Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Retromaniac said:

Συμφωνώ. Είναι κουραστικό όλο αυτό το πράγμα και τελικά σε απομακρύνει από το πραγματικό σκοπό του gaming.

Τον πραγματικό σκοπό του gaming τον έχετε χάσει εδώ και 2049 σελίδες τώρα. :P

1 hour ago, akoinonitos said:

Εγω βαρεθηκα να παιζω με το  dlss να σας πω την αληθεια. Εβαλα σε ολα τα default γτ ακομα και το nvapp που εβαζα το τελευταιο preset στα περισσοτερα παιχνιδια εχει θεμα με τις διαφανειες. Μονο στα games που εχουν native υποστηριξη για dlss 4 δεν υπαρχει θεμα οποτε ανουσια ολη η φασαρια με το swapper και το dlss override για εμενα.

Καθόλου ανούσια, ξανά άλλαξε το swapper και ξαναδες τις διαφάνειες και θα δεις ότι δεν είδες την πρώτη φορά, το δοκίμασα και εγώ σε 4080 oc φίλου και είναι διάφανες, οι δικές σου δεν είναι;

Επεξ/σία από prefuse
  • Haha 4
  • Απαντ. 30,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2029

• BlurayMoviesGreece

1836

• Herald

1556

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Εγω βαρεθηκα να παιζω με το  dlss να σας πω την αληθεια. Εβαλα σε ολα τα default γτ ακομα και το nvapp που εβαζα το τελευταιο preset στα περισσοτερα παιχνιδια εχει θεμα με τις διαφανειες. Μονο στα games που εχουν native υποστηριξη για dlss 4 δεν υπαρχει θεμα οποτε ανουσια ολη η φασαρια με το swapper και το dlss override για εμενα.

Είναι και έντονα κολοκυθόπιτα τι ενοχλεί.

πχ στο tlou2, 40 ώρες το story κι άλλες τόσες έφαγα σε no return, όλες με K dldsr 5160 και dlssq.
Το Κ ήταν εμφανώς καλύτερο απ το E που είχε. Δε με ενόχλησε κάτι άλλο για να το γυρίσω στο μαμά.
Άμα το focus μου μένει στο game και δε μου αποσπά κάτι την προσοχή στο iq είμαι κομπλέ.

Αλλά γενικά το dlss4 και το rr, με ή χωρίς native υποστήριξη είναι τελείως beta φάση. Kαι νομίζω θα παραμείνει για καιρό beta, γιατί απ ότι καταλαβαίνω έχει μειώσει πόρους (ανθρώπινο δυναμικό) απ τα geforce τμήματα, γι αυτό και γελάμε με κάθε νέο driver που βγάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όλες αυτές οι μικρο-ατέλειες, όσο περνάν τα χρόνια περνάνε, δεν φαίνονται. Αυξάναται πρεσβυοπεία και αποκτάς hardware gaussian blur!

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...