Xor Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Καλημερα στην ομαδα! Εχω αρκετα τελειωμενα puzzle και καποια σκεφτομαι να τα κανω κορνιζες. Τα υπολοιπα θελω με καποιον τροπο να τα αποθηκευσω. Τους εχω περασει απο την πισω πλευρα διαφανο αυτοκολητο. Γενικως οποιοδηποτε tip ευπροσδεκτο.
Kostasspil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Εγώ χρησιμοποιώ κόλλα όταν θέλω να κορνιζαρω κάποιο 1
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Αμεση διαθεση στον επόμενο υποψηφιο αγοραστη. 1
SB_1957 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Xor είπε Καλημερα στην ομαδα! Εχω αρκετα τελειωμενα puzzle και καποια σκεφτομαι να τα κανω κορνιζες. Τα υπολοιπα θελω με καποιον τροπο να τα αποθηκευσω. Τους εχω περασει απο την πισω πλευρα διαφανο αυτοκολητο. Γενικως οποιοδηποτε tip ευπροσδεκτο. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κρατήσω τελειωμένα τα puzzle. Έχουμε γύρω στα 30 από 1500 μέχρι 3000. Τα ξαναμαζεύουμε στα κουτιά τους και μετά από καιρό να ξαναφτιάχνουμε! 2
musan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Εγω φτιαχνω μονο οσα πανε για κορνιζα. Απο αλλους γνωστους που ασχολουνται και αυτοι αλλα δεν ειναι τοσο του κορνιζαρισματος αυτα που εχω ακουσει ειναι ειτε "ξεχαρβαλωμα" και ξανα μεσα στο κουτι για διαφορους λογους (συλλογη οπως τα επιτραπεζια, χαρισμα σε κανεναν γνωστο κοκ) η κολλημα του παζλ με οποιο τροπο και στοιβαγμα του στην "ντανα" των παζλ σε ενα μερος χωρις υγρασια (κυριως για παζλ των 1500 κομματιων), Εγω θα ελεγα για αποθηκευση καλυτερα σε μια σακουλιτσα καλα κλεισμενα και πισω στο κουτι και σε 'να μερος χωρις υγρασια. 1
Xor Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 42 minutes ago, Kostasspil said: Εγώ χρησιμοποιώ κόλλα όταν θέλω να κορνιζαρω κάποιο απο το τελειωμενο puzzle στο κολλημα του πως ειναι η διαδικασια; επειδη ζω μονος γιανα καταφερω να βαλω το αυτοκολλητο απο πισω χρησιμοποιω ποοολες πατεντες. Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες;
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Xor είπε απο το τελειωμενο puzzle στο κολλημα του πως ειναι η διαδικασια; επειδη ζω μονος γιανα καταφερω να βαλω το αυτοκολλητο απο πισω χρησιμοποιω ποοολες πατεντες. Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες; υπάρχει ειδική κόλλα 1
musan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Xor είπε απο το τελειωμενο puzzle στο κολλημα του πως ειναι η διαδικασια; επειδη ζω μονος γιανα καταφερω να βαλω το αυτοκολλητο απο πισω χρησιμοποιω ποοολες πατεντες. Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες; Δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα νομιζω οτι ειναι κατι τετοιο: Spoiler Δλδ πρωτα περνας την πανω οψη με την κολλα και μετα το γυρνας πιο ανετα. Και εγω μονος τα γυριζω, κανω το παζλ σαντουιτς αναμεσα σε 2 μεγαλα και σχετικα χοντρα χαρτονια (τα εχω σε ιδιες διαστασεις με το παζλ) και με πολυ προσοχη το τουμπαρω οπως γυριζεις σελιδα σε ενα βιβλιο, με την μια απο τις μεγαλες πλευρες να ακουμπαει παντα το τραπεζι. Ποτε δεν εχει γινει ατυχημα. Νομιζω οτι τα καλης κατασκευης παζλ ειναι πιο ανθεκτικα απ' οσο νομιζουμε, μιας και σε ολα τα παζλ που θυμαμαι μολις μπουν τα κομματια "σφηνωνουν" μεταξυ τους σε εναν βαθμο. Μολις ειδα και την λυση του χαρτοφυλακα: https://www.epuzzle.gr/207 αλλα δεν νομιζω οτι πολυαξιζει για τα λεφτα του. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από musan 1
smpt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Εγώ κάποια καλά τα εχω κάνει κορνίζα. τα υπόλοιπα τα γυρίζω με προσοχή και τα περνάω με χαρτοταινία. Μέτα αποθήκευση στο πάτωμα της ντουλάπας το ένα πάνω στο άλλο. Και ένα κόλπο για να τα μαζεύεις πριν τα τελειώσεις για να τα συνεχίσεις αργότερα. Καταρχάς τα φτιάχνω πάνω σε τσόχα που εχω αγοράσει σε μέγεθος που μου κανει. Για να το μαζέψω, τυλίγω την τσόχα σε πλαστική σωλήνα μεγάλου σχετικά διαμετρήματος και την ασφαλίζω με λάστιχα. Για να συνεχίσω ξετυλίγω την τσόχα. https://www.leroymerlin.gr/gr/udraulika/apoheteusi/solines/solinas-apoheteusis-me-heilos-valsir-o50mm-m150cm-polupropuleniou-61982935 Υπάρχει έτοιμο κιτ αλλά κοστίζει πολλαπλάσια. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Εμείς με τον γιο μου τα αποθηκευουμε στα κουτιά τους απλά βγάζοντας τα κομμάτια κάθετα και οριζόντια στην μέση του Puzzle ωστε να σχηματιστεί ένας ας το πουμε σταυρός. Κατοπιν το puzzle χωρίζεται στα 4 τα οποια τα βάζουμε στο κουτί. Μιλάμε για puzzle 1000 και 1500 κομματιών 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Βλέπω υπάρχουν αρκετοί με διάφορα παζλ που στήνουν και χαλάνε. Κάντε ανταλλαγές μεταξύ σας , να μην φτιάχνετε τα ίδια και τα ίδια. Με courier πάνε έλα 3 κουτιά μια χαρά είναι.
xaloulis90 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Η ερωτηση σου ειναι πως να τα κανεις κορνιζες η πως να τα αποθηκευσεις ?
pavloa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Εμείς τα περισσότερα να έχουμε κάνει κορνίζα. Τα υπόλοιπα τα γυρνάμε ανάποδα και κολλάμε με το παρακάτω αυτοκόλλητο. (Με αυτό ντυναμε τα βιβλία στο δημοτικό) https://www.skroutz.gr/s/24438114/Typotrust-Αυτοκόλλητο-Ρολλό-για-Ντύσιμο-Βιβλίου-3m.html Μετά τα βάζουμε πάνω σε ένα ξύλο και θα τυλίγουμε με ένα νάυλον ώστε να μην μαζεύουν σκόνη.
Thulogur Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μπορείς να κολλήσεις τα κομμάτια και με αραιωμένη ξυλόκολλα αλλη φορά.Τουλάχιστον ετσι το έκανα εγω, λιγη προσοχή θελει μονο να μην πεσει παραπάνω και μουλιάσει το παζλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα