Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με καποιο αποδεικτικο οτι ειναι φανταρος και το εισητηριο του δεν θα εχεις προβλημα .

Κρατα μια φωτοτυπια του εισητηριου του για τον γυρισμο σου.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Πρέπει να πάω τον αδερφό μου που είναι φαντάρος στο αεροδρόμιο αύριο στις 4 τα ξημερώματα.Ξέρει κανείς τι ισχύει?

υπαρχει ως γνωστων απαγορευση κυκλοφοριας. Επισης υπαρχει μονιμο κλιμακειο της τροχαιας στο αεροδρομιο. Η συνοδεια επιτρεπεται μονο για ανηλικους.

Δυστηχως ταξακι ειναι η μονη λυση αλλιως κουβαλα σκορδα, αγιασμο και σταυρουδακια παρακαλωντας να μη τυχεις σε μπλοκο και ακολουθα τη συμβουλη που θα σου δωσουν οι καφενοβιοι επειδη "ενας φιλος μου ειπε ή ο πατερας της κοπελας μου πηγε...."

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

μέχρι τις 5 απαγορεύεται η μετακίνηση, αν δεν σε πιάσουν στο πήγαινε τουλάχιστον φύγε μετά τις 5 από το αεροδρόμιο.

Δημοσ.

Πρέπει να πάω τον αδερφό μου που είναι φαντάρος στο αεροδρόμιο αύριο στις 4 τα ξημερώματα.Ξέρει κανείς τι ισχύει?

Καταρχάς δεν "πρέπει" να τον πας, υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Η ακριβή είναι να πάρει ταξί, η φθηνή είναι να πάει το προηγούμενο βράδυ με το τελευταίο Μετρό και να μείνει στο αεροδρόμιο μερικές ώρες μέχρι την πτήση του.

Δημοσ.

Ναι, 300€ πρόστιμο αν εντοπίσουν συνοδό να κυκλοφορεί από τις 21:00 έως τις 05:00.

Για περισσότερα δες εδώ:

"Ένας μόνο συνοδός επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιώντας κωδικό μετακίνησης 4 είτε στέλνοντας SMS στο 13033 ή συμπληρώνοντας τη χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης τύπου Β από το https://www.gov.gr/. Από τον ίδιο ιστότοπο θα χρειαστεί και υπεύθυνη δήλωση , όπου σε ελεύθερο κείμενο θα αναγράφεται ότι σκοπός της μετακίνησης είναι η μεταφορά επιβάτη από / προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Μία φωτοτυπία/φωτογραφία των ταξιδιωτικών εγγράφων του επιβάτη είναι χρήσιμη ως αποδεικτικό όταν ο επιβάτης δεν επιβαίνει μαζί με το συνοδό στο όχημα. Τα παραπάνω ισχύουν για συνοδεία επιβάτη εντός νομού Αττικής. 

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 21:00 έως τις 05:00. Οι επιβάτες εξακολουθούν να μπορούν να μετακινηθούν κανονικά κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών με τα έγγραφα που περιγράφονται παραπάνω. Οι συνοδοί δεν επιτρέπεται να μετακινούνται κατά τις συγκεκριμένες ώρες, άρα ο επιβάτης θα πρέπει να μετακινηθεί είτε με δικό του μέσο είτε να χρησιμοποιήσει Δημόσιο Μέσο Μεταφοράς ή Ταξί"

https://www.aia.gr/el/traveler/travellers-info/faq-for-covid19

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ναι, 300€ πρόστιμο αν εντοπίσουν συνοδό να κυκλοφορεί από τις 21:00 έως τις 05:00.

Για περισσότερα δες εδώ:

"Ένας μόνο συνοδός επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, χρησιμοποιώντας κωδικό μετακίνησης 4 είτε στέλνοντας SMS στο 13033 ή συμπληρώνοντας τη χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης τύπου Β από το https://www.gov.gr/. Από τον ίδιο ιστότοπο θα χρειαστεί και υπεύθυνη δήλωση , όπου σε ελεύθερο κείμενο θα αναγράφεται ότι σκοπός της μετακίνησης είναι η μεταφορά επιβάτη από / προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Μία φωτοτυπία/φωτογραφία των ταξιδιωτικών εγγράφων του επιβάτη είναι χρήσιμη ως αποδεικτικό όταν ο επιβάτης δεν επιβαίνει μαζί με το συνοδό στο όχημα. Τα παραπάνω ισχύουν για συνοδεία επιβάτη εντός νομού Αττικής. 

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 21:00 έως τις 05:00. Οι επιβάτες εξακολουθούν να μπορούν να μετακινηθούν κανονικά κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών με τα έγγραφα που περιγράφονται παραπάνω. Οι συνοδοί δεν επιτρέπεται να μετακινούνται κατά τις συγκεκριμένες ώρες, άρα ο επιβάτης θα πρέπει να μετακινηθεί είτε με δικό του μέσο είτε να χρησιμοποιήσει Δημόσιο Μέσο Μεταφοράς ή Ταξί"

https://www.aia.gr/el/traveler/travellers-info/faq-for-covid19

Τέλεια αυτό ήθελα.Όλα καλά θα ξεκινήσω 5 παρά. 6κ10 πετάει θα έιμαι στο αερδορόμιο 5:15-05:20.Αποσκεύες δεν έχει,ηλεκτρονικό check in θα κάνει δεν νομίζω να έχει θέμα. Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, WireFire είπε

Λεωφορεια και προαστιακος δεν υπαρχουν πλεον για το αεροδρομιο? 

Προαστιακός 5 το πρωί όχι,νομίζω 5μιση ξεκινάει το πρωί.Λεωφορεία δεν ξέρω μάλλον μόνο από το Σύνταγμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Λεωφορεία δεν ξέρω μάλλον μόνο από το Σύνταγμα?

δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε και δεν ξερω τα δρομολογια τωρα με τον covid αλλα αξιζει μια ερωτηση γιατι το 50ρικο στο ταξι ειναι πολλα

https://www.athensairportbus.com

Επεξ/σία από WireFire
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Προαστιακός 5 το πρωί όχι,νομίζω 5μιση ξεκινάει το πρωί.Λεωφορεία δεν ξέρω μάλλον μόνο από το Σύνταγμα?

Τον Νοέμβρη που υπήρχε η απαγόρευση το βραδυ τα λεωφορεία κανονικά εφευγαν και πήγαιναν αεροδρόμιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

υπαρχει ως γνωστων απαγορευση κυκλοφοριας. Επισης υπαρχει μονιμο κλιμακειο της τροχαιας στο αεροδρομιο. Η συνοδεια επιτρεπεται μονο για ανηλικους.

Δυστηχως ταξακι ειναι η μονη λυση αλλιως κουβαλα σκορδα, αγιασμο και σταυρουδακια παρακαλωντας να μη τυχεις σε μπλοκο και ακολουθα τη συμβουλη που θα σου δωσουν οι καφενοβιοι επειδη "ενας φιλος μου ειπε ή ο πατερας της κοπελας μου πηγε...."

Η συνοδεία επιτρέπεται και για ενηλίκους. Πήγα 2 φορές αεροδρόμιο μια ως συνοδος και μια με σύνοδο επειδή πέταγα και κανένας έλεγχος.

Αστυνομία υπάρχει και επιβλέπει, δεν ελέγχει. Έλεγχος υπάρχει στα διόδια της Ελευσίνας. 

Ο συνοδος στέλνει Β4 και χρειάζεται να έχει μαζί του υπεύθυνη δήλωση και την κάρτα επιβίβασης του επιβάτη για την επιστροφή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

Από λεωφορεία το χ95 από Σύνταγμα και το χ96 από Πειραιά, δρομολόγια έχει όλο το 24ωρο, τη νύχτα ανά 25 λεπτά αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mavrik είπε

Η συνοδεία επιτρέπεται και για ενηλίκους. Πήγα 2 φορές αεροδρόμιο μια ως συνοδος και μια με σύνοδο επειδή πέταγα και κανένας έλεγχος.

Αστυνομία υπάρχει και επιβλέπει, δεν ελέγχει. Έλεγχος υπάρχει στα διόδια της Ελευσίνας. 

Ο συνοδος στέλνει Β4 και χρειάζεται να έχει μαζί του υπεύθυνη δήλωση και την κάρτα επιβίβασης του επιβάτη για την επιστροφή. 

https://www.aia.gr/el/traveler/travellers-info/generalmeasures?fbclid=IwAR0TnffDN7mBLc0eLNc5DQWbBf9zIlf9XnTfI5bo227gotNAE9edDsQ3zL8

επιπλεον οταν πeσει το 300 αρι για ασκοπη μετακινηση το οργανο ταξης θα σου αναφερει εφοσον ο ενηλικας ειχε αλλο τροπο μεταβασης (λεωφορειο/ταξι) δικαιολογειται το προστιμο

κιπ σεικινγκ δε φρεντο

Επεξ/σία από vamvakoolas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...