Προς το περιεχόμενο

Black screen fan spining fast

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα !!! Έχω την gpu rx580 sapphire nitro plus special edition και σε κάποια παιχνίδια σβήνει η οθόνη και τρέχουν τα ανεμιστήρακια γρήγορα και πρέπει να κάνω ρεσταρτ . Κατάλαβα ότι φταίει το psu όταν πάει να δώσει λίγη παραπάνω ενέργεια το κάνει. Έχω το corsair cx600 που είναι πολύ καλό αλλά μόλις άλλαξα το gpu έχω το πρόβλημα . Έχω βάλει και ssd και hdd και το πληκτρολόγιο με φώτα κΙ το razer tartarus  kai to logitech g 503 hero .όποτε καταναλωνει ρεύμα αρκετό....πείτε μου παρακαλώ κάποιος έμπειρος τι να πάρω από psu ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheRareGameHunter είπε

Κατάλαβα ότι φταίει το psu όταν πάει να δώσει λίγη παραπάνω ενέργεια το κάνει.

Συνήθως κάνει restart μόνο του το PC χωρίς να σβήσει η οθόνη ή να ανεβάσουν στροφές τα fan.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μόλις την χρονισα χαμηλά για το redout το συγκεκριμένο δεν ξανά έβγαλε πρόβλημα ......τώρα βγάζει στο starwars jedi fallen order ..... Με διαφορετικές ρυθμίσεις παίζει κομπλέ .... Αλλά καμιά φορά κάνει πάλι τα ίδια . Θέλω απλά να ξέρω ότι αν κάνω κάτι θα παίζει κομπλέ...αν είναι να πάρω psu δεν έχω πρόβλημα αλλά φοβάμαι μήπως δεν φταίει αυτο

Δημοσ.

Ευχαριστώ !! Έχει άλλος καμία καμιά ιδέα . Από τα λίγα που έψαξα παίζει να θέλει παραπάνω τροφοδοσία . Και προτείνουν msi afterburner , και άλλοι αλλάζουν κάρτες γραφικών αλλά και παλι συμβαίνει και σε καινουριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...