Jastonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μήπως υπάρχουν άλλες υπηρεσίες ταχυμεταφορών που δεν είναι τόσο γνωστές όπως ACS κτλ, που όμως να κάνουν πιο γρήγορες μεταφορές;
TuXaKoS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, Jastonas είπε Μήπως υπάρχουν άλλες υπηρεσίες ταχυμεταφορών που δεν είναι τόσο γνωστές όπως ACS κτλ, που όμως να κάνουν πιο γρήγορες μεταφορές; Βασικά το αντίθετο. Υπάρχουν πιο γνωστές και φυσικά πιο ακριβές π.χ. DHL..
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, alexa97k είπε TNT ?? ΤΝΤ και FedEx πλεον τις διαχειριζεται η Orbit Courier....Μακρια.... UPS και DHL μονο.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Στείλ' το με ταχυδρομείο. Δεν έχει επηρεαστεί ο χρόνος παράδοσης. Έστειλα πρόσφατα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κι έφτασαν μπαμ μπαμ. Με κούριερ μπορεί να φτάσει πιο γρήγορα αλλά μπορεί και σε δύο βδομάδες. Είναι αμφίβολο, με τον φόρτο που 'χουν λόγω covid.
CONAN_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Jastonas είπε Μήπως υπάρχουν άλλες υπηρεσίες ταχυμεταφορών που δεν είναι τόσο γνωστές όπως ACS κτλ, που όμως να κάνουν πιο γρήγορες μεταφορές; ΚΤΕΛ 3
Jastonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, CONAN_ είπε ΚΤΕΛ Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Στέλνουν αυθημερόν; Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία σε πακέτα μεγάλης αξίας που μπορεί να χαθούν.
CONAN_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Jastonas είπε Και εγώ αυτό σκέφτηκα. Στέλνουν αυθημερόν; Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αξιοπιστία σε πακέτα μεγάλης αξίας που μπορεί να χαθούν. Πας στο σταθμό του Κτελ της πολης που θες να στείλεις και παραδίδεις το πακέτο.. Συνήθως φεύγει με το επόμενο δρομολόγιο οποτε ξέρεις και τι ώρα θα φτάσει. Εγω χρόνια στέλνω Θεσσαλονίκη δέματα, και ποτέ δεν ειχα πρόβλημα, απο ένα απλό φάκελο με εγγραφα εως ακριβούς υπολογιστές ... 1
Jastonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Περιμένω ακριβό δέμα στην Θεσσαλονίκη αύριο, μην στείλεις κανέναν να μου το κλέψει
CONAN_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Jastonas είπε Περιμένω ακριβό δέμα στην Θεσσαλονίκη αύριο, μην στείλεις κανέναν να μου το κλέψει Που ; Σταθμό Μοναστηρίου ;;;
Metal_Head Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Είχα κάνει μια παραγγελία μέσω Skroutz 23/12 και το κατάστημα το έστειλε με την SendX, την οποία ούτε καν γνώριζα. Μου έστειλαν μήνυμα το βράδυ ότι θα έρθει 24/12 μεταξύ 16:00-18:00 και την ημέρα της παράδοσης μου ξαναέστειλαν ότι θα παραδοθεί εντός 8 λεπτών. Πραγματικά τέτοια λεπτομέρεια δεν μου έχει ξανατύχει από courier. 2
Jastonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Metal_Head είπε Είχα κάνει μια παραγγελία μέσω Skroutz 23/12 και το κατάστημα το έστειλε με την SendX, την οποία ούτε καν γνώριζα. Μου έστειλαν μήνυμα το βράδυ ότι θα έρθει 24/12 μεταξύ 16:00-18:00 και την ημέρα της παράδοσης μου ξαναέστειλαν ότι θα παραδοθεί εντός 8 λεπτών. Πραγματικά τέτοια λεπτομέρεια δεν μου έχει ξανατύχει από courier. Ενδιαφέρον. Από τι πόλη σε πόλη; Και από κόστος; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από Jastonas
Metal_Head Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Jastonas είπε Ενδιαφέρον. Από τι πόλη σε πόλη; Και από κόστος; Στην Αθήνα βρίσκομαι. Το μαγαζί λειτουργεί διαδικτυακά μόνο, αλλά φαντάζομαι θα είναι εντός Αττικής και αυτό. Το κόστος των μεταφορικών ήταν στάνταρντ στα 2 Ευρώ, απ'όσες αγορές κάνω μέσω Skroutz. Απλά δεν τη γνωρίζω καθόλου την εταιρεία (ίσως να είναι καινούρια), οπότε δε ξέρω αν εξυπηρετεί παντού στην Ελλάδα.
seventh_son Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Red courier. Την χρησιμοποιεί το aromania. 3 ευρώ μεταφορικά. Παραγγελία δόθηκε χτες και παρέλαβα σήμερα το πρωί. Άπαιχτοι. Μιλάω για Αθήνα.
fredd0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Metal_Head είπε Είχα κάνει μια παραγγελία μέσω Skroutz 23/12 και το κατάστημα το έστειλε με την SendX, την οποία ούτε καν γνώριζα. Μου έστειλαν μήνυμα το βράδυ ότι θα έρθει 24/12 μεταξύ 16:00-18:00 και την ημέρα της παράδοσης μου ξαναέστειλαν ότι θα παραδοθεί εντός 8 λεπτών. Πραγματικά τέτοια λεπτομέρεια δεν μου έχει ξανατύχει από courier. οντως, και εμενα 4 δεματα εγινε ακριβως το ιδιο. Σε ενα πεμπτο ηρθε τη ιδια μερα, το πρωι το εστειλε, 6 το απογευμα το ειχαν φερει. Ολα εντος Αθηνων. Μου εκανε εντυπωση αυτο τo last mile sms που στελνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα