markos9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εσείς, χρησιμοποιείται τις εφαρμογές στα windows 10 και αν ναι ποιες; Δουλεύουν καλα; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από markos9
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Ναι, χρησιμοποιώ το microsoft solitaire και ναι, δουλεύει καλά.
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 37 λεπτά πριν, markos9 είπε χρησιμοποιείται τις εφαρμογές στα windows 10; Επεξ/σία πριν από 30 λεπτά από markos9 Έχετε κάποιες συγκεκριμένες υπ' όψιν;
markos9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, micos000 είπε Ναι, χρησιμοποιώ το microsoft solitaire και ναι, δουλεύει καλά. Εχεις δοκιμάσει καποια αλλη εφαρμογη; Δεν εχει τυχη να δουλέψω με καποια και λεω να ξεκινήσω τωρα. 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Έχετε κάποιες συγκεκριμένες υπ' όψιν; οχι γενικα. Τωρα ξεκινησω
micos000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Και σε τι κολλάς; Τζάμπα είναι τα περισσότερα. Κατέβασε ότι θέλεις και δες αν σ' αρέσει. Αν όχι... στον καιάδα. btw, έχω και το netflix και κανά δυό παιχνίδια ακόμα.
D___G Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία, έχω το photoshop express (περίπου ίδιο με το android), το πολύ καλό Photoscape (αγόρασα την πληρωμένη έκδοση και μου κάνει ενημερώσεις πάντα προς το καλύτερο), και μετάνιωσα που αγόρασα σε προσφορά το Photoshop elements, γιατί κάθε 1-2 χρόνια πού βγάζει καινούρια έκδοση αφαιρεί την παλιά και έτσι και κάνεις φορμάτ ή αλλάξεις υπολογιστή το έχασες. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από D___G
panoskatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/1/2021 στις 5:30 ΜΜ, markos9 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εσείς, χρησιμοποιείται τις εφαρμογές στα windows 10 και αν ναι ποιες; Δουλεύουν καλα; Δεν είναι πολύ ξεκάθαρη η ερώτηση σου. Τις ελάχιστες εφαρμογές που είναι προεγκατεστημενες στα windows 10 εννοείς ή εφαρμογές από Microsoft Store? Όσες είναι προεγκατεστημενες (ελάχιστες πια) λειτουργούν μια χαρά. Από Microsoft store κάποιες που έχω δοκιμάσει λειτουργούν μια χαρά αλλά σε πολλές από αυτές που υποτίθεται ότι είναι δωρεάν παίζουν πολλές διαφημίσεις και έτσι παίρνουν δρόμο!
markos9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Δεν είναι πολύ ξεκάθαρη η ερώτηση σου. Τις ελάχιστες εφαρμογές που είναι προεγκατεστημενες στα windows 10 εννοείς ή εφαρμογές από Microsoft Store? Όσες είναι προεγκατεστημενες (ελάχιστες πια) λειτουργούν μια χαρά. Από Microsoft store κάποιες που έχω δοκιμάσει λειτουργούν μια χαρά αλλά σε πολλές από αυτές που υποτίθεται ότι είναι δωρεάν παίζουν πολλές διαφημίσεις και έτσι παίρνουν δρόμο! Δικιο εχεις! (Microsoft Store) Ρωτάω γιατι δεν εχει τύχη να δουλεψω ποτε με αυτες και ηθελα να μαθω εαν ειναι π.χ. σαν το κινητο ενα πραγμα. Αυτες που ειχαν μεσα τα 10 τις ειχα διώξει ολες με συνοπτικές διαδικασίες μιας και ηταν για τα σκουπιδια. Ο λογος που ρωταω ειναι επειδή τα 10 ωρες ωρες ειναι για πεταμα, μηπως που κανουν το σύστημα μου καδο απορριμμάτων. Απο αυτα που μου γραφεις καταλαβα οτι ειναι χαλια με διαφήμισες και αλλα. Για αρχη ήθελα να δοκιμάσω Messenger, Lively Wallpaper κτλπ Τα γραφω απο κινητο γι αυτο τα βγαζει λιγο περίεργα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από markos9
panoskatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, markos9 είπε Δικιο εχεις! Ρωτάω γιατι δεν εχει τύχη να δουλεψω ποτε με αυτες και ηθελα να μαθω εαν ειναι π.χ. σαν το κινητο ενα πραγμα. Αυτες που ειχαν μεσα τα 10 τις ειχα διώξει ολες με συνοπτικές διαδικασίες μιας και ηταν για τα σκουπιδια. Ο λογος που ρωταω ειναι επειδή τα 10 ωρες ωρες ειναι για πεταμα, μηπως που κανουν το σύστημα μου καδο απορριμμάτων. Απο αυτα που μου γραφεις καταλαβα οτι ειναι χαλια με διαφήμισες και αλλα. Ετσι όπως τα λες είναι . Η Microsoft στα windows 10 αφαίρεσε πολλές εφαρμογές απο το λειτουργικό και τις μετέφερε στο M.Store Για παράδειγμα τα 8 παιχνίδια πασιέντζα κτλ που υπήρχαν στα παλιότερα λειτουργικα τα πήγε στο store , αν κατεβάσεις λοιπών το πακέτο απο το Store για να παιξεις μια πασιέτζα είναι σκέτη ταλαιπωρία αφού κάθε τρεις και λίγο θα βλέπεις διαφημίσεις. Το windows Movie Maker απο την άλλη στην ουσία είναι ενα άλλο software που για να έχεις πλήρη έλεγχο αυτου θα πρέπει να αγοράσεις την πλήρη έκδοση κτλ κτλ ! Φυσικά λύσεις υπάρχουν στα windows 10 αλλά σε γενικές γραμμές είναι ενα κακό λειτουργικό σε σχέση με τις εκδόσεις windows του παρελθόντος. Εγω εχω dual boot με windows 7 & windows 10 . Τα περισσότερα τα κάνω στα windows 7 , αν θέλω να κάνω καμία συναλλαγή ή να παίξω κανένα παιχνίδι με directx 12 μπαίνω στα 10αρια αλλά ως εκει. Με τις τιμές που έχουν εδω και καιρό οι ssd μπορεις να πάρεις εναν ssd 120gb να του πετάξεις μέσα τα windows 7 και θα είσαι αρχηγός .
markos9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, panoskatos είπε Ετσι όπως τα λες είναι . Η Microsoft στα windows 10 αφαίρεσε πολλές εφαρμογές απο το λειτουργικό και τις μετέφερε στο M.Store Για παράδειγμα τα 8 παιχνίδια πασιέντζα κτλ που υπήρχαν στα παλιότερα λειτουργικα τα πήγε στο store , αν κατεβάσεις λοιπών το πακέτο απο το Store για να παιξεις μια πασιέτζα είναι σκέτη ταλαιπωρία αφού κάθε τρεις και λίγο θα βλέπεις διαφημίσεις. Το windows Movie Maker απο την άλλη στην ουσία είναι ενα άλλο software που για να έχεις πλήρη έλεγχο αυτου θα πρέπει να αγοράσεις την πλήρη έκδοση κτλ κτλ ! Φυσικά λύσεις υπάρχουν στα windows 10 αλλά σε γενικές γραμμές είναι ενα κακό λειτουργικό σε σχέση με τις εκδόσεις windows του παρελθόντος. Εγω εχω dual boot με windows 7 & windows 10 . Τα περισσότερα τα κάνω στα windows 7 , αν θέλω να κάνω καμία συναλλαγή ή να παίξω κανένα παιχνίδι με directx 12 μπαίνω στα 10αρια αλλά ως εκει. Με τις τιμές που έχουν εδω και καιρό οι ssd μπορεις να πάρεις εναν ssd 120gb να του πετάξεις μέσα τα windows 7 και θα είσαι αρχηγός . Ακριβως αυτο εχω κανει. Τα 10 τα εχω μονο για παιχνιδια και τιποτα αλλο. Ολα τα αλλα σε 7 και ολα δουλεουν τελεια. Τωρα, για τραπεζες απο κινητο και ολα οκ. Δουλευω με παραθυρα απο τα θρυλικά πλεον 95 (ακομα εχω το δισκάκι εγκατάστασης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα