TheRareGameHunter Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα !!! Έχω την gpu rx580 sapphire nitro plus special edition και σε κάποια παιχνίδια σβήνει η οθόνη και τρέχουν τα ανεμιστήρακια γρήγορα και πρέπει να κάνω ρεσταρτ . Κατάλαβα ότι φταίει το psu όταν πάει να δώσει λίγη παραπάνω ενέργεια το κάνει. Έχω το corsair cx600 που είναι πολύ καλό αλλά μόλις άλλαξα το gpu έχω το πρόβλημα . Έχω βάλει και ssd και hdd και το πληκτρολόγιο με φώτα κΙ το razer tartarus kai to logitech g 503 hero .όποτε καταναλωνει ρεύμα αρκετό....πείτε μου παρακαλώ κάποιος έμπειρος τι να πάρω από psu ?
andreas1gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Σε πρώτη φάση κάνε ενημέρωση τον οδηγό της κάρτας
TheRareGameHunter Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει το τελευταίο update από το amd software adrenalin Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από TheRareGameHunter
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, TheRareGameHunter είπε Κατάλαβα ότι φταίει το psu όταν πάει να δώσει λίγη παραπάνω ενέργεια το κάνει. Συνήθως κάνει restart μόνο του το PC χωρίς να σβήσει η οθόνη ή να ανεβάσουν στροφές τα fan.
TheRareGameHunter Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 γραφει no signal η tv και ανεβάζουν στροφές τα ανεμιστήρακια ....δεν μπορώ να κάνω τπτ μόνο restart για να το επαναφερω
Invader Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Εγω πάλι προς την κάρτα κάτι μυρίζω.Εγω για πρωτη φάση θα δοκίμαζα να τη χρονίσω λίγο χαμηλότερα.
TheRareGameHunter Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Η αλήθεια είναι ότι μόλις την χρονισα χαμηλά για το redout το συγκεκριμένο δεν ξανά έβγαλε πρόβλημα ......τώρα βγάζει στο starwars jedi fallen order ..... Με διαφορετικές ρυθμίσεις παίζει κομπλέ .... Αλλά καμιά φορά κάνει πάλι τα ίδια . Θέλω απλά να ξέρω ότι αν κάνω κάτι θα παίζει κομπλέ...αν είναι να πάρω psu δεν έχω πρόβλημα αλλά φοβάμαι μήπως δεν φταίει αυτο
Dantε Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 95% θεμα της καρτας. Ειχα μια gigabyte vega 64 που εκανε αυτο ακριβως και εφυγε ρμα.Ηταν θεμα της υλοποιησης.
TheRareGameHunter Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ !! Έχει άλλος καμία καμιά ιδέα . Από τα λίγα που έψαξα παίζει να θέλει παραπάνω τροφοδοσία . Και προτείνουν msi afterburner , και άλλοι αλλάζουν κάρτες γραφικών αλλά και παλι συμβαίνει και σε καινουριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα