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αν εχει το ονομα σου δεν χρειάζεται άκρες κλπ.

Λαθος που δεν του το ξέκοψες απο την πρώτη στιγμή. 

Πέρα απο το μικρό μου και την πόλη που είμαι δεν γνωρίζει τπτ άλλο...Μα του ξέκοψα δεν άφησα ποτέ την παραμικρή πιθανότητα οτι θα βρεθούμε ποτε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vassia x. είπε

Πέρα απο το μικρό μου και την πόλη που είμαι δεν γνωρίζει τπτ άλλο...Μα του ξέκοψα δεν άφησα ποτέ την παραμικρή πιθανότητα οτι θα βρεθούμε ποτε.

Καλό είναι να μιλήσεις σε κάποιον δικό σου για αυτό.Και αν δεις κάτι περίεργο αστυνομία κατευθείαν . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...