μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Τι είναι το λεγόμενο διπλής ροής; Εγώ ιδανικά ψάχνω ένα φίλτρο που να έχει ενσωματωμένη υποδοχή για το σωληνάκι αναθυμιάσεων όπως αυτό https://www.knfilters.com/rc-4620-special-order-univ-clamp-on-fltr Η Κ&Ν λέει πως αυτό ταιριάζει στο αυτοκίνητο οπότε ψάχνω για παρόμοια ποιο οικονομικά. Εγώ βρει σε διάφορα μαγαζιά και φίλτρα με 10-15€. Γιατί είναι τόσο φθηνά σε σχέση με k&n ? Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Γιατι η ΚΝ έχει κάνει και κάποιο ψάξιμο πριν κόψει ενα κομματι σφουγγάρι και το πουλησει για φίλτρο. Πάντως κάνεις λάθος που ψάχνεσαι με κάτι τέτοιο.Δεν θα κερδίσεις τίποτα αλλο απο πιο πολυ βαβούρα.Και η πιο πολύ βαβούρα δεν σε κάνει πιο γρήγορο. 1
Liapisftw Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Πες μας σε τι αμάξι κατ αρχήν. Σε ένα απλό ατμοσφαιρικό ή σε turbo χωρίς πρόγραμμα δεν θα δεις καμιά διαφορά όπως είπε ο φίλος από πάνω. Ίσα ίσα περισσότερη βρωμιά στο μοτέρ σου.
meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Τι είναι το λεγόμενο διπλής ροής; Εγώ ιδανικά ψάχνω ένα φίλτρο που να έχει ενσωματωμένη υποδοχή για το σωληνάκι αναθυμιάσεων όπως αυτό https://www.knfilters.com/rc-4620-special-order-univ-clamp-on-fltr Η Κ&Ν λέει πως αυτό ταιριάζει στο αυτοκίνητο οπότε ψάχνω για παρόμοια ποιο οικονομικά. Εγώ βρει σε διάφορα μαγαζιά και φίλτρα με 10-15€. Γιατί είναι τόσο φθηνά σε σχέση με k&n ? Ευχαριστώ Όπωε γράφτηκε εάν το αμάξι είναι εντελώς εργοστασιακό μήν δίνεις χρήματα γνώμη. Είχα δώσει για φίλτρο αέρα KN σε φιλτροκούτί. Δώστα καλύτερα να κάνεις ένα καλό Service ή ότι μαζέματα θέλει το αμάξι. Πιο μπάσο ήχο θα κερδίσεις
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατι η ΚΝ έχει κάνει και κάποιο ψάξιμο πριν κόψει ενα κομματι σφουγγάρι και το πουλησει για φίλτρο. Πάντως κάνεις λάθος που ψάχνεσαι με κάτι τέτοιο.Δεν θα κερδίσεις τίποτα αλλο απο πιο πολυ βαβούρα.Και η πιο πολύ βαβούρα δεν σε κάνει πιο γρήγορο. Συμφωνώ οτι δεν θα με κάνει πιο γρήγορο 9 ώρες πριν, Liapisftw είπε Πες μας σε τι αμάξι κατ αρχήν. Σε ένα απλό ατμοσφαιρικό ή σε turbo χωρίς πρόγραμμα δεν θα δεις καμιά διαφορά όπως είπε ο φίλος από πάνω. Ίσα ίσα περισσότερη βρωμιά στο μοτέρ σου. 1.4 80hp ο κινητήρας Ο συγκεκριμένος έχει μπει σε golf, polo, ibiza, fabia, octavia, roomster κτλ Πιο βρομικο το μοτέρ γιατί; 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Όπωε γράφτηκε εάν το αμάξι είναι εντελώς εργοστασιακό μήν δίνεις χρήματα γνώμη. Είχα δώσει για φίλτρο αέρα KN σε φιλτροκούτί. Δώστα καλύτερα να κάνεις ένα καλό Service ή ότι μαζέματα θέλει το αμάξι. Πιο μπάσο ήχο θα κερδίσεις Το αμάξι δεν θέλει τίποτα μηχανικά. Όλα τα σέρβις έχουν γίνει / γίνονται, λάστιχα στην ώρα τους κτλ Μιλάμε για παρόμοια φίλτρα τύπου Κ&Ν φιλτροχοανη με 15€ Για να αλλάξω το απλό θέλω 12€ --------------------------------------- Θα ήθελα να αναφέρω οτι ξ βασική μου απορία είναι άλλη Τι σημαίνει το διπλής ροής κτλ Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από μπαρμπαγιωργος
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Συμφωνώ οτι δεν θα με κάνει πιο γρήγορο 1.4 80hp ο κινητήρας Ο συγκεκριμένος έχει μπει σε golf, polo, ibiza, fabia, octavia, roomster κτλ --------------------------------------- Θα ήθελα να αναφέρω οτι ξ βασική μου απορία είναι άλλη Τι σημαίνει το διπλής ροής κτλ Θες να κερδισεις κατι απο τα χαμηλα? 1
ferongr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θα βρείς αυτό που ψάχνεις. Ο κινητήρας σου δεν έχει δεχτεί ενδιαφέρον από τις aftermarket εταιρίες, γιατί είναι ένας βασικός κινητήρας για φθηνές εκδόσεις οχημάτων του group. Μόνο ιδιοκατασκευή σε μέρος που φτιάχνουν σωληνώσεις για turbo με το ανάλογο αντίτιμο, ή γυφτουλέ εγκατάσταση με ενδιάμεσο pod filter και εύκαμπτη σωλήνα. Επίσης, μην βάλεις φθηνή χοάνη των 15€ γιατί θα είναι πιο πνιγμένη από ένα χάρτινο φίλτρο καλής ποιότητας. Διπλής ροής δεν υφίσταται σαν ορολογία στα φίλτρα, κάποια μαρκετινίστικη βλακεία θα διάβασες. Ότι και να κάνεις, να βάλεις πάλι τις αναθυμιάσεις στο κύκλωμα της εισαγωγής στο σημείο που ήταν (πριν η μετά το φίλτρο, λογικά μετά) ώστε να εκτονώνονται από το εσωτερικό του κινητήρα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από ferongr 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Συμφωνώ οτι δεν θα με κάνει πιο γρήγορο 1.4 80hp ο κινητήρας --------------------------------------- Μην ασχοληθεις με φιλτρο γιατι δεν θα δεις τιποτα! Και μενα αυτο ειναι το παραπονο μου σε αυτον τον κινητηρα.. Δεν ξερω απο που προερχεται αυτο το νωχελικό που εχει στα χαμηλα.. Ετσι ειναι κατασκευασμενο το μοτερ να αποδιδει..? Εχει να κανει με το προγραμμα? Εχει να κανει με το βημα-σχεση μεταδοσης? Ειναι και το ηλεκτρογκαζο που δεν βοηθαει στην αισθηση.. Απο το βαρος δεν ειναι και το λεω εμπεριστατωμένα! Αν ειχες χρημα για πεταμα και του εβαζες εκκεντροφορους και προγραμμα θα ησουν πολυ ευχαριστημενος! Αν αλλαζες και κορωνοπηνιο θα ειχες μεταμορφωσει το αυτοκινητο!!! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από PLACEBO_89
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Μην ασχοληθεις με φιλτρο γιατι δεν θα δεις τιποτα! Και μενα αυτο ειναι το παραπονο μου σε αυτον τον κινητηρα.. Δεν ξερω απο που προερχεται αυτο το νωχελικό που εχει στα χαμηλα.. Ετσι ειναι κατασκευασμενο το μοτερ να αποδιδει..? Εχει να κανει με το προγραμμα? Εχει να κανει με το βημα-σχεση μεταδοσης? Ειναι και το ηλεκτρογκαζο που δεν βοηθαει στην αισθηση.. Απο το βαρος δεν ειναι και το λεω εμπεριστατωμένα! Αν ειχες χρημα για πεταμα και του εβαζες εκκεντροφορους και προγραμμα θα ησουν πολυ ευχαριστημενος! Αν αλλαζες και κορωνοπηνιο θα ειχες μεταμορφωσει το αυτοκινητο!!! xaxaxa για τα μπαζα ειναι σωστα οσα λες. εγω ενα φιλτρο για λιγο ηχο θελω ουτε για γκαζια κτλ ισα να λεω εβαλα φιλτροχοανη. αμα κανει λιγο πιο μπασο ηχο εμενα με ευχαριστει. για 20€? 10-15 κανει το απλο. τωρα άμα πάρει και 1-2% ιπποδύναμη (που δεν νομίζω) ακόμη καλύτερα αλλα απο ότι μου λέτε αυτες οι χοανες των 15€ δεν ειναι καλές Θα κάνει κάποιος τον κόπο να μου προτείνει μία αξιοπρεπή;
Liapisftw Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε xaxaxa για τα μπαζα ειναι σωστα οσα λες. εγω ενα φιλτρο για λιγο ηχο θελω ουτε για γκαζια κτλ ισα να λεω εβαλα φιλτροχοανη. αμα κανει λιγο πιο μπασο ηχο εμενα με ευχαριστει. για 20€? 10-15 κανει το απλο. τωρα άμα πάρει και 1-2% ιπποδύναμη (που δεν νομίζω) ακόμη καλύτερα αλλα απο ότι μου λέτε αυτες οι χοανες των 15€ δεν ειναι καλές Θα κάνει κάποιος τον κόπο να μου προτείνει μία αξιοπρεπή; Άμα θες να βάλεις κάτι απλό για να σου φύγει η όλη φάση βάλε ελεύθερο της kn μέσα στο κουτί. Μην μπλέξεις ούτε με σωληνες κλπ γιατί με χοάνη θα πρέπει να φτιάξεις χειροποίητη σωλήνα σε εξατμισα.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Liapisftw είπε Άμα θες να βάλεις κάτι απλό για να σου φύγει η όλη φάση βάλε ελεύθερο της kn μέσα στο κουτί. Μην μπλέξεις ούτε με σωληνες κλπ γιατί με χοάνη θα πρέπει να φτιάξεις χειροποίητη σωλήνα σε εξατμισα. Δεν θα φτιάξω σωλήνα Θα κουμπώσει πάνω στην πεταλούδα και θα έχει ένα εύκαμπτο σωλήνα να φέρνει αερα Και το κιτ της Κ&Ν για αυτό το μοτέρ, έτσι είναι
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Δεν θα φτιάξω σωλήνα Θα κουμπώσει πάνω στην πεταλούδα και θα έχει ένα εύκαμπτο σωλήνα να φέρνει αερα Και το κιτ της Κ&Ν για αυτό το μοτέρ, έτσι είναι Οι πιθανότητες είναι ότι πιο πολύ θα χάσεις απόδοση πάντως.Αν δεν τραβάει κρύο αέρα............ 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι πιθανότητες είναι ότι πιο πολύ θα χάσεις απόδοση πάντως.Αν δεν τραβάει κρύο αέρα............ κρυο θα τραβαει θα εχει ευκαμπτο σωληνα (απο την παλια εισαγωγη) μεχρι το φιλτρο οπου θα φερνει αερα
gleft Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 οι μηχανολογοι δε το ειχαν σκεφτει νομιζεις αυτο; αν ηταν καλυτερο θα το ειχαν κανει ετσι απ την αρχη. ο ηχος εισαγωγης που θες δε θα ερθει γιατι εχεις λιγα κυβικα και μονωση (ειναι μακρια το μοτερακι), πιο πολυ νοημα εχει να αλλαξεις το καζανακι αν θες ηχο.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gleft είπε οι μηχανολογοι δε το ειχαν σκεφτει νομιζεις αυτο; αν ηταν καλυτερο θα το ειχαν κανει ετσι απ την αρχη. ο ηχος εισαγωγης που θες δε θα ερθει γιατι εχεις λιγα κυβικα και μονωση (ειναι μακρια το μοτερακι), πιο πολυ νοημα εχει να αλλαξεις το καζανακι αν θες ηχο. τι εννοεις ειναι μακρια; οσο για τη μονωση... γελαω χαχαχαχχα οσο για αυτο που λες για την σκεψη των μηχανικων κτλ, σε γενικες γραμμες, συμφωνω. ωστοσο τα αμαξια μπορουν να βελτιωθουν οποτε αυτο καταριπτει αυτο που λες ισως οι μηχανικοι να μην ηθελαν να το κανουν, λογω θορυβου σε ενα αμαξακι πολης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα