prefuse Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Retromaniac said: Συμφωνώ. Είναι κουραστικό όλο αυτό το πράγμα και τελικά σε απομακρύνει από το πραγματικό σκοπό του gaming. Τον πραγματικό σκοπό του gaming τον έχετε χάσει εδώ και 2049 σελίδες τώρα. 1 hour ago, akoinonitos said: Εγω βαρεθηκα να παιζω με το dlss να σας πω την αληθεια. Εβαλα σε ολα τα default γτ ακομα και το nvapp που εβαζα το τελευταιο preset στα περισσοτερα παιχνιδια εχει θεμα με τις διαφανειες. Μονο στα games που εχουν native υποστηριξη για dlss 4 δεν υπαρχει θεμα οποτε ανουσια ολη η φασαρια με το swapper και το dlss override για εμενα. Καθόλου ανούσια, ξανά άλλαξε το swapper και ξαναδες τις διαφάνειες και θα δεις ότι δεν είδες την πρώτη φορά, το δοκίμασα και εγώ σε 4080 oc φίλου και είναι διάφανες, οι δικές σου δεν είναι; Επεξ/σία 21 Μαϊου από prefuse 4
Xoroxronis Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Εγω βαρεθηκα να παιζω με το dlss να σας πω την αληθεια. Εβαλα σε ολα τα default γτ ακομα και το nvapp που εβαζα το τελευταιο preset στα περισσοτερα παιχνιδια εχει θεμα με τις διαφανειες. Μονο στα games που εχουν native υποστηριξη για dlss 4 δεν υπαρχει θεμα οποτε ανουσια ολη η φασαρια με το swapper και το dlss override για εμενα. Είναι και έντονα κολοκυθόπιτα τι ενοχλεί. πχ στο tlou2, 40 ώρες το story κι άλλες τόσες έφαγα σε no return, όλες με K dldsr 5160 και dlssq. Το Κ ήταν εμφανώς καλύτερο απ το E που είχε. Δε με ενόχλησε κάτι άλλο για να το γυρίσω στο μαμά. Άμα το focus μου μένει στο game και δε μου αποσπά κάτι την προσοχή στο iq είμαι κομπλέ. Αλλά γενικά το dlss4 και το rr, με ή χωρίς native υποστήριξη είναι τελείως beta φάση. Kαι νομίζω θα παραμείνει για καιρό beta, γιατί απ ότι καταλαβαίνω έχει μειώσει πόρους (ανθρώπινο δυναμικό) απ τα geforce τμήματα, γι αυτό και γελάμε με κάθε νέο driver που βγάζει. 1
seithan Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Παιδιά όλες αυτές οι μικρο-ατέλειες, όσο περνάν τα χρόνια περνάνε, δεν φαίνονται. Αυξάναται πρεσβυοπεία και αποκτάς hardware gaussian blur! 10
Saloufas Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0xc01e0103 Με λίγο search είδα λένε για τους οδηγούς της Nvidia, είχα χρόνια να δω bsod, μπράβο στο πέτσινο αγόρι, πάμε πίσω πάλι σε 566.36, είπα θα τους έχουν στρώσει μετά από 6 μήνες και 15 releases αλλά @@, έβαλα τους νέους μόνο για το Doom αλλιώς μέχρι τώρα ήμουν με τους 566. Επεξ/σία 23 Μαϊου από Saloufas 1
akoinonitos Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Saloufas είπε The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0xc01e0103 Με λίγο search είδα λένε για τους οδηγούς της Nvidia, είχα χρόνια να δω bsod, μπράβο στο πέτσινο αγόρι, πάμε πίσω πάλι σε 566.36, είπα θα τους έχουν στρώσει μετά από 6 μήνες και 15 releases αλλά @@, έβαλα τους νέους μόνο για το Doom αλλιώς μέχρι τώρα ήμουν με τους 566. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα απο drivers της gpu , εχεις σκαλισει cpu και μνημες?
Saloufas Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτο δεν ειναι απαραιτητα απο drivers της gpu , εχεις σκαλισει cpu και μνημες? οι μνημες είναι 3200 και παίζουν πιο χαμηλά στα 2900 λόγω cpu και b460 chipset, τίποτα δεν εχω σκαλίσει είναι όλα default, θερμοκρασίες μια χαρά, windows ελεγμένα με sfc κτλ, έβαλα πριν καμιά εβδομάδα τους 576.40. Επεξ/σία 23 Μαϊου από Saloufas 1
evkar Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Στις 23/5/2025 στις 12:47 ΠΜ, Saloufas είπε The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0xc01e0103 Με λίγο search είδα λένε για τους οδηγούς της Nvidia, είχα χρόνια να δω bsod, μπράβο στο πέτσινο αγόρι, πάμε πίσω πάλι σε 566.36, είπα θα τους έχουν στρώσει μετά από 6 μήνες και 15 releases αλλά @@, έβαλα τους νέους μόνο για το Doom αλλιώς μέχρι τώρα ήμουν με τους 566. Λίγο παλιό αλλά τώρα το είδα , είπαμε δεν κουνιόμαστε ρούπι από 566.36 .Το τρελλό πράσινο αγόρι από τον Γενάρη έχει βάλλει το AI να γράφει οδηγούς και μας έχει ...........γραμμένους . 566.36 μέχρι να δύσει ο Ήλιος , τι να λέμε τώρα ..... 1
thanosAIAS Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 3/6/2025 στις 6:58 ΜΜ, evkar είπε Λίγο παλιό αλλά τώρα το είδα , είπαμε δεν κουνιόμαστε ρούπι από 566.36 .Το τρελλό πράσινο αγόρι από τον Γενάρη έχει βάλλει το AI να γράφει οδηγούς και μας έχει ...........γραμμένους . 566.36 μέχρι να δύσει ο Ήλιος , τι να λέμε τώρα ..... Να δεις που θα ρθει η στιγμή να λέμε το αντίθετο! Θα λέμε, αυτοί είναι τρελοί, γράφουν drivers με το χέρι χωρίς ΑΙ και περιμένουν να δουλέψουν 😁
gpapad20 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εβαλα τους νέους drivers 576.80 και δεν μπορώ να κάνω force to preset k ούτε με inspector ούτε μέσω του app,έχει by default to d Tα dlss files τα κάνω update μέσω swapper καμία ιδέα τι να κάνω; Nα δοκιμασω ddu ή απλα οι νεοι drivers δεν αφηνουν το K preset Επεξ/σία 23 Ιουνίου από gpapad20
xartemporas Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου On 03/06/2025 at 18:58, evkar said: 566.36 μέχρι να δύσει ο Ήλιος Aυτό..
tasvar Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Στις 23/6/2025 στις 8:43 ΜΜ, gpapad20 είπε Εβαλα τους νέους drivers 576.80 και δεν μπορώ να κάνω force to preset k ούτε με inspector ούτε μέσω του app,έχει by default to d Tα dlss files τα κάνω update μέσω swapper καμία ιδέα τι να κάνω; Nα δοκιμασω ddu ή απλα οι νεοι drivers δεν αφηνουν το K preset Επειδή δεν είμαι και πολύ γνώστης, αυτό εννοείς; Η κάτι άλλο; Σε εμένα το δέχεται από το app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα