Προς το περιεχόμενο

TP-Link MR200 v1 3G/4G Router Bricked


TerraByter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

έχω ένα TP-Link MR200 v1 3G/4G Router, το οποίο έπαιζε μόνο με SIM Cosmote. Προσπάθησα να του περάσω μέσα από το δικό του WEB UI το τελευταίο Firmaware της TP-Link για να το ξεκλειδώσω και να μπορεί να παίξει με όλες τις εταιρείες αλλά δεν τα κατάφερα. Ψάχνοντας στο Internet βρήκα τη διαδικασία ενημέρωσης μέσω TFTP, την ακολούθησα κατά γράμμα αλλά δυστυχώς μετά το Upgrade του Firmware το Router δεν έκανε ποτέ Reboot, έγινε Bricked.

Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει πρόβλημα παρόμοιο, δηλαδή για κάποιο λόγο του έγινε Brick το TP-Link Mr200 και αν ναι, κατάφερε με κάποιο τρόπο να το επαναφέρει;

Ψάχνω κάποιον να έχει TP-Link MR200 v1 3G/4G Router με μαμήσιο Firmware, δηλαδή να το έχει πάρει απευθείας από κατάστημα και όχι μέσω κάποιου ISP,  ώστε να πάρουμε Backup την EPROM και στη συνέχεια το BackUp αυτό να το περάσω στη δική μου EPROM. Έχω διαβάσει ότι έτσι έχω πάνω από 95% πιθανότητες να το αναστήσω.

Δεν μπορώ να πάω σε κάποιο άλλο γιατί είναι καραπειραγμένο σαν Hardware (δεν υπάρχει τίποτα από Connectors απάνω, έχουν αντικατασταθεί με καλώδια που πηγαίνουν σε άλλες πλακέτες), είναι μέρος ενός Custom Project και ακόμα και νεότερες εκδόσεις αυτού δεν μπορούν να παίξουν γιατί έχουν αλλαγές και στο Hardware.

Επεξ/σία από TerraByter
typo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...