mike7766 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια προκειται να μεινω στην ανω κυψελη λιγο πιο πανω απο αγιο θαναση ειναι και ενα λυκειο εκει το 39ο θελω να μου πειτε οσοι γνωριζετε τη περιοχη εαν ειναι καλη αν μενετε και εκει ακομη καλυτερα απο την αποψη οτι θα ειστε αντικειμενικοι Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από mike7766
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, mike7766 said: καλησπερα παιδια προκειται να μεινω στην ανω κυψελη λιγο πιο πανω απο αγιο θαναση ειναι και ενα λυκειο εκει το 39ο θελω να μου πειτε οσοι γνωριζετε τη περιοχη αν μενετε και εκει ακομη καλυτερα.πειτε οσοι θελετε ευχαριστωω ξεχασες την ερωτηση.τι να σου πουν;αν ειναι καλη περιοχη;
momotis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mike7766 είπε οσοι γνωριζετε τη περιοχη εαν ειναι καλη αν μενετε και εκει ακομη καλυτερα απο την οτι θα ειστε αντικειμενικοι Χαιρετώ το νέο μέλος. Βάση αντικειμενικότητας google reviews,απο την πρόχειρη αποκωδικοποίηση της παράθεσης,το καλύτερο γαλακτομπούρεκο της περιοχής απο τον Γαλατά της Γειτονιάς είναι μια καλή επιλογή γαλακτοκομικών προιόντων για τη νέα σου γειτονιά. Μεγάλο + η αντισυμβατικότητα,του πρώτα να επιλέγεις τόπο διαμονής και μετα να ρωτάς πληροφορίες. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από momotis
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλή επιλογή.. στα Κυψελώδη Όρη θα γνωρίσεις όλες τις φυλές της Γης! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από TriLoBiTe 1 1
mike7766 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 χαχα τοσο χαλια ειναι?αν ειναι να το ακυρωσω δεν εχω κλεισει κατι απλα μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα και ρωταω εσας να μου πειτε μια γνωμη παραπανω 1
momotis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, mike7766 είπε απλα μου ειπαν να μου πειτε Σπανίζει τέτοια εμπιστοσύνη στο συνάνθρωπο στις μέρες μας.Εχεις το λαικ μου. 3 1
papoys1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Κυψέλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 😝 Άσε φίλε πολύ φτώχεια και κακομοιριά. Τράβα σε καμιά Φιλοθέη , Παλαιό Ψυχικό. Τι τη θέλεις την Κυψέλη το Παγκράτι , τα Ιλίσια ξέρω γω.
7777777777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 φιλε μου ελα αφοβα, ειναι απο τα πιο ησυχα σημεια της κυψελης, εκει μενω και εγω! οσο για Ηνωμενα εθνη, ολη η αττικη ετσι ειναι. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Πυκνοκατοικημενη περιοχη, πολυ κοντα στο Κεντρο οποτε ειναι απειρως βολικη απο αυτην την αποψη. ΑΛΛΑ, θελεις παρκινγκ οπωσδηποτε αν δεν εχεις ως χομπι τους ατερμονους κυκλους στα στενακια. 3
theoritikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, *nenya* είπε Απλα περαστικά για τις ανηφορες. Είναι καλή γυμναστική οι ανηφόρες . Ξέρεις πόσα λεφτά γλιτώνεις από το γυμναστήριο έτσι ? 😝
filip123go Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στην Κυψέλη δεν είναι και το ελληνικό fight club? Άντε θα ξεδίνεις και λίγο το βραδάκι, μετά τη δουλειά. Αν είσαι και καλός, θα κερδίσεις και το respect της γειτονιάς και δεν θα τολμάει να σε πειράξει κανένας.
SR20DET Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Ήσυχη γειτονιά, ειδικά όσο προσεγγίζεις τη μικρή πλατεία (Καυκάσου-Γερανών). Μεγάλωσα εκεί κοντα. Έχε υπόψη οτι τους καλοκαιρινούς μήνες, κάθε Παρασκευή έχει λαική στην οδό Πυθείας και είναι απροσπέλαστη. Κατά τ άλλα σίγουρα χρειάζεσαι θέση στάθμεσης αν έχεις αμάξι.
SakafliaC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Στις 3/1/2021 στις 5:14 ΠΜ, Ghost_Rider είπε καλη γνωριμια με τα Ηνωμενα εθνη Απίστευτο μειονέκτημα που δε θα χει μόνο Έλληνες ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα