Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα κάτι φωτάκια το οποίο τη στιγμή που το αγόρασα έγραφε ότι περιέχει eu adaptor. Τελικά ήρθε χωρίς. Και τώρα στη σελίδα δεν γράφει ότι έχει eu adaptor. Επικοινώνησα και μου ζητάνε την εξωτερική συσκευασία αποστολής. Όχι μόνο το κουτί. Το περιτύλιγμα της αποστολής δεν το έχω. Τι κάνω ρε παιδιά; Ελλάδα που βρίσκω eu adaptor ;

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Αγόρασα κάτι φωτάκια το οποίο τη στιγμή που το αγόρασα έγραφε ότι περιέχει eu adaptor. Τελικά ήρθε χωρίς. Και τώρα στη σελίδα δεν γράφει ότι έχει eu adaptor. Επικοινώνησα και μου ζητάνε την εξωτερική συσκευασία αποστολής. Όχι μόνο το κουτί. Το περιτύλιγμα της αποστολής δεν το έχω. Τι κάνω ρε παιδιά; Ελλάδα που βρίσκω eu adaptor ;

Το ότι ασχολήθηκες για έναν αντάπτορα όμως....🙄

Καλύτερα που δεν είχε, θα βρείς καλύτερη ποιότητα αν πάρεις από εδώ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 1o που έπρεπε να κάνεις, ήταν να ανεβάσεις φωτογραφία. :)

Κανένας αντάπτορας δεν ταιρίαζει, θα σου έλεγα να πάρεις 1 τροφοδοτικό 220VAC / 24VDC 1A (6 €) να κάνεις την δουλειά σου, άλλα αν κρίνω από τον αντάπτορα, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βρεις να έχει στην άκρη συμβατό φις.

Επεξ/σία από htaccess
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Ποιος adaptor ταιριαζει?

image.png.9b945afbeddbe7d0b89ec44cd5112e25.png

Εξαιρετικά δύσκολα θα βρεις κάτι που να ταιριάζει…

Όπως βλέπεις υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια κουμπώματος…

1825343459_.png.fdac6c8629ccce7fdb9e149163de76a8.png

Δημοσ.

https://www.banggood.com/Yeelight-YLDD04YL-DC24V-2M-Smart-APP-RGB-LED-Strip-Light-Work-with-Alexa-(-Ecosystem-Product)-Christmas-Decorations-Clearance-Christmas-Lights-p-1361409.html?cur_warehouse=CN&ID=557317

αυτο πηρα.

καταλαβα οτι παλιοτερα ερχοταν με eu adaptor. τωρα δεν εχουν.

Οποτε τι κανω αφου δε θα βρω ευκολα εδω; πως να τους πω να μου στειλουν ανταπτορα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, IoannisSM είπε

Οποτε τι κανω αφου δε θα βρω ευκολα εδω

china to eu adapter

νομιζω αυτος κανει, ας μας πει καποιος που γνωριζει περισσοτερα (στην περιγραφη τα γραφει αναποδα)

https://www.endless.gr/product/2726262/POWERTECH-antaptoras-reumatos-apo-germanikou-tupou-se-China-/?gclid=Cj0KCQiA88X_BRDUARIsACVMYD8HIhK56rwL-q3lq03VmYeoT-9y-KNlKKyUTIyrvqdvfxL9I2ZacjQaAis0EALw_wcB

Δημοσ.
1 minute ago, IoannisSM said:

Οποτε τι κανω αφου δε θα βρω ευκολα εδω; πως να τους πω να μου στειλουν ανταπτορα?

Καλύτερα να τους το στείλεις πίσω, έτσι όπως το στέλνουν, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά, δεν παρέχει καμία λειτουργικότητα και καμία ασφάλεια προς τον χρήστη.

1 minute ago, WireFire said:

china to eu adapter

νομιζω αυτος κανει, ας μας πει καποιος που γνωριζει περισσοτερα (στην περιγραφη τα γραφει αναποδα)

https://www.endless.gr/product/2726262/POWERTECH-antaptoras-reumatos-apo-germanikou-tupou-se-China-/?gclid=Cj0KCQiA88X_BRDUARIsACVMYD8HIhK56rwL-q3lq03VmYeoT-9y-KNlKKyUTIyrvqdvfxL9I2ZacjQaAis0EALw_wcB

Ο παραπάνω αντάπτορας, ίσως ταιριάζει, άλλα δεν μπορεί να στηριχθεί σωστά πάνω στο τροφοδοτικό και κατ` επέκταση πάνω στον ρευματοδότη. :)

Δημοσ.

για κατι τετοιο εξερετικα δυσκολα θα βρεις παρα αυτα αμα πιανουν χερια με κοψε ραψε γινετε δουλεια τροδοφοτικο 24v θελει και 1 μιλιαμπερονι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω παιδια. Το στελνω πισω. Να τους στειλω εμαιλ οτι θελω να το επιστρεψω? μεσω paypal το πληρωσα. Και πως το στελνω τωρα? ειχε ερθει με priority δλδ χωρις τελωνειο. εγω πως να το στειλω πισω τωρα?

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να το επιστρέψεις, γράψε στο email ό,τι δεν είναι εφικτό εφόσον λείπει το απαραίτητο εξάρτημα (αντάπτορας) να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια το προϊόν, όπως γράψε ότι έχεις όλη την καλή θέληση και διάθεση να το αγοράσεις, άλλα δεν είναι διαθέσιμο όχι μόνο στην Ελλάδα που διαμένω, άλλά πουθενά στον κόσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...