Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Πακέτο που περίμενα με DHL έφτασε στην Ελλάδα την Δευτέρα και σήμερα που τσέκαρα να δω σε ποιο στάδιο βρίσκεται μου εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα το οποίο πρώτη φορά συναντώ. Σε πρώτη φάση επικοινώνησα  με την DHL κι μου έδωσαν το tracking της ACS το οποίο μετά από 4 ημέρες δεν εμφανίζει τίποτα είναι νεκρό. Χωρίς δεύτερη σκέψη παίρνω ξανά τηλέφωνο μήπως και έγινε κάποιο λάθος με το tracking αλλά δυστυχώς και απάντηση απάντηση δεν πήρα απλά είπαν ότι θα το ψάξουν και επικοινωνήσουν μαζί μου μόλις έχουν νέα. Παίρνω τηλέφωνο την ACS αλλά ποιο εύκολο είναι να μου κάτσει το τζόκερ παρά να βγάλω γραμμή. Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον από εσάς παρόμοια υπόθεση? Υπάρχει περίπτωση να το έχασαν?

https://ibb.co/HYT8r8n

Επεξ/σία από moutsa
Δημοσ.

Δεν το έχασαν ,απλά επειδή γίνεται χαμός εδω και καιρό,απλά δεν έχει σκαναριστεί ακόμη.. και εγω σε παρόμοια φάση με εσένα είμαι και το γέλιο είναι ότι το δέμα ήρθε σε 1 μέρα από Αγγλία ,έχουν περάσει 6 και έχω μέλλον ακόμη μέχρι να παραλάβω από την ACS!!

Δημοσ.

Το δικό σου έχει σκαναριστεί? Το Σάββατο τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών και η απάντηση που μου έδωσαν ήταν ότι εκτύπωσαν ετικέτες αλλα για κάποιο λόγο ακυρώθηκαν και για περισσότερα να παρω από Δευτέρα τηλεφωνο διότι το τμήμα αεροδρομίου είναι κλειστό το Σ/Κ για να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ελπίζω αύριο να μην βρεθώ προ εκπλήξεως.

Δημοσ.

Δυστυχώς το πακέτο μου απ ότι φέρεται έχει χαθεί και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το που μπορεί να βρίσκεται. Σε επικοινωνία με την ACS μου απάντησαν ότι το tracking number που έλαβα από την DHL είναι ακυρωμένο και ουδέποτε έλαβαν το πακέτο. Στην DHL που μίλησα δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα αυτό που εισπράττω είναι αδιαφορία ανευθυνότητα και φθηνές δικαιολογίες για να με ξεφορτωθούν και ότι θα πρέπει να μιλήσω με την υπάλληλο που έχει αναλάβει την υπόθεση μου η οποία είναι εξαφανισμένη. Αναρωτιέμαι τι θα επακολουθήσει και αν ποτέ θα βρεθεί το δέμα μου το οποίο αμφιβάλω διότι τα άτομα που στελεχώνουν την DHL Ελλάδος είναι άσχετα και ανεκπαίδευτα δεν γνωρίζουν την δουλειά για την οποία προσλήφθηκαν από την εταιρία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ταλαιπωρία που τράβηξα μέσα στο καλοκαίρι για ένα πακέτο που στάλθηκε από Αγγλία και κρατήθηκε στο τελειώνει με την πρόφαση ότι ο αποστολές δεν συμπεριέλαβε το έγγραφο T2L. Να ρωτά τι είναι αυτό το έγγραφο σε τι εξυπηρετεί και να μην ξέρουν να απαντήσουν και να να λένε βλακείες. Μετά από ένα μήνα βρέθηκε ένας χριστιανός και με απλά ελληνικά μου εξήγησε για ποιο λόγο κρατήθηκε στο τελωνείο το οποίο θεωρώ γελοίο διότι το δέμα φαινόταν ξεκάθαρα ότι ξεκίνησε από Λονδίνο. Σας έχει τύχει ποτέ να χαθεί πακέτο με courier από το εξωτερικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...