ignome4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικά στο Πλαίσιο τα τελευταία 2 χρόνια με αποκορύφωμα την πανδημία βλέπω να συμπεριφέρονται χειρότερα, ίσως, και απο το τελευταίο σκρουτζομαγαζο. Δεν θα μιλήσω για τις ανατιμήσεις και για τις δήθεν προσφορές, θα μιλήσω για το απαράδεκτο support και τον εμπαιγμό που δέχονται οι πελάτες καθες φορά που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους και να διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους. Προσωπικά εδώ και 3 εβδομάδες, περιμένω ένα απλό refund που μου υποσχέθηκαν. Αρχικά προσπάθησα μέσω τηλεφώνου, περίμενα 25 λεπτά για να μου απαντήσει προφανώς κάποιος που πέρναγε τυχαία, για να με συνδέσει με το αρμόδιο τμήμα (αλλα 20 λεπτά) όπου τελικά έκλεισε η γραμμή και έπειτα δεν ξανά έπιασα. Προσπάθησα ξανά , μέσω messenger > email, για να λάβω την απάντηση ότι τα λεφτά θα πιστωθούν στην καρτέλα μου! Τους απαντώ ότι θέλω refund στην κάρτα μου , μου απαντάνε κοφτά: Σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Και από τότε dead, ούτε απαντάνε στα emails μου, ούτε στα μηνύματα και μια φορά στο τηλεφωνώ ότι θα μου πιστωθούν σε 10 εργάσιμες P.S Δεν είναι θέμα ότι τα έχουν περάσει και απλά δεν έχουν εμφανιστεί στον τραπεζικό λογαριασμό Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από ignome4 1
spartak1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Εχεις απόλυτο δίκιο. Αντίστοιχη και η δική μου εμπειρία. Αγόρασα κάτι πριν ένα μήνα. Ακόμα δεν το έχω παραλάβει! Οπότε ζήτησα γραπτά και τηλεφωνικά επιστροφή χρημάτων στην κάρτα και ακύρωση παραγγελίας. Από τότε μου τα υπόσχονται (τηλεφωνικά) χωρίς να μου τα έχουν δώσει ακόμα. Οποιος ψωνίζει από εκεί ας έχει στο νου ότι η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη . Δεν απαντάνε στα Mail και στο τηλέφωνο πρέπει να περιμένεις 20-30 λεπτά για να βγάλεις γραμμή και άκρη δε βγαίνει ούτε τότε 1
Salvation81 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Εγω παλι παραγγειλα εναν επεξεργαστη χθες και μου ειπαν θα τον εχω αυριο, για να δουμε. 1
t-shock Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Αγόρασα μια οθόνη από το πλαίσιο και μου την έφεραν σπίτι. Ο μεταφορέας πάρα πολύ ευγενικός και όλα πήγαν μια χαρά, καθώς με πήρε τηλ 1 ώρα πριν έρθει σπίτι. Την ανοίγω την οθόνη και βλέπω pixel καμμένο. Κατευθείαν τηλ και μπορώ να πω ότι στο "tech" support μου έδωσαν πολλές επιλογές για το τι να κάνω (είτε να μου την πάρουν αυτοί από το σπίτι και μετά αντικατάσταση/επιστροφή ή να την πάω εγώ στο κοντινότερο μου πλαίσιο). Ήταν πολύ πρόθυμος να με βοηθήσει ο τύπος! (κάτι που σπάνια το συναντάς μέσα από το τηλ) Πήγα και εγώ στο πλαίσιο της Καλαμαριάς και μου την πήραν κατευθείαν. Κατά τις 7 30μμ μου λένε: πέρνα να σου δώσουμε καινούργια. Όλα πήγαν καλά και δυστυχώς είναι ίσως, η πρώτη φορά που τα πράγματα πήγαν καλά. Παλαιότερα και εγώ είχα αρνητικές εμπειρίες (με λαπτοπ, επιστροφές κτλ) αλλά μάλλον τώρα, έτυχα σε "καλούς" και "πρόθυμους" υπαλλήλους. Είναι που θα τύχεις..... 1
Salvation81 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 SMS απο Πλαισιο στις 8 και 10 το πρωι, 8 και 35 ηταν το πακετο εδω. 1
gabriel1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Απαράδεκτη συμπεριφορά και σε μένα . 740 ευρώ παραγγελία για γραφική ύλη , δεν ήρθε την προγραμματισμένη μέρα και από τότε το χάος . Τηλέφωνα εμαιηλ messenger κλπ δεν απάντησαν ποτε και σε τίποτα . Αδιανόητο είναι ενα μήνα παραγγελία και δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας 😢😢 Εννοείται ότι είναι με αντικαταβολή και μόλις έρθουν θα τους διώξω . 2
ignome4 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Χρόνια πολλά σε όλους και ότι καλύτερο για την νέα χρονιά, Υπαρχουν δυστυχώς πολλές καταγγελίες και στο Facebook και σε αλλά φορουμς κλπ. Ειλικρινά λυπάμαι γιατί το Πλαίσιο ήταν στις πρώτες μου επιλογές και πάντα ήταν λίγο καλύτερο με τον ανταγωνισμό όμως η πτώση στην ποιότητα είναι πλέον φανερή. Ας ελπίσουμε ότι για όλα φταίει ο COVID και το 2020.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα