Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου ένα mi router 4A Gigabit Edition το οποίο τραβάει σήμα από ένα wifi extender pix-link το οποίο τραβάει από το ρούτερ της εταιρίας. Έχω κανονικά 24mbps DOWLOAD αλλά το θέμα είναι ότι πάω να ανοίξω stream και λόγο των 2.2Mbps Upload που έχω πέφτει και έχω framedrops ! Αν βάλω router-modem κάτω εκεί που είναι ο υπολογιστής και τραβάει απο την γραμμή σύνδεσης μου θα είναι καλύτερα ? Αν βάλω άλλο 1 wifi extender που έχω της TP-Link AC1200 RE305 θα είναι καλύτερα ??

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Koumaki24 είπε

Έχω στην κατοχή μου ένα mi router 4A Gigabit Edition το οποίο τραβάει σήμα από ένα wifi extender pix-link το οποίο τραβάει από το ρούτερ της εταιρίας. Έχω κανονικά 24mbps DOWLOAD αλλά το θέμα είναι ότι πάω να ανοίξω stream και λόγο των 2.2Mbps Upload που έχω πέφτει και έχω framedrops ! Αν βάλω router-modem κάτω εκεί που είναι ο υπολογιστής και τραβάει απο την γραμμή σύνδεσης μου θα είναι καλύτερα ? Αν βάλω άλλο 1 wifi extender που έχω της TP-Link AC1200 RE305 θα είναι καλύτερα ??

Έχεις καταλάβει τι γράφεις άραγε??🙄

Έχεις 24Mbps download με 2.2Mbps upload, σε 24αρα γραμμή? 🙄

• Like 1
Δημοσ.

42 λεπτά πριν, kormos είπε

Έχεις καταλάβει τι γράφεις άραγε??🙄

Έχεις 24Mbps download με 2.2Mbps upload, σε 24αρα γραμμή? 🙄

ΝΑΙ 24 ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ UPLOAD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, panfox είπε

Μάλλον γίνεται, στο Γαλάτσι σε γραμμή 24Mbps

1.png

Μηπως εχεις 30αρα?

Μηπως εχεις Inalan?

Ισως και να γινεται αλλα δεν το εχω συναντησει ποτε. ΓΙα αυτο ειπα και νομιζω.

Επισης κανε ενα speedtest 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panfox είπε

Όχι , cosmote

2.png

Χρονια ειχα cosmote 24αρι και ποτε δεν ειδα πανω απο 0,5 mpbs upload Οπως και με αλλες εταιριες.

Τεσπα ισως να εχουν βελτιωθει τα πραγματα απο οταν ηρθε το VDSL...

Δημοσ.

o "κακομοιρης" δικαιο ειχε για το UP .. και πεσατε να τον φατε χιχιι

στο θεμα μας τωρα...εχεις δυο router  στην σειρα και μαλιστα ασυρματα, σε μια γραμμη 24 που ανεβαζεις με 2,2 και παραπονιεσαι για framedrops...???

οτι και να βαλεις παλι θα εχεις γιατι πολυ απλα παει στα οριο με το up. Εγω να σου πω οταν ανεβαζω κατι με full ταχυτητα πολλες φορες παω να ανοιξω σελιδα και νομιζει οτι δεν υπαρχει internet.
αυτη ειναι η γνωμη μου

Δημοσ.
Στις 7/1/2021 στις 3:29 ΜΜ, verylife78 είπε

o "κακομοιρης" δικαιο ειχε για το UP .. και πεσατε να τον φατε χιχιι

στο θεμα μας τωρα...εχεις δυο router  στην σειρα και μαλιστα ασυρματα, σε μια γραμμη 24 που ανεβαζεις με 2,2 και παραπονιεσαι για framedrops...???

οτι και να βαλεις παλι θα εχεις γιατι πολυ απλα παει στα οριο με το up. Εγω να σου πω οταν ανεβαζω κατι με full ταχυτητα πολλες φορες παω να ανοιξω σελιδα και νομιζει οτι δεν υπαρχει internet.
αυτη ειναι η γνωμη μου

Οκ Ευχαριστώ μάλλον θα βάλω 50αρα αλλά θα δείξει!

Δημοσ.

Νομίζω είπες είσαι Γαλάτσι. Δες αν καλύτει τον δρόμο σου η Inalan. Έχει πακέτα 100/100 + 200/200 (που το έχω εγώ) και είμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mouxaxa είπε

Νομίζω είπες είσαι Γαλάτσι. Δες αν καλύτει τον δρόμο σου η Inalan. Έχει πακέτα 100/100 + 200/200 (που το έχω εγώ) και είμαι ευχαριστημένος

Δεν είπα ότι μένω Γαλάτσι ! Σύρο μένω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...